woensdag 29 mei 2024

Europese verkiezingen nog belangrijk???

 

Dat er gerommeld wordt en dat er invallen zijn zo vlak voor de Europese verkiezingen is duidelijk. Ze ( de cabal) wil de oppositie kleineren. Ook dit is onderdeel van het spel.
Denk je nou echt dat het Europese parlement nog belangrijk is?
Die is allang uitgeschakeld achter de schermen. Maar voor het volk moet de film uitgespeeld worden om mensen het besef bij te brengen dat de boeven een heel vuil spel spelen.
En dat doen ze al duizenden jaren. We zitten niet voor niets in de geldslaven wereld ( de matrix ).
De WEF figuren zitten overal in om ons klein te houden, te vergiftigen, geld uit onze zakken te kloppen, luchtvervuiling, ons ziek te maken en  zelfs genocide op ons toe te passen.
Wees blij dat het Q -team met Donald Trump het stokje van Abraham Linkin en JFK hebben overnemen om de Cabal uit te schakelen.
Wij in Nederland kunnen dat niet alleen, want de hele wereld is met die lui vergiftigd.
De kopstukken zijn al geëlimineerd  maar de lagere eenheden willen nog veel rottigheid uithalen.
Het Q-team laat ze de grote fouten maken om ze voor gek te zetten. En dat komt allemaal in de opslag, zodat ze aangeklaagd kunnen worden.
Omdat het er zoveel zijn  , wel 700000 aanklagingen , dat duurt wel even. We zijn nu in de laatste fase en of Trump wordt in het gevang gezet   ( dan komt het leger in aktie ), of Joe Biden komt in het gevang.
In beide gevallen heeft de Cabal zich in de eigen voet geschoten, want dan kunnen alle oude presidenten en hun gevolg veroordeeld worden.
Ook in Nederland is het dan over en uit.
GESARA komt er aan en dan verandert er heel veel.
Nu is het zo dat de msm blijft pushen voor globalisatie , maar dat is eigenlijk alleen maar voor afleiding. Een heleboel mensen geloven nog dat het hele Haagse theater echt is.
Nee, de Cabal is al verslagen, maar de overgebleven leden van de cabal  gebruiken de techniek van de verschroeide aarde,  waardoor er nog wel wat ellende naar voren komt. ( zie Dick Schoof ( de voorgestelde, ongekozen, PM) , die van alles op zijn kerfstok heeft).
Ook komt er steeds meer naar buiten wat die cabal voor smeriger zaakjes heeft gedaan.
Kijk eens naar Engeland,  Charles is al weg, Kate moffelen ze ook al weg. Het is een groot toneelstuk.
Ook Nederland heeft zijn eigen toneelstuk,  want met maskers, klonen, groen scherm, hologrammen en oude filmpjes laten ze nog zien dat de royale er nog zijn.
Ook hier is al grote schoonmaak gehouden, alleen voor het publiek gaat het stap voor stap om te laten zien welke ellende ze hebben veroorzaakt.
De Nederlandse royals  hebben ook flink wat op hun kerfstok, maar dat komt later naar buiten.
Ze zijn niet zo lief als iedereen wel denkt. ( kijk maar eens naar het ronde huis op de Veluwe,  is al afgebroken, ).
Je ziet de hele wereld is verbonden en als je de punten verbindt zie je wat er gaande is ( zoveel dode ceo's, zoveel ontslagen en terugtrekkingvan ceo's, oversterfte, zoveel autisme, parkinson en demensie patiënten en niet te vergeten hart aandoeningen.
Kijk eens op telegram en lees wat er gebeurt. Ook rumble geeft veel info.
In de opm staat de link naar mijn blog waar ook veel staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten