zondag 10 december 2023

Navelsteng niet snel doorknippen

 Aan alle zwangere vrouwen….๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ


๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡


Als oud-arts wil ik u graag iets vertellen...


In het "verloskundig ziekenhuis" geldt een stilzwijgende en onofficiรซle regel voor het onmiddellijk doorknippen van de navelstreng. Maar u bent hiertoe niet verplicht!


Dit doorknippen gebeurt omdat de pasgeborene op het moment van de geboorte in een staat van dubbele ademhaling verkeert. Ten eerste ontvangt het zuurstof en voedingsstoffen via de navelstreng. Zijn longen zijn nog niet volledig geactiveerd. 

Hij begint geleidelijk lucht door zijn neus te ademen en activeert vervolgens langzaam zijn longen. 

Wat doen ‘artsen’? Direct na de geboorte wordt de navelstreng doorgesneden, waardoor de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen wordt afgesloten. De baby verslikt zich, begint diep adem te halen en probeert de longen te activeren: het doet pijn;

Bloed uit de placenta moet ook naar de baby gaan;

Als de navelstreng direct wordt doorgeknipt, heeft de baby direct na de geboorte niet voldoende bloed. Het bloed in de placenta bevat echter het natuurlijke immuunspectrum van/voor de baby. 

Met andere woorden: als de navelstreng onmiddellijk wordt doorgeknipt, wordt een deel van de natuurlijke immuniteit van de baby opzettelijk afgesneden;

Waarom? Zo'n kind, dat aanvankelijk geen volledige immuniteit bereikt, zal waarschijnlijk zijn hele leven gezondheidsproblemen hebben. Dit betekent op zijn beurt dat ‘medicijnen’ ouders nu kunnen vertellen dat de baby tandpasta, pillen, flesvoeding en mogelijk een operatie nodig heeft.  

Hoe meer kinderen en ongezonde mensen, hoe meer patiรซnt-patiรซnt-‘medicijn’.  

Niets persoonlijks, gewoon zakelijk.


De navelstreng mag NIET VOOR 1 UUR NA DE GEBOORTE worden doorgeknipt. 

‘Artsen’ denken er niet over na.  


Om goede fictieve redenen willen ze dat er zo snel mogelijk een einde aan komt.  

De medische praktijk wil dat de navelstreng en de placenta zo koel mogelijk blijven.

Nu de vraag: waarom hebben medicijnen een nieuwe placenta en navelstreng nodig?  

Welnu, hun stoffen worden gebruikt om dure medische en cosmetische preparaten te maken.  Dit is een van de belangrijkste redenen waarom artsenpraktijken niet willen dat mensen thuis in een comfortabele en vertrouwde sfeer bevallen. Als steeds meer mensen dit toch zouden doen, zouden medicijnen een belangrijke inkomstenbron verliezen.  "

“Dit artikel is niet alleen bedoeld om zwangere vrouwen en vaders voor te lichten, maar ook cosmeticaliefhebbers die in hun onwetendheid, voorbij alle chemicaliรซn, hun gezicht insmeren met deze cosmetische ingrediรซnten.”


[Bron: Kirill Repjev]


Helene Thibault:


Mijn dochter is bevallen in het geboortecentrum van Blainville en de baby bleef ruim een ​​uur bij haar, nog steeds via de navelstreng verbonden met de placenta. Toen we het doorknipten, was het “touw” wit en bloedeloos. Het kind kreeg alles wat hij nodig had. Ik begroef de placenta onder een boom op mijn land om een ​​verbinding te creรซren tussen de baby en Moeder Aarde.


Via Justyna Jeska


Geen opmerkingen:

Een reactie posten