zondag 10 december 2023

De bom gaat ontploffen

 DE BOM GAAT SPOEDIG ONTPLOFFEN (II van II)


Steeds meer video's duiken op in eveneens non MSM-kanalen. Video's van artsen en specialisten die benoemen wat gaande is (of wás?), dit door uitgebreid onderzoek of lijkschouwingen. De grote vraag of dit onderdeel ván is en mogelijk bedoeld is om het onterechte volledig vertrouwen in de farmaceutische industrie volledig af te breken? Want feit is nu wel dat steeds meer mensen dat zéker kwijt zijn en dus ook kinderen op jonge leeftijd, ook baby's minder snel geprikt worden. Men denkt beter na. Berichten over baby en moederkoek duiken op. Het moment van de navelstreng doorknippen wat niet goed is... Dan recent het Lareb wat duidelijk laat zien niet betrouwbaar te zijn, nooit te zijn geweest om dat zij óók in handen waren van de pharma, nét als de FDA en de EMA. Exposure van corruptie all over the place. Het heeft gewoon tijd nodig om mensen uit de droom te halen en vooral bewust te maken dat ál die prikken er niet zijn om te beschermen.


Ook MSM is al láng in handen van de militairen. Die bepalen wat zichtbaar wordt, soms tot het lachwekkende toe om mensen maar te laten zien hoe onbetrouwbaar het systeem was met de recente berichtgeving over het gemiddelde gasverbruik in Nederland per gemeente maar als voorbeeld te noemen. Langzaam aan wordt de mensheid op elke mogelijke manier uit de droom geholpen in een wereld te leven waarin het zo goed geregeld was en te beseffen letterlijk een slaaf te zijn geweest. Óok onderdeel van de ontwaking. 


Dus....na dit Necessary Scare Event verwacht ik als volgende stap de 2 weken waarin wereldwijd op 1 kanaal álles verteld zal gaan worden gedurende de EBS. Ook verwacht ik dat de mensheid te horen krijgt dat het overgrote deel van de mensheid een placebo heeft gehad (minus collaterale schade, het is en blijft wel een oorlog) . En wat mooi zou zijn, mijn stille wens is de komst van de med-beds om ieder te genezen die voor de pandemie al beschadigd was met o.a. prikken waaronder HPV of welke andere genetische manipulatie dan ook ten gevolge van voeding die zwaar vervuild was.


Reageer gerust, het is puur mijn visie met als rode lijn een militaire operatie waarin anders denken wél nodig is... Voor mij werd zo alles logisch en verklaarbaar...II


Geen opmerkingen:

Een reactie posten