woensdag 27 december 2023

Incubatietijd een verzonnen term welke door de cabal gebruikt wordt om overdraagbaarheid van ziektes te bewijzen

 

Ik lees regelmatig iets over overdraagzaambaarheid, besmetten, ziek makers die overwippen!!

Wat een onzin allemaal. Ik heb wat onderzoek gedaan en ben tot de conclusie gekomen dat overdraagbaarheid van ziektes NIET BESTAAT.

Onze huid is eigenlijk een ondoordringbare barrière om er voor te zorgen dat ons lichaam gezond blijft.

Echter, er zijn een paar openingen waardoor de huid kwetbaar is:

de mond met zijn slijmvlies

de neus, ook een slijmvlies

de anus en het plasgootje, welke ook in verbinding staan met de buitenlucht.

En dan evt wondjes, die een kwetbaar geheel vormen.


Maar waar komen de zgn ziektekiemen dan vandaan?


Wel , we dienen te begrijpen dat ziektekiemen of niet bestaan, en zeker geen levende diertjes zijn.

Dit betekent dat ze niet zomaar over kunnen springen.


Op onze huid bevinden zich parasieten, die de medische wetenschap bacteriën en virussen noemt. Met deze benaming suggereren ze dat deze virussen en bacteriën levende organismen zijn die over kunnen springen ( =besmetten) van persoon naar persoon. FOUT.


De parasieten die op onze huid zitten zijn dode celeiwitjes welke een positieven en een negatieve invloed kunnen geven als ze via een opening onder de huid komen.


De medische wetenschap heeft ook de term immuunsysteem bedacht waarmee ze bedoelen : ons afweersysteem om indringers ( =ziekte makers) weg te werken.

Ziek zijn betekent eigenlijk dat er indringers in het lichaam komen ( dode cellen van buitenaf) welke de balans in ons lichaan verstoren. De witte bloedlichaampjes dienen dat op te ruimen ( die energie die daarvoor nodig is noemen we ziekte).

Als we nu een tekort aan witte opruimers hebben, of als de indringers te groot in aantal zijn, blijven we lang ziek, omdat de overmacht te groot is en kost ons lichaam heel veel energie.

Het gevolg kan zijn een zwelling, een ontsteking, een gezwel, kanker kan ontstaan, oververmoeidheid, etc.

over kanker later meer.


Hoe ontstaat een tekort aan opruimers (=witte bloedlichaampjes)?

Als de indringer te groot in aantal zijn, of als de aanmaak van deze cellen onvoldoende is door bv een slecht werkende aanmaak door het beenmerg en lymfrstelsel.

Zoek op internet om te kijken hoe het opruimsysteem te verbeteren.


Hoe krijg je giftige stoffen voor het lichaam binnen?

Het kan door de openingen, die hiervoor genoemd zijn: verkeerde voeding, vervuilde lucht inademen, scheurtjes bij anus, en niet schoonmaken van de plasser.

MAAR DOOR INJECTIES WORDEN MENSEN INGESPOTEN MET ZGN VACCINS DIE ZIEKTES MOETEN VOORKOMEN, MAAR DAT IS VALSE INFO.


De vaccins bevatten misschien een zgn verzwakte ziekte verwekker zodat het lichaam antistoffen gaat aanmaken, maar dat is nogmaar de vraag of dat zo gaat.

Daarnaast zitten in die spuit, altijd andere stoffen die je juist ziek kunnen maken ( = vergif voor het lichaam wat verwijderd moet worden). ( bijwerkingen van pillen zijn eigenlijk vergiften die in het lichaam gespoten worden en die opgeruimd moeten worden).


Incubatie tijd,

daarmee kun je ziektes altijd verklaren en in stand houden.

Dit is een verzonnen term om te bewijzen dat ziektes overdraagbaarzijn. En dat de incubatietijd kort of lang kan zijn, daarmee willen ze ( de cabal) ook weer bewijzen dat de ziektes overdraagbaar zijn.

NIETS IS MINDER WAAR.

Hiermee wordt de pharmacy in stand gehouden want de arts en de pharmacy verdienen hieraan: door dokters bezoek en pillen gebruik.

Hiervoor heb ik al aangegeven dat parasieten die op onze huid zitten verahtwoordelijk zijn voor de onbalans in ons lichaam en dus “een ziekte” kunnen doen ontstaan.

Dus “ziektes” worden door ons zelf gecreëerd: doordat je verkeerd eet, doordat je te weinig buiten bent, doordat je te weinig beweegt, doordat je te weinig zonlicht krijgt, etc.

NOOIT DOOR OVERDRACHT.


Parasieten:

dit zijn celletjes die op de huid zitten die of giftig of juist heilzaam zijn. Giftige cellen die binnendringen, kunnen een kleine of grotere onbalans veroorzzken die je “ziek” maakt. Dit “ziek zijn” betekent dat jouw immuunsysteem aan het werk gaat en je dus mindsr prettig voelt.



Bacteriën:

dat is de naam die de medische wereld gegeven heeft aan de “ziek makers”. Terwijl ze hiermee suggereren dat bacteriën kunnen overspringen.

Wat een flauwekul, het zijn dode cellen die NOOIT over kunnen springen.


Virussen:

in 1920 heeft Martinus Beijerinck ontdekt dat er een virus bestaat. Toen de pharmacy er achter kwam vertelde ze iedereen dat een virus kon overspringen en dat er een medicijn voor is. Volg het geld.


Shedding:

is een toestand dat afvalstoffen van bv een aandoening door bv niezen terecht komt bij een ander. Deze afvalstoffen zijn dode cellen die geen enkel risico tot besmetting hebben.

Net zoals ik hiervoor heb aangegeven kan door een wondje zo'n giftig stukje een onbalans bij de ontvanger tegeweeg brengen.

Indien de ontvanger een prina werkend immuunsysteem heeft is er geen enkele mogelijkgeid dat de ontvanger last krijgt.


niet besmettelijk:

parasieten, bacteriën, virussen zijn allemasl dode cellen die NIET besmettelijk zijn.


1920 virus is overdraagbaar :

hiervoor gaf ik al aan dat de pharmacy verantwoordelijk is voor het geloof in overdraagbaarheid van een ziekte.


Gepatenteerd:

zoals een hoop mensen niet weten: bijna alle ziektes die de mens kent zijn gepatenteerd, wat wil zeggen door de mens ge maakt !!!!!!!!!!


waterstof peroxide:

h202 = waterstof peroxide wat een heel goede werking heeft op de aandoeningen.

De meeste aandoeningen , ook kanker, ontstaan in een anaerobe omgeving. Wat betekent dat de omgeving ( omgeving van de cel) te weinig zuurstof heeft. Door waterstofperoxide op de huid te smeren trekt de zuurstof in de huid. Ook is het mogelijk een verdunde oplossing in te nemen. Hierdoor wordt de celomgeving meer van zuurstof voorzien en zal de aandoening kleiner worden en verdwijnen (OOK HET KANKER GEZWEL).


Kanker:

kan nooit uitzaaien. Dat is een fabel. Het lijkt of het uitzaait omdat doordat overal tekort zuurstof bij de cellen in het lichaam is daar juist de kanker ontstaat.

Net als alle andere zaken, het ontstaat daar waar de cellen het zwakst zijn.


baking soda =

zuiverings zout: geeft een boost aan het immuunsysteem en zorgt voor de aanmaak van witte bloedcellen.


hcq = hydroxichloride quine: ( dit is zelf te maken door het volgende):

vitamine C , grapefruit, citroenen schillen geeft een boost aan je immuunsysteem en zorgt ervoor dat je nagenoeg niet vatbaar bent voor ziektes. Ook niet voor het zgn corona ( wat een bewerkt=gepatenteerd griepje is).


altijd een symptomatische behandeling:

artsen en ziekenhuizen behandelen patienten bijna altijd symtomatisch, wat wil zeggen dat ze de gevolgen behandelen, NOOIT DE OORZAAK.


Waarom niet????


nogal duidelijk: aan een symptomatische behandeling kunnen ze blijvend aan verdienen. Als ze de oorzaak wegnemen: een patient verloren=het verdienmodel weg.


huid is een devensieve muur:

wat ik hiervoor al heb aangegeven is de huid een defensieve muur om het onderliggende vlees te beschermen tegen aandoeningen.


Pharmacy en arts verdienen veel aan zieke mensen

een patient die beter is= een verlies van de pharmacy


bijwerkingen = vergif

we gaan niet dood aan kanker, maar aan de grote behoefte aan energie wat het hart uieindelijk niet kan verwerken.

Kanker is een overlevingsmechanisme. De medische wereld zegt juist dat we aan kanker overlijden, maar dat is niet zo, we overlijden aan het feit dat het lichaam ( het hart) de energie niet meer kan leveren.

Een kanker gezwel is juist een middel van het lichaam om een foute celgroep te repareren. Maar als het zuurstof tekort bij de cellen blijft bestaan wordt het gezwel steeds groter.

Met waterstofperoxide is een mogelijkheid om bij de cellen meer zuurstof te krijgen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten