donderdag 7 december 2023

Fluoride komt niet voor in de natuur

 Fluoride kom NIET voor in de natuur: Fluoride is een afvalproduct van de aluminium- en kunstmestindustrie


Ik kreeg al 2x te horen dat mensen denken dat fluoride in de natuur voorkomt. Dit wordt indd zo gepromoot op alle medische scholen en door zogenaamde wetenschappers die voor de overheid werken. Het is beter dat je onafhankelijke onderzoekers opzoekt.

FLUORIDE KOMT NIET VOOR IN DE NATUUR! Laat je niet vangen door propaganda. Ik heb 2 weken lang onderzoek gedaan naar fluoride. Het is echt een choquerend verhaal.

Het is heel belangrijk dat je de geschiedenis kent van fluoride. Het is een gruwelijke daad en een terreur daad. Fluoride is een afvalproduct van de aluminium- en kunstmestindustrie. Mensen en ook dieren in de buurt van de fabrieken werden ziek en of hun tanden vielen uit of ze stierven. Dit speelde zich af eind 1800- begin 1900.

Propaganda expert werd in ingehuurd om fluoride als gezond te verkopen
Er waren super veel rechtszaken tegen deze fabrieken. De fabrieken kregen bang dat ze hun deuren moesten sluiten. Dan werd er rond 1950 een Propaganda expert Edward Bernays ingehuurd om het giftige stofje fluoride te verkopen als gezond. Dankzij hem denken mensen nog steeds dat fluoride gezond is en dat het uit de natuur komt.

Lees hier de geschiedenis van fluoride en de schade van fluoride. Originele kranten knipsel van 1900. Lees geschiedenis fluoride

Bekijk zeker deze documentaire : In de video vertellen artsen, wetenschappers, onderzoekers, toxicologen het ECHTE verhaal van fluoride. Fluoride komt NIET uit de natuur. Het is een ZEER gevaarlijk giftig stofje. Met fluoride worden nucleair wapens gemaakt. Dat zegt genoeg hoe giftig het is. In de video kom je alles te weten

Deel zoveel mogelijk onze post. https://t.me/GEZONDwereldnieuws_telegram

Geen opmerkingen:

Een reactie posten