woensdag 6 december 2023

Cholestorol

 Het grote cholesterol LEUGEN: Statines drogen je brein uit en creëren Alzheimer en dementie


Statines zijn medicijnen die de cholesterol aanmaak in de lever verminderen. Sinds de opkomst van statine medicijnen zie je ook een stijging in Alzheimer. 


Wil je graag Alzheimer ziekte? Neem dan dagelijks statine pillen en eet en vet arm dieet. Poets dagelijks je tanden met fluoride en spray dagelijks met deodorant onder je oksels dat aluminium bevat. Spoel ook dagelijks je mond met mondspoeling met fluoride. In No time zal je je verstand verliezen. Geen enkele reguliere arts die geen moer geeft om je gezondheid. 


Cholesterol heeft een levensREDDENDE functie in je lichaam. Cholesterol dient om ontstekingsreacties in je lichaam af te koelen. Anders zou je sterven. Cholesterol is een vetachtig substantie die belangrijke functies uitvoert. DAAROM MOETEN WE GEZONDE VETTEN ETEN. Vergeet de reclames met VETARME NONSENS. 


Dit is dus van cholesterol gemaakt:

-75% van je centraal zenuwstelsel

-60% van je hersenen bestaat uit vet. Je hersenen hebben ook cholesterol nodig.

-Je celwanden bevatten cholesterol. Dit houd de cel soepel. Zodat nutriënten gemakkelijk doorlaatbaar zijn en dat afvalstoffen gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Elke cel heeft cholesterol nodig om goed te kunnen functioneren

-Je sekshormonen (man en ook vrouw). Testosteron wordt gemaakt van cholesterol. Als je te weinig goede vetten eet kan je geen cholesterol aanmaken en dus ook geen testosteron. 


ALS JE DE AANMAAK VAN CHOLESTEROL VERMINDERD IN JE LEVER MET CHEMISCH MEDICIJNEN, DAN DROOGT JE BREIN UIT. Een uitgedroogd brein dan ben je een zombie. Dan sterf je na een tijd. 


In de PDF vind je artsen die de cholesterol fabel uitleggen: de PDF`s zijn in het Nederlands.

-Doctor Peter Glidden

-Doctor David Jockers

-Homeopaat /medisch onderzoeker Robert Scott Bell 

-Doctor Uffe Ravnskov (Rusland) 


8 Pagina`s met de waarheid over Cholesterol. 


Deel zoveel mogelijk onze post. t.me/GEZONDwereldni…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten