maandag 17 oktober 2022

 

Wat is het stil rond engeland en Karel. Het laatste is dat karel hartproblemen heeft ( voorbereiding voor zijn vertrek=officieel , want hij is al weg).
We lezen ook niets meer over de 3 gorgeous dams in china. Het water staat zo hoog dat ze wel moeten bezwijken.
Taiwan wordt nu schoongemaakt door de nieuwe regering van China. De communistische partij is grotendeels opgeruind.
Het beeld is nu op Oekraïne en de zgn oorlog daar ( ook een schoonmaak operatie= de- nazivicatie). Nb Oekraïne is nog steeds een provincie van Rusland.  Waar bemoeit het westen zich mee? Oke, ik begrijp het, in 2014 is er een staatsgreep geweest in Oekraïne en is er een westerse regering neergezet. N.b.  in Oekraïne  zijn ook veel biolabs die virussen ( ziektes) ontwikkelen en die onder invloed staan en gestuurd worden door Gates, Biden, Soros, rockefellers, de Clintons. Natuurlijk wil putin die weg hebben.
In Nederland  lijkt er niet veel te  gebeuren, echter de demonstraties blijven gaan en dat moet ook.
Het (zgn) Nederlandse koningshuis komt wel heel vaak in beeld. Max promoot de wee ee  f. Ik dacht dat ze als zgn koningin betaald werd, maar nee hoor ze wordt ingezet om het Nederlandse volk bij de wee  ee f te betrekken ( je bezit niets en bent herl gelukkig).

Dan hebben we nog de co2 en het klimaat, wat beide een hoax is en totaal niet belangrijk, maar wordt gebruikt als mist voor de andere duistere zaken.
Ook de boeren komen in een moeilijk parket. HOU STAND BOEREN.
Dan nog de energie prijzen, gas, electra en auto brandstof.
Dit wordt door de illegale regering omhoog gestuwd met als valse reden: de oorlog in Oekraïne .
Dan hebben we ook nog die genocide prikjes die ze volgens hun bevel van bovenaf ( is de wee ee f) doorgedrukt moet worden om de bovolking murw te maken.
Tenslotte de mogelijkheid bij een ANBI instelling je geld terug te vragen. Bv cjib en de belastingen.
Zie hiervoor youri plate met zijn: vereniging jurisprudentie juridisch kantoor plate.
Er komt nog veel meer boven water en de dagen van het kabinet en de regeting zijn echt wel geteld. Die zullen hun straf niet ontlopen, omdat zij gepromoot hebben de zgn vaccinaties die geen vaccinaties zijn maar experimenteel prikje waar je dood aan kan gaan. Plus dat er heel veel bijwerkingen zijn, die het leven van de geprikten desastreus  maakt.

Ten slotte gebeurt er in de usa heel veel en het wereld gebeuren hoort daarbij. Het lijkt er op dat over niet al te lange tijd een event gaat gebeuren, waar iedereen van schrikt en dat we binnen gehouden moeten blijven,  want het leger ( Nederlands,  buitenlands, shaef) neemt het even over om orde op zaken te stellen ( regering weg, ander geldstelsel , regionaal bestuur etc.
Dit kost even tijd ( wellicht jaren) maar komt goed.
De geschiedenis is zo vervalst dat a we missen 1000 jaar , de wo1 en wo2 zijn totaal anders veroorzaakt. Lees ook hiervoor op telegram, of kijk bij https://bobbie139.blogspot.com.

In de tussentijd , ook over niet al te lange tijd, komt er een uitgebreid uitleg wat voor narigheid de regeringen en de royals hebben uitgespookt.
Het komt goed, houd vertrouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten