maandag 24 oktober 2022

Veel info over klonen, olie gas, energie

 

We horen en lezen regelmatig dat olie schaars gaat worden en dat de oorsprong van olie ontstaat door de plantenresten die in de loop van eeuwen samen geperst wordt waardoor olie ontstaat. Dat is een flauwekul verhaal.

Olie is het bloed der aarde en wordt door de aarde steeds aangemaakt. Precies het zelfde met gas. Als je een olieveld, wat zgn leeg is, jaren laat liggen, ontstaat er weer olie in dat gebied, hetzelfde met gas.

Het tekort aan olie en gas wordt ons voorgelogen net als het ontstaan ervan.


Ook de energie is ons voorgelogen. En dat we zonnepanelen en windmolens moeten gebruiken is ook onzin. De leveranciers van die systemen zijn in handen van de illuminatie (=cabal) die er veel geld mee verdienen.

Want vrije energie is zo uit de lucht te plukken: zet een stok met daaromheen een koperdraad omwikkeld van 2 meter hoog naast een plant en hij groeit veel beter en bloeit beter en geeft betere vruchten. Ook met groenten.

Het is zelfs zo dat je verschillende van die stokken naast elkaar zet en ze koppelt, kun je een spanning ( voltage) meten. Hoe hoger de mast, hoe hoger de spanning.

Dat is ook de reden dat ze elektrische hoogspanningskabels overal neerzetten.

Ons wordt verteld dat electra opgewekt wordt door de centrale en vervolgens getransporteerd wordt via die leidingen naar een transformator huisje en daarna aan onze huizen. Maar het is eigenlijk andersom: door de hoge masten wordt energie opgevangen en door de kabels naar de centrale geleid ( allemaal gratis energie).

En wij maar betalen . Dus de energie maatschappijen ( eigendom van de illuminatie=cabal) verdienen ( meer stelen) van ons geld, terwijl de masten energie gratis leveren.

Ook het stikstof verhaal is een grote leugen. Onze lucht bestaat uit meer dan 70% uit stikstof hoe minder stikstof hoe slechter de vegetatie.

Plus het co2 verhaal wat niet klopt. Indien het co2 gehalte verder zakt, zullen de gewassen verschrompelen en is onze landbouw en voedsel voorziening ten dode opgeschreven. ( of is dat de bedoeling van 'onze' valse regering=wee ee f).

Ook het fruit wordt gemanipuleerd. Het wordt gebracht dat het zo makkelijk is sinaasappels zonder pit en andere vruchten zonder pit, maar de gedachte er achter is dat ze ( cabal) liever niet heeft dat we zelf gaan kweken,telen.


Hierboven heb ik geschreven over vrije energie en de torens. Het blijkt ook dat zgn bliksemafleiders 2 functies hebben: a. kan gebruikt worden om de bliksem niet in het gebouw te laten inslaan, maar b. veeleer gebruikt wordt om de energie uit de ether te plukken.


Verder een ander onderwerp. Bv de crash van de columbia raket met 9 mensen aan boord. Dat was in scène gezet. Die mensen waren niet aan boord en leven nog. Veelal onder een andere naam om het niet teveel te laten opvallen. Het hele NASA verhaal klopt niet, wat ik al jaren roep , ook de maanlanding is een film.


Zoek een heleboel artiesten die nog leven en die een zgn ongeluk hebben gehad. Waarom omdat ze de chantage van de illuminatie zat waren of los wilde breken daarvan. Michael Jackson, Princess Diana, Elvis, John Denver, John Lennon, jfk jr, en nog veel meer.


Ook hebben ze al 100 jaar menselijke klonen. President kennedy had ook een kloon, die in de auto zat. Die is beschoten, de president is ondergedoken en kwam bij een toespraak van Donald Trump naar voren.

Het schaap dolly wat ze ons wijsmaken dat dat nieuw was, was alleen maar om ons te laten zien dat het kon. Al vele jaren hebben ze menselijke klonen.

Over namaak mensen gesproken.

Om ons voor de gek te houden gebruiken ze vele technieken:


  • kloning van mensen, zodat wij denken dat het de echte persoon is

  • groene scherm om ons te laten geloven dat mensen op een bepaalde plaats zijn, wat in werkelijkheid dus niet zo is, ze zijn in een studio.

  • Dubbelgangers. Hooggeplaatste personen hebben allemaal dubbelgangers of klonen, zelfs wel meerdere.

  • Cgi ( computer generated image) of wel door de computer gemaakt beeld van een persoon, die ze via de tv laten zien.

  • Valse berichtgeving om de bevolking voor te liegen over de bepaalde persoon.


Dan heb ik ook nog een onderwerp over de platte aarde. Waterpas en een rechte horizon, en antarctica wat verboden gebied is ( waarom? Omdat dat een ring van ijs is wat om de aarde is? Zuidpool bestaat dus niet.


De holle aarde? Admiraal Byrd had de holle aarde ontdekt met een opening in de noordpool. Ook antarctica schijnt een opening te hebben.


Weet je wat DUMB's zijn? Dat zijn deep … underground militair basis.

Een netwerk van duizenden kilometers gekoppelde tunnels met zelfs steden wel 10 km onder het aardoppervlak.

Hier vinden heel lugubere satanische rituelen plaats en waar duizenden mensen en kinderen gevangen gehouden worden. De illuminatie gebruiken dit en verbergen daar goud, voedsel springstoffen en mensen voor experimentele toestanden.

Er is nog veel meer om uit te leggen. Dat wordt de volgende brief.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten