vrijdag 21 oktober 2022

 Tjonge, tjonge , op telegram kanalen ( trouwens ook op fb) zie ik regelmatig berichtjes van mensen die omvallen door de prikjes. Ik geloof dat dat zelfs maar een paar procent is van wat er echt gebeurt.

En maar ontkennen dat het niet door de prikjes komt.
Hoe is het bij jpuw familie?
Bij mij: 1 ALS in het laatste stadium
Man van 91 overleden die flink dement was geworden
Veel hoesters in de buurt en ook thuisblijvers van het werk.
Daarnaast toch nog veel onwetenden, kop in het zand stekers, jou raar aankijken als je wat verteld of rare opmerkingen maken.
Natuurlijk niet alleen tegen mij , maar dan hoor je dat. Ik ga de confrontatie uit de weg, omdat het ondoenlijk is die mensen uit hun coma te halen.
Sommigen zien de hoge prijzen als gevolg van Oekraïne, anderen de inflatie, weer anderen leven alleen maar en volgen alles op.
Het is soms om moe van te worden.
Wat zal het hard aankomen. De geschiedenis , de satanische groepen zoals de royals, de kind ontvoeringen, adrenachrome waar dat vandaan komt, de banken die je een loer draaien, het loonslaven systeem, de Khazarians, de  zionisten, de biowapens, de ziektes die gepatenteerd zijn, de omkoperijen, de verkiezingsfraude, de pedofielen, de moorden, de chantage, de hypotheek fraude, de PERSOON= je hoofdletternaam, je gestolen naam die in een trust wordt gestopt, de verschillende oorlogen die bewust gecreëerd en aan beide kanten betaald zijn, het Engelse huis wat veel macht uitoefende, Washington dc, Vaticaans, city of London, de jezuieten waaronder de paus en Maxima die een wolf in schaapskleren zijn, ons zgn koningshuis wat heel veel te verbergen heeft: Wilhelmina geen kind van Willem 3, juliana is een aangenomen kindje, Bernhard die zorgde voor een na de oorlog nazikabinet, onze overheid die sinds 13 mei 1940 onwettig is zodat we nu in een politiestaat leven, het ronde huis op de Veluwe, de Titanic die niet is gezonken maar de Olympia, de moord op JFK die heel anders is gegaan, 9 sept waar geen vliegtuigen waren, hitler die die de Duitsers een mooi leven gaf rond 1930 , maar de zionisten ( Roosevelt? Churchill, Stalin) , dat zijn valse joden, hebben gezworen het hele Duitse volk de vernietigen. Hitler gaf tegengas en begon toen de joden in kampen te drijven , kijk ook maar eens naar de film: Europa the last battle in 10 delen,etc.
Ik kan  nog wel even doorgaan met zaken die 180 graden anders zijn dan ons is voorgehouden.
De schok wordt druppelsgewijs vertoond omdat anders heel veel mensen dat niet kunnen verwerken.  Er is zoooooveeeeeel.
Daarom duurt het ook zo lang voor ons, maar het Trump team is al sinds de jaren 50 van de vorige eeuw hieraan bezig.
De Khazarians, de rockefellers, de Rothshields hebben de bevolking al honderden jaren in de tang. Met leugens en halve waarheden en ook valse berichten en enge ziektes houden ze de bevolking in toom.
Tot zover even.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten