woensdag 26 oktober 2022

 Oct.24, 2022

GTB 733.


ONZE PREMIER RUTTE VOERT ALS WEF PUPPET HET PROGRAMMA RUCKSINGSLOS VAN CLAUS SCHWAB UIT. (Lees hun plan 2030)


Hij heeft schijt aan U en schijt aan het nederlandse volk. Schijt aan alles wat met ons te maken heeft...!!!!!!!

Hij voert een programma uit wat hem opgedragen is. Dat programma heet;

TOTALE VERNIETIGING VAN DE NEDERLANDSE ECONOMIE....

Net zoals Scholz van Duitsland dat doet en wat Macron probeerd te doen in frankrijk.

Het zijn puppets van de New World Order. Zij worden door hen betaald en in een wolvenklem gehouden, geblackmailed.

Ik zou wel eens willen weten wat zij van Rutte hebben en wat zij van Kaag hebben en wat zij van Hoekstra hebben. Want zij zitten niet voor niets op die plaatsen. Echt niet....

En begin nu niet te leuteren over conspiraties want U ziet toch ook dat het helemaal niet meer klopt met het beleid van de afgelopen tien jaar.

EN WEEST ER VAN OVERTUIGD, DAT WIJ HEN ECHT NIET HEBBEN GEKOZEN, MAAR DAT DE VERKIEZINGEN ZWAAR GEMANIPULEERD ZIJN, WANT HIJ MOEST OP DIE PLAATS BLIJVEN, JUIST OM DIE VERNIETIGINGSPROGRAMMA’S UIT TE VOEREN.

De grote leugen van het corona virus, het onzinnige opsluiten van gezonde mensen, het volop propageren van expirimentele spuiten, het verbieden van goede medicijnen, het gezanik met vergoedingen, het aftroggelen 6 jaar lang door de belastingdienst van onterecht te betalen belasting. Het gods gruwelijk vertragen van vergoedingen via de NAM, VAN AARDBEVINGSSCHADE in Groningen.

Het kapot maken van de visserij, het sluiten van 6 ziekenhuizen, het opheffen van oude van dagen tehuizen, het verplichten van ongezonde en onzinnige mondoekjes. Het verplichten van artsen om foute injecties te geven, het onteigenen van de boeren. Het kapot maken van de export industrie . Kortom het systematisch kapot maken van het midden en klein bedrijf. 

DAT DEUGD TOCH ALLEMAAL NIET. WAAROM LATEN WIJ DAT DOOR ZO’ N GROTE KLOODZAK VEROORZAKEN. EN WAAROM LATEN WIJ HEM NOG STEEDS ZIJN GANG GAAN.!  VERTEL HET MIJ !!!!

Het gelieg en bedrieg en onvoldoende informeren van de kamer....

Het past allemaal als een puzzel in elkaar. 

Wij moeten stoppen met het opvolgen van hun orders. Wij moeten nu massaal NEE zeggen. NEE tegen het beleid, NEE, tegen hun wetten en NEE tegen hun orders.

 NEE, NEEN EN NOG EENS NEE...!!!!!!!

Zij willen de economie kapot maken en U volledig afhankelijk maken van de staat, met werkelozen geld, met digitale currentie, met aangewezen woonplekken en met door de staat verstrekte voedsel, daarom moeten de boeren kapot.. U moet volledig afhankelijk worden van de staat.

Dan bepalen zij wat U wel en niet mag.....

HET STAAT ALLEMAAL BESCHREVEN IN HUN PLAN 2030.....

DE OPLOSSING;  zeg NEE, NEE EN NOG EENS NEE.....!!!!!!

Luister naar David Ike.....( men probeerd hem de mond te snoeren)

GTB

Geen opmerkingen:

Een reactie posten