woensdag 26 oktober 2022

Sequel of the fall of the cabal part 25

 

Net gekeken naar de sequel  to the fall of the cabal nr 25, waarin voornamelijk wordt uitgelegd dat de hele bevolking wordt gemarteld door de media.  Met 8 soorten matelmethoden ( niet lichamelijk maar geestelijk) om de bevolking murw te maken zodat ze de wee ee f  programmering denkloos gaan volgen.
Hiertoe gebruiken ze ( de overheid) isolatie, gedrags beïnvloeding, gedragsnegativisme, uitputting, bedreiging, willekeurig aanklaging, gecontroleerde demonstratie, degraderen van de persoon, steeds andere soms  tegengestelde opdrachten= verplichtingen  opdragen.

Besef wel dat de wee ee f over de hele wereld actief is en spionnen in alle regetingen heeft, zodat alle regeringen hetzelfde programma uitvoeren. Dat hebben we gemerkt.
Besef ook, dat als je de tv, krant, radio blijft volgen ben je gevoelig om gebrainwashed te worden en zul je de marteling ondergaan met als gevolg dat je niet meer logisch kan denken.

Je beseft ook niet dat je gemarteld wordt en wil eigenlijk je bestaande leventje behouden zodat je maar meedoet. Daarom doe je mee met qr code,  mondkapjes plicht, prikjes, om maar op vakantie te kunnen, festival bezoeken, bepaalde winkels bezoeken, horeca, etc.

Ook het onbesef om niet buitengesloten te worden en als wappie weggezet te worden is een gevaar.
Daarnaast wordt je bang gemaakt om je baan te verliezen, vrienden verliezen( zijn het dan wel goeie vrienden), onenigheid in gezin en/of familie, uitsluiting, etc.

Zijn het dan slapend schaapjes? Kunnen ze er wat aan doen?  Moeten de ongevaccineerden hen dan veroordelen?
Wat we wel kunnen stellen is dat ze verslaafd zijn aan de tv, krant, radio zodat ze beschikbaar zij  voor mindcontrole ( geestelijke marteling).

Ze hebben dus ook geen eigen mening en praten de overheid gewoon na, accepteren de maatregelen, hoe apart en tegengesteld en vals ze ook zijn die maatregelen.
Ze hebben danook niet in de gaten dat over de gehele wereld zoveel mensen overlijden aan de prik. Zoveel bijwerkingen ontstaan zelfs bij gezonde mensen en sporters tot zelfs de dood aan toe.

Ik vind het zo bekrompen dat al die mensen, zelfs doktoren en andere geleerde mensen, hierin meegaan, wat duidelijk blijkt dat ze de msm ( mail stream media) constant volgen.
Dit is te vergelijken met een hypnose: zolang je constant prikkels krijgt om gehypnotiseerd te blijven , blijf je ook in de trance.
Misschien heb je wel eens een hypnoseshow gezien waarbij de gehypnotiseerde gesuggereerd werd dat de zaal vol naakte mensrn zat. Hij/zij zag dat dan ook en gedurende de hele show zag hij naakte mensen.
Dit gebeurt ook met mensen die steeds geïndoctrineerd wordt met steeds dezelfde informatie.
Die informatie blijft hangen in het onderbewustzijn.  Het onderbewustzijn regelt je gedrag en als je rationele denkpatroon is uitgeschakeld is door de hypnotische toestand waarin je je bevindt , zal je gedrag constant de info volgen.
Deze mensen zijn niet bereikbaar voor andere feiten en worden zelfs boos en beschouwen de anderen als watjes, wappies, gekken en willen je kwetsen en tenslotte uit hun leven weghouden.

Sommigen hebben dan nog wel het besef om de mening van de ander te respecteren,  zodat ze toch met elkaar kunnen blijven omgaan.
Ook je karma heeft een rol hierin, want iedereen weet dat als je iemand ontmoet je voelt dat het klikt of niet.

Goed , het lijkt erop dat de finish in zicht komt , wat betekent dat het hele wee ee f verhaal ( je bezit niets en bent heel gelukkig ) tot een einde komt ( plus de c hoax).
En dat we overgaan naar een liefdevol, met vrije energie, vrije meningen, genoeg voedingsmiddelen, snelle transport ( 10x sneller dan de normale vliegtuigen), de hele geschiedenis zal 180 graden anders zijn, zowel recent als honderden jaren terug, iedereen genoeg geld, geen belastingen, medbeds dus geen pillen meer, en nog veel meer.
Het wordt een fantastische toekomst.
Wij, ongeprikten en wakkere mensen die onderzoek hebben gedaan, weten ongeveer wat er komen gaat en we zullen de gefaccineerden moeten helpen, ondersteunen, liefdevol benaderen om een toekomst te bouwen.
Helaas zullen veel gevaccineerden het loodje leggen
Misschien kunnen ze nog gered worden met de medbeds.
We zullen het voor het einde van het jaren beginnen te merken.toch zal het nog vele jaren duren dat alles veranderd en geaccepteerd is, maar zodra het begin er is zal de martelarij verdwendn zij en kunnen we weer vrij ademen.
Alle regetingen verdwijnen, alle ovefheids dienaren hebben geen functie meer, we gaan over naar gewoonte recht.
Jullie weten waarschijnlijk  ook dat we nu een overheid hebben welke onwettelijk is en een bedrijfis , maar dat zal ik ook uitleggen. Of kijk eens op https://bobbie139.blogspot.com  waar je ook kunt lezen hoe onze staat eigenlijk is ontstaan en dat die onwettig is. Je dient dan wel enige berichtjes te bekijken die daar staan.
Tot een volgende keer.
Mlm bd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten