donderdag 27 juni 2024

Zonnebril 2 en zonnebrandcreme = niet goed


Wat een weer de laatste paar dagen met veel zon.

Wat me opvalt dat een hoop mensen een lange broek dragen ( ik zie vooral dames). Zijn ze bang voor de zon?

Ik heb vroeger al eens verteld over de zonnebril ( zie https://bobbie139.blogspot.com/2023/11/zonnebril.html) ) Dat het oog daardoor afgeschermd wordt voor de stralen die juist een prikkel geven om de huid te beschermen.

Daarnaast is het me opgevallen bij mezelf dat ik minder verbrand ben nu ik niet meer smeer.

Vroeger wist ik niet beter of zonnebrandcrème met factor 35 is goed om niet te verbranden, maar nu weet ik dat die crème juist niet goed is.

Niet goed omdat ze huidkanker veroorzaken èn omdat ze juist verbranding veroorzaken, omdat die film als een soort vergrootglas werkt en dus verbrand ik en krijg een rode verbrandings kleur.


Dus 3 zaken die tegelijk gebeuren:

1, de zonnebril beperkt de aanmaak van melanine (pigment vorming) welke de bruining geeft van de huid en bescherming biedt. ( in het oog zitten zenuwen die zonnestralen met prikkels doorgeven om de huid te vertellen dat die beschermd moet worden. Daartoe wordt in de huid dan melanine = pigment gevormd ).

Bruining van de huid betekent dat de opperhuid meer beschermd wordt tegen uv straling

2, de zonnebrandcrème werkt juist tegengesteld van wat ze beweren. Ze beschermen niet of nauwelijks en laten juist de huid verbranden, wel minder maar toch, en zorgen ervoor dat huidkanker kan ontstaan.

3, en de zonnebril én de zonnebrandcrème beperkt de vorming van vitamine D en de vorming van endorfine.

Zonnestralen doen wonderen voor onze hersenen. Door de ultraviolette stralen maken je hersenen namelijk endorfines aan. Dankzij dit gelukshormoon krijg je – hoe kan het ook anders – een gelukzalig gevoel. De stralen zetten de cholesterol in ons bloed om in vitamine D, wat je cholesterolniveau kan doen dalen.

( meer endorfine geeft dus ook een positiever gevoel en een blijer en vrolijker mens).


(Vitamine D (colecalciferol) zorgt dat uw lichaam calcium (kalk) en fosfaat uit voedsel opneemt. Calcium en fosfaat zijn nodig voor tanden en botten. Ook zorgt vitamine D dat de spieren goed werken. Ons lichaam krijgt vitamine D binnen door zonnestraling op de huid en met ons voedsel.)

Zo zie je dat afdekking juist verkeerd werkt voor het lichaam.

Waarom propageren ze dan zonnebrillen en zonnebrandcrème ??


Dat is nogal simpel: GELD


Zowel de fabrikanten van zonnebrillen als de zonnecrème fabrikanten verdienen goud aan de verkoop van hun spullen.

Als bekend wordt dat èn zonnebrillen èn zonnebrandcrème slecht is voor het lichaam dan zullen ze amper nog verkopen.


Je moet niet vergeten dat die industrie heel groot is over de hele wereld .


Plus


de pharmaceutische industrie vaart er ook heel erg wel bij , want omdat de huid minder zonnestralen krijgt wordt ons immuunsysteem minder opgewaardeerd, zodat ons lichaam kwetsbaarder is voor ziektes .

En daar komt de pharmacy om de hoek en zorgt voor ons kwetsbare lichaam met pillen om de symptomen te onderdrukken.

m.a.w. De pharmacy verdient heel veel aan ons zieke lichaam .


EEN GEZOND LICHAAM IS EEN VERLOREN KLANT.


Aan gezonde mensen verdienen ze niets.

Sinds de beginjaren van 1900 hebben ze ( de cabal = illuminatie = deep state ) er voor gezorgd dat de bevolking geen gezonde produkten, of zo weinig mogelijk,, kan kopen. Dit omdat ze de medische wetenschap omgekocht hebben om meer pillen en andere pharmaceutisch producten te kopen.

Ook artsen zijn omgekocht , zodat de bevolking niet de juiste natuurlijke = gezonde behandeling voor een aandoening krijgt.

Daarom zijn er ook chemtrails, wordt voedsel bespoten, wordt voedsel geraffineerd

(Geraffineerd en bewerkt zijn termen die we vaak tegenkomen wanneer we het hebben over voeding, maar wat is de precieze betekenis? Geraffineerd voedsel verwijst naar een bewerkingsproces waarbij bepaalde natuurlijke componenten zijn verwijderd. Een veelvoorkomend voorbeeld is geraffineerde suiker.25 sep 2023).

m.a.w. Ze halen de natuurlijke=gezonde stoffen er uit.

Zonnestralen zijn dus goed voor ons lijf.

Echter, dat is wel waar, ga niet te lang in de zon zitten, want dat kan de pigment vorming niet aan en dan verbrandt je huid wel. Dat betekent dat de opperhuid dood gaat en je daarna gast vervellen.

Kun je weer opnieuw beginnen.

De zonnestralen komen niet alleen rechtstreeks op je huid, maar ook via indirect licht van weerkaatsing. Maar dat is veel minder fel. Dus kun je ook in de schaduw gaan zitten.

Dan wordt je ook bruin, maar veel minder snel en verbrand je nauwelijks.


Geniet van de zonnestralen, maar doe het met mate.

Veel plezier.


Kenny

Marbo


dus:


 Even wat anders.

Weten jullie dat het dragen van een zonnebril het verwerken van zonnestralen beïnvloed?

In je ogen  zitten ontvangzenuwen die het zonlicht meten en die ervoor zorgen dat aan de huid doorgegeven wordt dat er melanine aangemaakt moet worden, wat een hormoon is om het bruin worden van de huid bevordert. Dit bruin worden is juist een bescherming van de huid tegen teveel zonlicht.

Draag je nu altijd een zonnebril tegen de zon, dan zullen die receptoren niet geactiveerd worden en zal er veel minder bruinig van de huid plaatsvinden. Dat betekent weer dat je eerder verbrandt.

Niet alleen dat je eerder verbrandt, maar ook dat je huid droger wordt en ook eerder huidaandoeningen kan krijgen.

Ik praat niet over huidkanker, want daar weet ik niets van.

Maar wat ik wel weet is dat teveel zonlicht je huid verleerd ( leerachtig wordt ) en ook nog meer infectiegevoelig. M.a.w. je immuunsysteem wordt ook aangetast. 

Je ziet hoe ver het kan gaan.

Dit soort feiten lees je amper of niet op Google, want ook Google is met het WEF verbonden en willen juist dat je zonnebrandcreme gebruikt ( verdienmodel).

Over zonnebrand crème iets korts :

Het is gebleken dat in deze crème vaak huidonveilige stoffen zitten ( ze praten over huidkanker) wat juist je huid gevoeliger maakt voor zonlicht.

Er zitten stoffen in die het zonlicht remmen of sterk verminderen, maar er zitten dus ook stoffen in die schadelijk zijn voor de huid.



Wees voorzichtig met smeren en gebruik het met mate.

Veel plezier in het prettige zonlicht.

Marbo

Kenny





woensdag 26 juni 2024

Wout weghorst

 

Over Wout Weghorst die een goede voetballer is ,maar door vele clubs niet welkom. Was/is.
Mijn oom hierover.
Kenny
Marbo

-
Hij is nooit een wappies geweest.  Hij is zuinig op zijn lijf en laat zich niet provoceren.  Het is toch zeker belachelijk dat veel clubs hem niet  wilde hebben omdat hij zich niet liet prikken
Die clubs moeten zich kapot schamen.
En wat zien er nu:
Sporters die dood neervallen ten gevolge van de prik.
Wout moet juist een eerherstel hebben  en een grote schadevergoeding en al die clubs dienen een zware straf te krijgen
Bv degradatie.
Kenny
Marbo
P.s. de schoften van de (r)over,heid en de clubleiders en al die stomme volgelingen die de prik en promoten en de prik eisten dienen niet alleen een boete te krijgen , maar ook een flinke straf.

Artrose

 Nu ben ik 77 jaar en ben fysiotherapeut ( geweest). Veel voet, heup en knie klachten behandeld. Met warmte veel gewerkt wat prima werkte, maar ook snel weer over was.

Ook massage van de omgeving van de pijnlijke aandoening  wat langer werkte.

De combinatie,  en dit apparaat,  lijkt me uitstekend, want dat komt precies overeen met mijn bevindingen

Zelf heb ik wel een beetje last van de oude knieën , maar ik fiets veel, gebruik warmte en masseer zelf. En kan nog van alles. Omdat ik ouder wordt wordt alles wel strammer, maar oké, ik ben ook geen 20 meer. Vroeger veel (55 jaar plus competitie). getennist, wat zwaar is voor de knieën . Ben daar mee gestopt

Ik zou zeggen: probeer dit apparaat.

Contact:

Bobdammann@gmail.com

P.s. kijk ook eens bij seprey.com  knie massageruimte plus warmte


Assange heeft meerdere dubbels

 

Mijn opm.
Juliana assange heeft meerdere dubbels. 
KABELS >]: De FAKE BODY DOUBLE van Julian Assange werd in 2020 in de gevangenis van Londen vermoord en een ander lichaam van Double werd in geplaatst<
_ _
Waarom?

De ECHTE KABELS>]; DRADEN van militaire operaties hadden Julian Assange in beschermende hechtenis genomen (onthoud dat de CIA-directeur van Pompeo zei dat hij Assange wilde vermoorden en dat er nieuwsverhalen verschenen dat de Amerikaanse regering plannen had gemaakt om Assange te vermoorden _trended <). Omdat de CIA achter hem aan ging en het lichaam vermoordde verdubbelen in 2020. Toen werd er nog een geplaatst door witte hoeden (ze waren de CIA / diepe staat aan het trollen).
Het ECHTE verhaal is dat TRUMP (met World Associates) heeft betaald voor de verdediging van Assanges. (Trump heeft ook persoonlijk geld overgemaakt... Dit alles ZAL te zijner tijd via een papieren spoor naar buiten komen)
Assange werd de hele tijd in beschermende hechtenis genomen.

*Herinner je je dat ik je twee maanden geleden zei dat ik je in de gaten moest houden ASSANGE > ik zei dit omdat ik KABELS kreeg >] dat de witte hoeden een zet zouden doen en hem zouden bevrijden
(De reden hiervoor is dat witte hoeden in de militaire inlichtingendienst de ASSANGE KILLSWITCH hebben gekregen
_ .*> De honderden ( /thousand ) terabytes aan gegevens verbonden met Hillary Clinton, pizzagate, pedofielenringen verbonden met Epstein en ELITES> P. DIDDY> HOLLYWOOD //// ALLE DATA TERABYTES werden op het internet verborgen via bepaalde ongeopende e-mailaccounts en afgesloten kamers in het deep web,> inclusief echte software en servers van WikiLeaks die verborgen waren in beveiligde banken/////

_NU Witte Hoeden/militairen hebben VOLLEDIGE controle over servers en software. En de Assange Internet KILLSWITCH-programma's<
en voltooide al het onderzoek en verzegelde aanklachten die verband hielden met ALLE INFORMATIE DIE WIKI-LEKKEN HAD OPGESLAGEN IN KILLSWITCH OPERATIONS////

_ ___
Er heerst grote paniek bij het Pentagon en de CIA, de militaire inlichtingendiensten van de diepe staat en de Washington DC ELITES terwijl de echte ASSANGE een echte terugkeer maakt...
Ze weten dat het geen zin heeft om hem nu te doden, omdat het leger over alle gegevens en servers en KILLSWITCH KEYS beschikt.///

Er heerst echte paniek in DC > corrupte drieletterige agentschappen en militaire leiders van de diepe staat terwijl de KILLSWITCH SLEUTELS BEHOUDT TOT DE ECHTE GEBEURTENISSEN VAN 911-documenten en e-mails en telefoontjes die Bush met elkaar verbinden. Chaney. Clinton. CIA. DARLPA naar 911 EVENEMENTEN<
_
_> een groot deel van het neerhalen van Assange door de diepe staat was het verdoezelen van adrenochroom dat verband hield met Clintons mensenhandel John podesta pedofilie-ringen> Epstein>>>> Hollywood.. P Diddy en top ELITES en muziekmanagers
_
Nu is er PANIEK omdat de Rockefellers/de Carnegie-schenking (CIA-operators) + Elites in wanhopige paniek zijn om nieuwe wetten te creëren om klokkenluiders te stoppen en alle beschuldigingen tegen de CIA en het Pentagon voor corruptie die verband houdt met mensenhandel, samenzwering en lasterlijke beschuldigingen (op dit moment de Democraten bereiden een wetsvoorstel voor om klokkenluiders te stoppen of de connectie van Podesta/Clintons met pedofielenringen en de handel in martelrituelen te stoppen> adrenochroom...
(Herinner je dat ik je maanden geleden vertelde dat dit zo terug zou komen. En Trump zei ook dat hij Anthony Weiner wilde ontmaskeren, dit alles verband houdend met ASSANGE EN MILITAIRE OPERATIES...... Dit is de reden waarom er volledige paniek heerst in Hollywood en top van de muziekindustrie)
_ _
CHEYENNE MOUNTAIN is erg druk met USSF en de ASSANGE KILLSWITCH KEYS
... Maar tegelijkertijd hebben Amerikaanse militairen Mexicaanse staatsburgers ontvangen voor noodtraining in de bergen van Colorado. Grote ondergrondse bunkers nabij de Cheyenne-bergen.

dinsdag 25 juni 2024

Mensen ketting tegen klimaat

 

Hoe dom ben je dat je een ketting maakt van mensen op het strand om tegen het klimaat verandering te protesteren.
Protesteer tegen die valse (r)overheid die expres het klimaat wil veranderen.
De (r) overheid over de hele wereld he.
Dit doen ze met HAARP,  CHEMTRAILS, ZOUTWATERDAMP IN DE LUCHT TE SPUITEN, WOLKEN VORMEND MET KLEINE ZILVER FRAGMENTEN.
EN DAT DOEN ZE AL RUIM HONDERD JAAR.
Daarnaast  vergiftigen ze ons want de "eliten" willen een afname van de wereldbevolking met 75%.
Dat vergiftigen doen ze langzaam met chemtrails, medicijnen, voedselbespuitingen, luchtvervuiling.
Echter het ging te langzaam dus hebben ze de gifspuit gehanteerd  en noemen dat vaccinatie.
Weten jullie dat sinds de vaccinaties zijn begonnen ALZHEIMER, DEMENSIE, PARKINSON, AUTISME, KANKER, HUIDAANDOENINGEN, COPD ,nauwelijks bestonden.
En dan niet te vergeten de OVERSTERFTE, niet alleen van ouderen, maar sporters, zwangere vrouwen, babies,.( ook miskramen= plus 200%l.).
Vraag maar eens aan een begrafenis ondernemer.  Ze kunnen het aanbod nauwelijks aan.
Laat dit maar eens bezinken.
Prettige dag verder
Kenny
Marbo

zondag 23 juni 2024

Kate

 

Over Kate van Engeland krijg ik steeds meer mijn twijfels over hoe het met haar is.we krijgen zoveel berichten over haar en iedereen vindt haar zo charmant, en dat is ook zo volgens mij, maar ik zie Kate zelf niet. Ik zie een andere vrouw: een kloon, een dubbel, een cgi, een hologram, cgi, oude films en foto's, fotochop van foto's, etcetera.

Het is voor ons ook moeilijk te bewijzen, omdat het allemaal digitaal is en makkelijk te veranderen.

Gezien de achtergronden van de Engelse royals, kinderen die verdwijnen, pedofiele ooms die plotseling doodgaan, pedofiele vrienden, vriendschap met de Rotsschilds , de houding tegenover Diana, de dood van Elisabeth, die veel later werd aangekondigd dan haar werkelijke dood, prins Philip die in de achtertuin werd begraven, etc., heb ik een ander idee wat er met Kate gebeurt.

Ook bij Charles gebeuren de raarste dingen: bij zijn kroning liep achterin de dood met een zeis van rechts naar links.

Ook de 3 loslopende paarden met bloed is heel vreemd.


Zoals jullie misschien weten heeft Diana haar dood, auto-ongeluk, in scène gezet en is dus nog spring levend.

Haar zonen zijn misschien wel van haar, maar niet van Charles. William schijnt van Juan Carlos te zijn en Harry van James Hewitt. Terwijl Diana in verdoving was zijn de sperma van deze mannen ingebracht ( mijn idee).

Zelfs kan het zijn dat de jongens door een andere vrouw ter wereld zijn gebracht.

In ieder geval ik geloof het royal verhaal van geen meter.

Nu hoop ik dat Kate ook hulp heeft gehad om te verdwijnen en dat ze nu in een beschermingprogramma zit.

Want de royal familie van Engeland zijn bloedhonden en deinzen nergens voor terug, wat we gezien hebben met Diana..

Waarschijnlijk weet Kate teveel en dient ze daaropvolgend te verdwijnen.

Voor mij is het hoogst waarschijnlijk dat er binnenkort een bericht van de royals komt dat bv Kate of een ongeluk heeft gehad, of een auto ongeluk, of dat ze aan kanker is overleden. Hierdoor zou ze officieel door een oorzaak van buitenaf zijn overleden, dus de royals hebben geen schuld. Net zoals ze met Diana hebben gedaan.

De poppenkast gaat gewoon door.

Ik ben alleen benieuwd hoe William er uit komt over niet al te lange tijd.

Harry is al afgeschreven en is al op een zijspoor gezet. Bij William wordt het wat lastiger om die weg te moffelen.


We moeten ook niet vergeten dat de engelse royal familie satanisch is, met kindermoorden,satanische rituelen, kind onvoeringen, moorden, witwaspraktijken, medewerkers aan biolabs waar ze genocide spuiten maken, gevaarlijke virus aanhangers, tevens zijn ze lid van verschillende satanische groepen, van de WEF, van de Cabal ( of ze lid zijn weet ik niet, maar dat ze sterke sympathie voor die groepen hebben en hen steunen is wel duidelijk).


De witte hoeden (= Q-team = Trump = alliantie ) weten hier alles van en gezien het bovenstaande dienen de royals opgeruimd te worden.

Het wordt nog spannend wat naar boven komt, maar mijn gevoel zegt mij dat Kate ontvlucht is en in een beschermingsprogramma zit.

Dan is het moeilijk voor de kinderen, want die weten nergens van.

Dat was ook met Harry en William zo , zo zielig. Die geloven nog steeds dat hun moeder bij een ongeluk is overleden.

Alhoewel ik ook mijn twijfels heb of de jongens het nu nog niet weten.


Dit is mijn gedachte over Kate.

Het is te opvallend dat ze zo veel geportretteerd wordt op FB.

Ook de Nederlandse royals komen wat mij betreft te veel naar voren op FB . Volgens mij zit daar ook een luchtje aan.

Dat kan ook een gevalletje van klonen, cgi, etc . zijn.

Ook dat zullen we zien.

Prettige dag verder

Marbo

Kenny




Oranje promotie

 

Wat worden ze weer gepromoot die oranjes. De een na de ander komt in beeld. Net als in Engeland.  Het valt wel op. Zou er iets achter zitten?? Ook minima die het leger promoot, want de jongeren moeten in dienst om naar Oekraïne te gaan als kanonnenvoer.
Ook Willem doet daaraan mee.
LATEN DIE GASTEN ZELF NAAR HET ZGN FRONT GAAN EN DAN IN EEN KIST TERUGKOMEN.
Schijt ziek wordt ik van die promotie.
Ook minima zegt zelf dat ze de prik niet gepromoot heeft. Oh nee, kijk dan even naar een WEF filmpje waarin ze de cbdc aanprijst zodat we ook kunnen zien wie er geprikt is, want dat is belangrijk.
Dat is wat ze altijd doen: letterlijk hebben ze het niet gezegd,maar elke zin geeft aan dat ze dat bedoelen.
Zich verschuilen achter woorden.  Ze zijn zo vals.
Ik weet ook wel dat het hen ingefluisterd wordt, maar het is duidelijk dat ze er achter staan( achter het WEF globalistische agenda 2030 met 15 min steden en nog meer voor de bevolking beperkende maatregelen.).
Hoe lang zijn we ( de patriotten) al bezig om te protesteren tegen de ned regering? En zijn ze  al weg?? Nee.
Ook in Frankrijk,  Engeland, Duitsland grote protesten, en zijn die regeringen  al weg?.
Ook niet.
M.a.w. er dienen groffere maatregelen ingezet te worden. Het leger?
Oeps, ook een groot deel van het leger is globalistisch ( tenminste de bazen). Ook de bazen van de politie.
Volgens mij is een flink deel van en de militairen en van de politie het niet eens met hun bazen. MAAR  .... dat is de schoftterige streek,  de manschappen zijn verplicht te gehoorzamen.
Zie je hoe alles in elkaar steekt.
Dus er blijven weinig wegen over om de regering weg te blazen,
1, een algehele opstand, rebellie in den Haag om de regering over te nemen.
2, het Q-team overhalen NU de macht te grijpen
3, voor de hele bevolking: nergens meer aan meedoen wat de (r)overheid regelt.

In mijn vorig bericht heb ik het over het parkeerbeleid gehad in Dijk en Waard ( =heerhugowaard).
Mensen teken de petitie en maak bezwaar.
Jouw stad is misschien wel de volgende.
Kijk naar Utrecht dat wordt al een 15 min stad.
DOEN !!!!!
Deel dit en die petitie zoveel mogelijk.

Als we allemaal 1 persoon kunnen overhalen dat te doen, dan is in een mum van tijd de petitie een miljoenen protest.

Dit is slechts 1 aspect, er zijn er legio om niet meer mee te doen aan die boe en in den Haag.
Over Mark Rutte  de volgende berichten.

DELEN AUB.
MARBO
KENNY

donderdag 20 juni 2024

Gember tegen kanker

 https://amg-news.com/ginger-10000x-stronger-than-chemo-taxol-in-cancer-research-model/


American Media Group - Wij zijn toegewijd aan de waarheid, echte journalistiek en de waarheidsbeweging. De waarheid zal ons bevrijden en ons verlichten, inspireren, ontwaken en verenigen. (https://amg-news.com/ginger-10000x-stronger-than-chemo-taxol-in-cancer-research-model/)
Gember – 10.000x sterker dan chemo – Taxol in kankeronderzoeksmodel - American Media Group
Gember - 10.000x sterker dan chemo - Taxol in kankeronderzoeksmodel Klaar om de waarheid te ontdekken? Ziek van de leugens? Sluit je aan bij ons Telegram

Brief aan moniek

 

Ik heb ff gekeken naar die Youri Plate maar die is er echt ingedoken zeg!
Toevallig sprak ik gister Pieter-Jan Lubbers, die heeft die flyers laten maken en is zich ook echt aan het verzetten en hij had het ook over Youri idd... 

Interessant is het wel, maar ja wat doen we ertegen, dat is de grote vraag? 
Mensen wakker schudden zijn we nu al bijna 5 jaar mee bezig, die liggen zowat in coma... 

Wat kunnen we eraan doen?

Liefdevolle groet,

Moniek Wijma

Van: Bob Vdf Dammann <bobdammann@gmail.com>
Verzonden: vrijdag 7 juni 2024 15:00
Aan: Moniek Wijma <moniek.wijma@hotmail.com>
Onderwerp: Ff wakker worden
 
Tekst uit oorspronkelijke berichten tonen
Hallo.
Wat kunnen we doen?
Die petitie is goed, klachten sturen is goed. Het is wel mosterd na de maaltijd,  want die gemeente boeven hebben het onbevoegd snel doorgedrukt.
Mijn ideeën. 
1, petitie door zoveel mogelijk mensen laten tekenen 
2, klachten sturen in welke vorm dan ook en je bezwasr6kenbaar maken
3, de gemeente en zeker de burgemeester aansprakelijk stellen voor alle onbevoegde regels die de gemeente de bevolking opdringt.
4, de gemeente en zeker de burgemeester aansprakelijk en verantwoordelijk stellen voor de genocide die ze in de gemeente hebben uitlaten voeren in hun opdracht.
Daar vallen ook artsen , mensen die de prik gedaan hebben, ziekenhuisafdelingen, ambtenaren,  politie  onder. 
5, een schadeclaim indienen bij de gemeente wegens valsheid in geschrifte,  onbevoegd zijn, leugens verspreiden, intimidatie, geestelijke dwang, van 1 miljoen euro , naar ratio van de overledenen die door de genocide zijn gestorven,  wat kan oplopen tot miljoenen.
6, een  schuldbekentenis in de plaatselijke krant.
7, schadeloos stelling van nabestaanden en die voor hun leven vrij zijn van gemeentelijke heffingen
8, bij niet nakomen van bovenstaande per 1 juli 2024 zal het bovennoemde bedrag elke maand met 5% verhoogd worden.
9, alle ambtenaren, incl. De burgemeester die meegewerkt hebben ontslaan.
10, alle mensen die meegewerkt hebben aan deze intimidatie, genocide  dwang PERSOONLIJK aansprakelijk en verantwoordelijk stellen, wat ook inhoud dat zij ook zullen moeten bijdrage  aan de claim.
11  zoals je bij juridisch kantoor plate kunt lezen zijn ook politieagenten persoonlijk aansprakelijk voor de door hen gedane overtredingen: dwang, intimidatie,  valsheid in geschrifte, onbevoegdheid, 

Ik heb de gemeente al verschillende keren aansprakelijk gesteld met een schadeclaim. Ze doen net of ze er niets mee te maken hebben en ik krijg geen enkel antwoord.

Onbevoegd: kijk bij Joury Plate en op bobbie139.blogspot.com 
Groet BOB
P.s. het lijkt me ook goed om alles in de krant (dijk en waard) te zetten.
Nu zal dat ook lastig zijn, want die staan ook aan de verkeerde kant, maar een ingezonden stuk gaat meestal wel.
WANT. Zoveel mogelijk mensen moeten reageren en bezwaren indienen en protesteren en aangeven dat ze niet meedoen met de onbevoegde maatregelen.
Ook de CJIB is onbevoegd boetes te innen.
Dus boetes niet betalen!!!!!
Hier laat ik het even bij.



---------- Forwarded message ---------
Van: Moniek Wijma <moniek.wijma@hotmail.com>
Date: do 20 jun. 2024 10:32
Subject: Re: Ff wakker worden
To: Bob Vdf Dammann <bobdammann@gmail.com>


Ik heb ff gekeken naar die Youri Plate maar die is er echt ingedoken zeg!
Toevallig sprak ik gister Pieter-Jan Lubbers, die heeft die flyers laten maken en is zich ook echt aan het verzetten en hij had het ook over Youri idd... 

Interessant is het wel, maar ja wat doen we ertegen, dat is de grote vraag? 
Mensen wakker schudden zijn we nu al bijna 5 jaar mee bezig, die liggen zowat in coma... 

Wat kunnen we eraan doen?

Liefdevolle groet,

Moniek Wijma

Van: Bob Vdf Dammann <bobdammann@gmail.com>
Verzonden: vrijdag 7 juni 2024 15:00
Aan: Moniek Wijma <moniek.wijma@hotmail.com>
Onderwerp: Ff wakker worden
 
Hoi Moniek,
Nog even dit. Ik heb even nagekeken over jouw opmerking over parkeerbeleid.
Ik geloof dat ik jouw ff wakker moet schudden.
1, de gemeente is failliet. Dat moet kloppen want nederland, wat een bedrijf is, is ook failliet 
2, de cabal=de wef  figuren=  globalisten =zionisten = zwarte hoeden zitten nog steeds in de gemeenteraad. En die willen een 15 minuten stad creeeren. 
3, Omdat ze failliet zijn willen ze nog zoveel mogelijk geld binnenharken
4, sinds 8 mei  1940 bestaat ned niet meer, toen wilhelmina gevlucht was met de regering en dat mocht volgens de toenmalige grondwet niet.
5, sinds die tijd zijn alle maatregelen onbevoegd
6, de gemeente is onbevoegd, de cjib is onbevoegd, de belasting is onbevoegd.
7, wil je hier meer van weten kijk dan op de site van joury Plate = juridisch kantoor plate. Hij heeft alle officieel documenten hier over.
8, het parkeerbeleid is om mensen bang te maken en heeft geen enkele rechtsgrond.
9, ook boa's zijn allemaal onbevoegd.
Dat erkennen ze niet en denken dat ze in hun recht staan.
10, over niet al te lange tijd komt er verandering in de regering en gemeente.
Het Q-team samen met Donald Trump zal de caballeden laten verdwijnen, want al die leden zijn satanisch, liegen de mensen voor en onderdrukken de bevolking.
11, de overheid en dus ook de gemeentes zijn in paniek en proberen nog van alles om de macht te behouden. Echter de witte hoeden= Q-team hebben nu te touwtjes in handen en laten nog dingen gebeuren door de ZH=cabal om te laten zien hoe slecht ze zijn.

Over niet al te lange tijd komt GESARA  en verdwijnt de oude regering en wordt de wereld vol vrijheid en liefde en nog veel meer.
Wil je meer weten, kijk op mijn podcast: bobbie139.blogspot.com
Ik hoop dat ik je hiermee een beetje wakker hebt gemaakt.
Groet bob

P.s. op telegram zijn diverse kanalen waar je alle info kunt vinden

woensdag 19 juni 2024

Analyse

 Dus, om de afgelopen dagen te analyseren:


- De vredesconferentie over Oekraïne vond plaats in Zwitserland. geen resultaat gevonden


- Von der Leyen werd niet bevestigd als de nieuwe voorzitter van de Raad. geen resultaat gevonden


- Erdogan kondigt aan dat Turkije zich bij de BRICS wil aansluiten. NAVO gedaan.


- Netanyahu trekt zijn oorlogskabinet terug nadat Gantz aftreedt. Israël is klaar.


- Macron heeft nieuwe verkiezingen bevolen na de rampzalige resultaten tijdens de EU-verkiezingen. De EU is aan het afbrokkelen.


- Duitsland....ja Duitsland zinkt weg in chaos en strompelt steeds verder de afgrond in. Ze blijven vasthouden aan hun rampzalige beleid. Ze maken zelfs onderling ruzie. De deepstate is niet langer in staat haar plannen uit te voeren. Dit komt omdat alleen volkomen domme bevelen van bovenaf komen en de feitelijke commandanten al lang zijn geëlimineerd.

Ze rijden allemaal recht de muur in, ongeremd met een snelheid van 200 km/u.


2024 - het jaar van de vernietiging van het oude systeem en we zijn er allemaal live bij.

Vroegere beschavingen heel geciviliseerd

 Als we naar het verleden kijken en in beelden zien dat mensen reuzen waren. Ook gezien de enorme mooie gedetailleerde gebouwen met heel hoge deuren, moeten er reuzen hebben bestaan.

Hoe kan het dat er toen reuzen bestonden? Niet alleen reuzen  mensen, maar de hele natuur was groot,  grote bomen, grote gebouwen, grote planten, grote dieren.

Was het co2 gehalte van de lucht hoger?

Je zou het moeten geloven, want ook boeren weten dat. In hun kassen hebben ze co2 generatoren zodat de lucht een hogere co2 gehalte heeft en zij weten dat daardoor de planten die ze in kas hebben, groter, mooier en de vruchten lekkerder zijn.


Dan komt de vraag naar voren: " waar zijn die schofterige globalisten met hun WEF propaganda mee bezig",????

De levende wereld te vernietigen, waar ze zelf een onderdeel van zijn?


Het is toch van de zotte dat wij kleine mensen dat toelaten!!!!!!!!!!!!!!!!


Hoe komen wij zo klein als Mensen??

Dat moet te maken hebben met het co2 gehalte.

Dan komt de volgende vraag:" wie kan het co2 gehalte veranderen"?????


Zijn er in het verleden beschavingen geweest die dat konden?

Volgens Frans Heslinge zijn er minstens 7 vorige beschavingen geweest  die vele malen verder ontwikkeld waren dan wij nu en dus veel meer kennis hadden van de natuur.

Ook hun technische kennis was vele malen groter dan we nu hebben.

De tegenwoordige zgn geleerden breken hun hersens kapot over de piramides  , terwijl ik denk dat die vorige beschavingen technieken hadden om dat simpel te maken. Ook de plaatsing tegenover de sterren is accuraat. .


Wordt vervolgd 

Kenny

Marbo

Bob

Ad

Schoof en rutte

 Gekopieerd van Rinus Verhagen op telegram


--

De man die, samen met Schoof, de hele MH17 doofpot in elkaar draaide en de schuld in de schoenen "SCHOOF" van Rusland, terwijl ie dondersgoed wist dat Kolomoisky de bink was die de MH17 neerschoot, met medewerking van de CIA, die de luchtverkeersleiding "tijdelijk" hadden overgenomen, ten tijde van de MH17 ramp.

Kolomoisky die de bedragen ontving op de "privatbank", waarvan deze top-crimineel de grootaandeelhouder was, die door de EU werden overgemaakt.


Alles, maar dan ook alles, is een set-up van ongekende orde.

Mark weet alles, maar de Russen ook.

Dat maakt die nieuwe baan van Mark ongelooflijk interessant😂😂

Hij gaat nu beleven wat ik hem gun, afgezeken worden door een Russische grootmacht, die hem grandioos voor LUL gaan zetten als een kleine kwajongen.

Een pedo-beschermer pur-sang.

vrijdag 14 juni 2024

Gevolg van de prik

 

Ook in  mijn omgeving nog steeds en in 2020 begon het.
Ze namen de spuit, niet 1 keer, niet 2x liefst 3x en ook nog de zgn booster.
Niets aan de hand hoorde ik overal roepen.
Mijn vraag: waarom doe je het, kreeg ik als antwoord , dat een agressief virus er aan komt en dit is ter bescherming. Sinds onze jeugd krijgen we toch ook prikken tegen bof, mazelen, kinkhoest , de DKTP prik. Dus deze is ook  goed.
Weet je wat er in die spuit, die de (r)overheid voorschrijft, zit ?
Nee, maar dat weet ik van die andere prikken ook niet.
Je denkt dat alleen dode of verlamde virussen erin zitten van de aandoening waarvoor je wordt geprikt? En dat er dan antistoffen worden aangemaakt. ( klinkt logisch, maar ze  vergeten erbij te vertellen dat er ook schadelijke stoffen in die spuit zitten).

En je weet niet wat voor stoffen er nog meer in zitten.
Toen wist ik dat ook niet. Maar omdat een ziekte er nog niet is en dan voordat die gevaarlijk gaat worden een prik te krijgen begon bij mij de kriebels te komen.
Na onderzoek bleek dat de prik voor covid zo gevaarlijk bleek dat de patriotten = geuzen= wappies= alternatievelingen gelijk kregen. , ziekte kiemen van hiv, polio, metalen en nog veel meer rotzooi zaten in de covid spuit.
Weet je dat, voordat vaccinatie gewoon werd, autisme niet bestond, kanker nagenoeg afwezig was, Alzheimer nauwelijks bekend, demensie nagenoeg onbekend, mbd  ( minimum brain demage) heet nu ADHD ( attention deficit hyperactiviteit disorder) niet voor kwam en vele andere ziektes niet bestonden.

Even terug naar de kennissen:
Niets aan de hand na het krijgen van de spuit, nee hoor.
De een heeft een hartaanval gehad
Een ander heeft parkinson.
Een derde heeft de dementie gekregen
Een vierde kanker in de slokdarm en al euthanasie gepleegd
Een vijfde heeft heel veel long problemen en hoest heel veel. Daar moet ik bij vertellen dat hij diabeet is en rookt.
Een zesde kan niet meer werken omdat ze evenwichtsstoornissen en concentratie problemen heeft
Een zevende heeft last met lopen en moet een driepoot gebruiken
Een achtste heeft allerlei trillingen en bevingen in het lijf
Een negende heeft nierproblemen gehad en is al geopereerd daaraan. Of het daarna beter is weet ik niet.
Een tiende heeft regelmatig hartkloppingen met heel veel zweten.
Een elfde heeft kanker =turbo kanker gekregen
Een twaalfde is in de slaap overleden op 64 jarige leeftijd.
Een dertiende krijgt plotseling heel veel last van gewrichten, heup en knie.

Zo kan ik even doorgaan.

Ik denk dat jullie wel meer gevallen kunnen opnoemen. Deel dat graag in de opmerkingen.

Bij al deze gevallen zijn de uitkomsten pas ontstaan na de prikken.

En maar ontkennen dat het niets met de prikken te maken heeft!!!!
In mij  vorige bericht heb ik al uitgelegd waarom de overheid dit doet (WEF, NWO, DEEP STATE, CABAL, OVERBEVOLKING, ROTHSCHILDS, KM = KHAZARIAN MAFIA).

Tot zover maar weer.
Prettige dag verder.


donderdag 13 juni 2024

Alzheimer

 

Net een programma over Alzheimer op NPO .
Goed om daar aandacht aan te besteden. Al die verhalen.  Triest en ook mooi.
Wat mij nu tegenstaat is, dat er geld voor opgehaald moet worden ( wordt donateur).
Het is toch belachelijk dat de (r )overheid ons bestookt met chemtrails waar aluminium ionen in zitten. Hierdoor komen die ionen ook in onze ademhaling en zodoende in ons lichaam.
Weten jullie dat aluminium ionen juist verantwoordelijk zijn dat Alzheimer ontwikkeld wordt in ons lichaam.
Ook in ons voedsel en tandpasta zit die stof.
Weten jullie ook, dat rond 1920 Alzheimer niet bestond!!!
Omdat de lucht en ons voedsel niet vergiftigd was.
Ook in alle prikken zitten aluminium ionen.
Vind je het gek dat we Alzheimer krijgen!!!!????

Waarom doet die (r)overheid dat?

Wel die zijn verbonden met de WEF ,= cabal = illuminatie = nieuwe wereld orde = deep state  die het globalisme en de macht willen hebben over de mensen.
Omdat het aantal mensen in de wereld teveel wordt volgens hen , wordt de controle moeilijker. Dus gaan ze over om de wereldbevolking te reduceren met 75%, uitspraak van Bill Gates.

Dat doen ze met de genocide prik en klimaat probleem te creeeren, het co2 probleem op te voeten en de mensheid te vergiftigem
Daarnaast willen de "elite" = cabal niet alleen de macht ook alle geld, alles beheersen..

Wat de cabal ook naar voren brengt het is allemaal een HOAX = flauwekul om de bevolking bang te maken.
Het wordt tijd dat de bevolking doorkrijgt wat er aan de hand is. Mensen beseffen niet door hun kinderen de prik te laten krijgen,  zijn ze  niet alleen medeplichtig aan moord ( overlijden), maar ook medeplichtig aan ziekte verspreiding  en hun kinderen te verminken ( lees maar eens even alle bijwerkingen van de prik ( alle prikken).
Laat dat eens inzinking!!!!!!!!!!

Wil je meer info:
Kijk op telegram kanalen of op mijn blog.
Bobbie139.blogspot.com

Eva vlaardingerbroek

 Net een video gezien van Eva Vlaardingenhoek die een speech had in Hongarije. Waarbij ze schetst hoe alles in elkaar steekt.

Ook roept ze bewoners van Hongarije en ook van west Europa op om op te komen voor hun land. Wanneer is het tijd uit eindelijk eens op te staan . 

Dat zeggen alle patriotten ook.

Maar het probleem is: opstaan met demonstraties geeft geen relaas.

Met tractoren naar Den Haag gaan heeft ook weinig effect gehad.

Dit zijn volgens mij te kleine groepen, want IEDEREEN  moet opstaan. Wanneer doen we dat.

Als alle ambtenaren en ook de politie eens gan staken en geen enkele uitvoering te geven aan de onbevoegde opdrachten??

werkt dat niet, dan blijven 4 dingen over:

1, burgerarrest van de regeringsmensen

2, inzet ven de militairen

3, volksopstand en bezetting van regeringsgebouwen en ook de msm ( radio, tv en kranten).

4, of of met het Q-team samen werken om een revolutie te organiseren.


Hieronder een verhaal wat jullie allemaal kennen , maar eens over moeten nadenken.


Een kikker is een springer. Wordt de kikker in een heet water gedompeld, of geplaatst, dan springt hij er gelijk uit omdat het te heet is.

Stoppen we de kikker in een pan water en verwarmen de die pan met water langzaam tot het kookpunt, dan blijft de kikker in het water, zelfs zolang dat hij gekookt wordt en dood gaat.

WILLEN WIJ MENSEN VAN NEDERLAND DIT OOK DOEN?


Niet in het water natuurlijk , maar met steeds maatregelen, die steeds verder gaan en tenslotte zover gegaan zijn dat we niet meer terug kunnen ( bv 14 min stad). Dit vergelijkbaar met de kikker die dan tenslotte dood gaat .  Wij , bevolking , is dan zover onder het dictatoriale regiem gevangen dat het niet meer terug kunnen.


Het volgende komt ook bij me op, wat ik ook vele malen gezien en meegemaakt heb.

Een persoon wordt gepest of met allerlei beperkingen geconfronteerd . 

Dat vind hij/zij niet leuk maar accepteert de 1e opdracht.

Bij de 2e opdracht ( beperking)  wordt de irritatie groter om die uit te voeren.

Bij de 3e opdracht wordt de irritatie zo groot dat een boze reactie volgt

bij de 4e opdracht is de grens bereikt en wordt boos

pas bij de 5e opdracht zal een rigoureuze beslissing genomen worden ( waarschijnlijk ontslag nemen).


Je ziet herdrukt even voordat een rigoureuze beslissing wordt genomen.Vergelijk dat nu eens met ons huidige regering ,  die allerlei besluiten heeft genomen om ons te beperken.

Het blijkt dat deze kleine beperkingen geen reactie, of weinig reacties geven  ( zie 2e en 3e opdracht).

Pas als er in het leven van de bevolking, of aan het geld komt of dusdanige beperkingen komen, dat niet meer goed is te leven ( 14 min stad).

Je ziet langzame beperkingen wordt vergelijkbaar met de kikker!!!!!!

Ddaarom doet de overheid steeds meer kleine beperkingen, want dan kunnen ze uiteindelijk de bevolking als slaven behandelen.

Dus wanneer komt de bevolking  in opstand ?

Als de beperking te p,opdeling komt of te erg wordt.

Als de bevolking het doorkrijgt wat de (r)overheid uitvoert dan zullen ook de mensen op tijd uit het warme water springen.

Toch geloof ik dat de bevolking de steun van po.item, leger en msm nodig heeft. Wat inhoudt dat die groepen overstag moeten gaan.

En dat is denk ik een geschikte situatie die het Q-team met DonaldTrump kan uitvoeren.


Ik hoor overal:

wanneer staat de hele bevolking.King nu eens op???

gezien het bovenstaande gebeurt dat pas aan de late kant. Maar steun van groepen als, politie, leger en msm heb je nodig.


Mensen ,laat je horen ook in de msm, stel ze verantwoordelijk.

Dat het voor de bevolking,King moei.ijk is weet ik ook, want zelfs de rechterlijke macht staat nog een de verkeerde kant.

Stel al die boeven verantwoordelijk:

gemeentes, burgemeesters, artsen, politie, bestuurders, juristen, prikmensen  ( mensen die de prik hebben gegeven).


Meer info:

Kijk op telegram kanalen of kijk op mijn blog:

Bobbie139.blogspot.com


Kenny

Marbo

woensdag 12 juni 2024

Ali b

 

Wat een poppenkast weer.
Het proces van  Ali B is een groot toneelstuk. Waarom?
1, een rechtzaak komt nooit op tv met levende beelden
2, de verdachte wordt nooit in beeld gebracbt
3, de uitleg van Ali wordt gewoon weergeveven= ongehoord
4, dit is duidelijk een toneelstuk, met NATUURLIJK emotie. Daar gaat het bij tv om.
5, er wordt uitgebreid  verslag gedaan = ongehoord
6,  de MSM staat er lang bij stil, waarom? Omdat de cabal( Ali is ook een onderdeel daarvan , net als de rechters) een zielig portret wil neerzetten, zo dat mensen weer voor de Cabal kiezen .
7, de Cabal heeft al verloren en hiermee proberen ze toch zieltjes te winnen.

Mensen laat je niet misleiden ,want dit hoort bij de film.
In de achtergrond is alles al geregeld ( straf of niet dat weet ik niet), maar is ook niet belangrijk, want het gaat om de zieligheid zodat sympathie gecreëerd wordt voor de Cabal = globalisten = 14 min steden = cbdc.
Ook dit is afleiding, want de overgang komt er aan.
Kenny
Marbo

Waarom vragen

 

Waar zijn bomen goed voor?
Waarom worden er zoveel bomen gekapt?
Waarom stelt daar niemand vragen over?
Waarom staat bergen aan zee onder water?
Waarom hebben  ze sleuven in de duinen gegraven?
Waarom hebben ze in Den Oever niet water gespuit??
Waarom zegt hoogheemraadschap niets  hierover?
Waarom lopen steden zoveel waterschade op?
Waarom regent het zoveel?
Waarom denkt iedereen dat de wateroverlast door de regen komt?
Waarom is de overheid van plan de boeren weg te pesten?
Waarom willen burgemeesters meewerken aan die 15 min steden.
Waarom is tegenwoordig alles verbonden met geld en de hebberigheid voor geld?
Waarom weten we niets over onze vroegere beschaving?
Waarom is 1000 jaar toegevoegd aan onze jaartelling?
Waarom begint elk jaar op 1 januari in plaats van 1 april?

Dit zijn nog maar een paar vragen, waar ik jullie vraag om er eens over na te denken.
Voor mij zijn de antwoorden duidelijk, maar een hoop van de fb lezers hebben nog niet alles in de gaten.
Veel plezier vandaag.
Kenny
Marbo

dinsdag 11 juni 2024

Verplichte WAO verzekering voor zzp

 

Wat hoor ik nou. Een verplichte arbeidsongeschiktheids verzekering voor zelfstandigen!!!??
Ook nog 195 euro per jaar en pas na een jaar een uitkering..
De vraag blijft,  hoe lang blijft die uitkering??
Hoe hoog is die uitkering?
Na 5 jaar heb je 5x12x195 euro betaald is bijna 12000 euro . De meeste zieken zijn na 2 maanden weer op de been. Er zijn niet veel mensen die langer ziek zijn.
Dus je betaalt je scheel en krijgt geen donder.
Pas als je doodziek bent ontvang je iets. Dat houdt in dat als je zo ernstig ziek bent je ook dichter bij de dood bent.
M.a.w. ze hebben het weer zo geregeld dat de zieke de dupe is.
Walgelijk zo'n maatregel. Is alleen om de (r)overheid geld in het laadje te krijgen.
En dat is logisch want de overheid is failliet.
EN DAN OOK NOG VERPLICHT!!!!
HET IS JE REINSTE CONTROLE EN GELDKLOPPERIJ.
MARBO
KENNY

Zonnepanelen nutteloos

 

Zonnepanelen, windmolens, warmtepompen zijn een tijdelijke oplossing voor de energie. Maar waar komt die drang vandaan?
Lijkt me logisch. Eerst klimaat probleem aankaarten en fosdiele brandstof welke schaars gaat worden en dan met de oplossing komen. Dit doet de Cabal al duizenden jaren:
Probleem aangeven, het volk de schuld geven, een oplossing aandragen die precies in het voordeel van de Cabal komt.
Echter, fossiele brandstof bestaat niet. De aarde maakt zelf olie en gas en niet uit fossiele planten en is dus oneindig en dus gratis.
Om ons te laten betalen doen ze dus net of het schaars is.
Om de oplossingen te brengen heeft de Cabal  die zonnepanelen, windmolens, warmtepompen bedacht, want alle fabrieken zijn van hen, dus EEN VERDIEN GEBEUREN..
Terwijl energie voor de bevolking gratis moet zijn, dat zagen we in Tartaria, waar alles gratis was.
De Rothschilds,  Rockefellers, kortom de illuminatie hebben  met moorden, chantage, omkoping het voor elkaar gekregen dat de bevolking dom wordt gehouden en zal betalen voor wat zij uitgedacht hebben. ( kijk maar naar de Titanic, 9 september, medische wereld, weerbeinvloeding, oorlogen.).
ECHTER, president Lincoln, president Kennedy, soekarno van Indonesië  trachtten de macht van de illustratie te breken. Wat hun ondergang is geworden, want de illuminatie boeven=deep state=cabal vermoorden gewoon hun tegenstanders.
Ik ben er ook in gestonken en heb zonnepanelen,  welke ik al 15 jaar heb. Dat was echter alleen goed voor de beurs=portemonnee.  Milieu kwam er bij mij niet aan te pas.
Maar nu weet ik dat die cabalboeven hieraan gruwelijk verdienen en dat het klimaat en milieu aspect van generlei waarde heeft, al doen ze voor de bevolking dat het wel zo is.
Gratis energie welke uit de ether gehaald wordt komt binnenkort zodat we niet meer daar voor hoeven te betalen.
P.a. weet je dat die hoogspanningsmasten die zgn van energieopwekking centrales schijnt te komen, zelf energie uit de ether halen ( gratis). Die energie centrales bestaan niet eens, dat zijn doorgeefstations.
En wij maar betalen en de zgn "elite" maar verdienen en gebruik maken van die gratis energie.
Een laatste, een heel ander punt.
De "elite" weet dat kanker makkelijk te genezen en te voorkomen is.
Weet je trouwens dat kanker voornamelijk veroorzaakt wordt door de vergiften die in ons voedsel zit, en de chemtrails  die de lucht vervuilen ( dat zijn die grijsgroene vlekken op de stoep).
Dus als je hoort dat bv Charles van Engeland kanker heeft betekent dat , dat hij al overleden is. Hetzelfde met Kate.
Ze ( de cabal  , vermoorden gewoon mensen die buiten het pad lopen of die in de weg staan. Prinses Diana had het door en heeft haar dood in scène gezet, dus die leeft nog.).

zaterdag 8 juni 2024

Klonen van trump

 Fulford👉 Hoe dan ook, laten we beginnen met het Amerikaanse politieke theater, omdat het laat zien dat de Amerikaanse en westerse politieke machtsstrijd op weg is naar een soort climax. Bronnen van de Amerikaanse ruimtemacht vertellen ons nu dat opperbevelhebber Donald Trump nog steeds op de militaire basis van Mount Cheyenne is. Ze beweren dat hij degene is die het Amerikaanse nucleaire arsenaal controleert. Dit werd bewezen door het feit dat toen de zogenaamde Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin in januari met kanker in het ziekenhuis werd opgenomen, niemand in de “Biden-regering” hiervan op de hoogte was. Als ‘Biden’ het Amerikaanse nucleaire arsenaal zou controleren, zou dit onmogelijk zijn geweest.


In ieder geval zeggen bronnen van de Space Force dat de echte Trump nu twee verschillende Trump-avatars heeft. Eén bevindt zich in Mar A Largo en voert de verkiezingscampagne tegen de nep-Joe Biden. De andere bevindt zich in New York en neemt deel aan al het juridische drama daar (we zouden het op prijs stellen als lezers in New York en Florida deze beschuldigingen zouden kunnen onderzoeken). De bron beweert ook dat Biden ook wordt gecontroleerd door de witte hoeden en dat hem wordt verteld dat hij opzettelijk moet handelen zoals hij doet om meer schapen wakker te maken. https://amg-news.com/benjamin-fulford-report-donald-trump-and-alex-soros-fight-to-the-death-as-us-corporation-and-israel-implode/

donderdag 6 juni 2024

Verkiezingen

 Ik vind het wel mooi en fascinerend hoe de europese verkiezingen zo serious wordt genomen.

Alsof ze net doen of die verkiezingen en uitslagen niet gemanipuleerd worden. M.a.w. de uitslag wordt zo gepresenteerd dat het eerlijk is verlopen en dan komt er een uitslag die precies goed is voor de cabal.

Bij de ned verkiezingen was dat ook zo  in eerste instantie LIJKT  het alsof naar de bevolking geluisterd is, maar daarna komt PLOTS een  WEF figuur naar voren ( =Schoof) en de cabal zit nog steeds in het zadel ( officieel dan).

Volgens mij is achter de schermen totaal iets anders aan de gang en worden deze figuren naar voren geschoven om de bevolking de schrik aan te jagen en te laten zien hoe corrupt en slecht de overheid is.

De mensen die nu gaan stemmen zeggen nog steeds dat je dan kan laten zien dat je niet eens bent met de gang van zaken en dat je verandering wilt.

Wat een flauwekul is dat.  Je geeft je stem=mandaat aan een vreemde die kan doen met je gekozen stem wat die wil. 

Buiten dat:

De uitslag wordt dusdanig vervalst dat de gekozen stemmen niets waard zijn en een uitslag komt die goed is voor de cabal.


En iedereen maar denken dat we in een democratie leven, waarbij wij als bevolking iets mogen inbrengen.

NUL, NIHIL, NIETS, NIENTE, ZERO  wordt er met jouw stem gedaan. 

HET IS EEN GROTE FARCE.


Prettige dag verder

Marbo 

Kenny

Antarctica

 

Wat is er gebeurd met antarctica zo'n 2000 jaar geleden of korter of langer geleden. Dat moet ik nog uitzoeken

Er bestaan veel kaarten met antarctica ijsvrij met afbeeldingen van tropische beesten.
Ook de vraag komt bij me op: IS HET IJS VAN ANTARCTICA WEL ECHT IJS???

Het gebeurt regelmatig dat ijs wat naar beneden is gevallen  moeilijk smelt. Het zgn sky ice!!??
Is het ijs op van antarctica ook sky ice??
( ken je de film: "the Truman show" die gaat ook over een aarde met een koepel en er valt daarin een lamp naar beneden).
De technieken van tegenwoordig zijn zover dat met chemtrails en HAARP hagel en sneeuw buien gemaakt kunnen worden wat lijkt op sky ice.
Gezien de vroegere beschavingen , die technisch veel verder waren dan wij nu,  moet het mogelijk geweest zijn een gebied met sky ice te bedekken.
Ik denk dat een onderaardse beschaving die nu in Antarctica leeft die die techniek beheerst  ook vliegende schotels heeft, en dus als dekking Antarctica ver-ijst heeft zodat ze moeilijk te ontdekking zijn.
Admiraal Byrd heeft een poging gedaan om dat te ontdekken, maar werd teruggefloten door vliegende schotels.
De cabal heeft blijkbaar connecties met die bewoners want  het "antarctica treaty"  is door de cabal regeringen opgezet,  zodat het verboden is om daar te komen.
P.s. ze, = de cabal, hebben ons doen geloven dat antarctica een eiland is, maar dat is niet zo.
Als je de omtrek van de  ijsmuur om trekt tot een eiland, krijg je Antarctica als eiland.
Die ijswand is precies het zelfde als de omtrek van het eiland.
Waarom hebben ze dat gedaan,?
Dat is niet zo moeilijk. 
Als het een eiland is, is het makkelijker om daar een verbodsgebied van te maken.
In mijn archief heb ik een afbeelding van die  verwisseling ( van ijswand naar eiland).
Dan is het ook logisch dat de aarde een bolvorm moet hebben.
Heb je je wel eens afgevraagd wasrom de zuidpool geen pool is?
Bij een magneet heb je een noord en een zuidpool. Beide zijden trekken metaal aan.
De zuidpool trekt helemaal niets aan.
Ik ben 9 keer naar nieuw zeeland geweest en het kompasnaald  wijst altijd naar het noorden.
Dat kan helemaal niet op een bolle aarde!!!
En de kompasnaald wijst NOOIT naar de zuidpool.!!!!!!!
Zijn we
1, en over het ijs
2,  over de vorm
3, over de aantrekking van de zuidpool
4, over de treaty
Voorgelogen en worden we als bevolking door politiestaten , = dictaturen, in bedwang gshouden omdat we oude beschavingen niet mogen weten.
Waarom zou dat zijn?
Ook niet moeilijk.
De cabal wil de macht over de wereldbevolking zodat die als geldslaven gebruikt kunnen worden.
Wordt vervolgd.
Kenny
Marbo


E codes

 👉E-codes zijn overal - maar wat betekenen ze echt? Laten we licht werpen op de duisternis. 🌓 1. Onschadelijke additieven: 🌱 E100, E101, E103, E104, E105, E111, E121, E126, E130, E132, E140, E151, E152, E160, E161, E162, E170, E174, E175, E180, E181, E200, E201, E202, 3, E236, E237, E233, E260, E261, E263, E270, E280, E281, E282, E290, E300, E301, E303, E305, E306, E307, E308, E309, E322, E325, E326, E327, E331, E33 3 , E334, E335, E336, E337, E382, E400, E401, E402, E403, E404, E405, E406, E408, E410, E411, E413, E414, E420, E421, E422, E440, E471, E472, E473, E 47 4, E475, E480 Deze additieven worden als vrij veilig en onschadelijk beschouwd. Vaak zijn ze van natuurlijke oorsprong. 2. Verdachte toevoegingen: ⚠️ E125, E141, E150, E153, E171, E172, E173, E240, E241, E477 Deze additieven worden ervan verdacht gezondheidsproblemen te veroorzaken. Let op en leer uzelf om bewustere beslissingen te nemen. 3. Gevaarlijke toevoegingen: 🚨 E102, E110, E120, E124 Deze additieven kunnen aanzienlijke gezondheidsrisico's met zich meebrengen. Het vermijden ervan is belangrijk om uw welzijn te beschermen. 4. Gezondheidsstoornissen veroorzaakt door e-codes: 🚑 Darmaandoening: E220, E221, E223, E224 Indigestie: E338, E339, E340, E341, E450, E461, E463, E465, E466, E407 (in ijs) Huidziekten: E230, E231, E232, E233 Vernietiging van vitamine B12: E200 Cholesterol: E320, E321 Zenuwgevoeligheid: E311, E312 Mondrot: E330 (bijzonder gevaarlijk en kankerverwekkend, zit onder meer in Schweppes-citroen, aromatische mosterd, mezzomix, krabvlees, Bonbel-kaas, champignons in blik) 5. Kankerverwekkende additieven: 🛑 E131, E142, E210, E211, E213, E214, E215, E216, E217, E239 E123 is bijzonder kankerverwekkend en is verboden in de VS en de GOS-landen. Let op deze toevoegingen in producten als gummibeertjes, Smarties, Haribo winegums, chocoladebonen, Zott slagroompudding, Iglo vissticks, Kraft Doram met crème fraiche, Kraftsalami, smeerkaas, vanillepudding en allerlei kant-en-klare producten. sauzen. 6. Pas op met glutamaat en guanylaat uit de E600-serie! ⚡ E605 is een bekend neurotoxine. 7. Aluminium in voedsel: 🛡️ Kleurstof: E173 Stabilisatoren: E520, E521, E523 Lossingsmiddelen: E554, E555, E556, E598 👉🍏Je gezondheid is je grootste bezit. Door bewust te kiezen wat je koopt en consumeert, bescherm je niet alleen jezelf, maar ook de gezondheid van je gezin. Bedenk dat u als koper de macht heeft om de samenstelling van voedsel te beïnvloeden. 🌸Laten we samen mindful en gezond leven! 🌸 Niet alles is altijd te vermijden, maar als je voorzichtig bent, loont het wel. Join: @nietsiswathetlijkt

Gadaffi

 Mijn opm.

Kunnen we deze maatregelen niet in Nederland invoeren. Dat zou fantastisch zijn

Kenny


16 echte redenen waarom Gadafi werd vermoord:

1. Libië heeft geen elektriciteitsrekening, elektriciteit was gratis voor alle burgers.

2. Er waren geen rentetarieven op leningen, de banken waren staatseigendom, de leningen aan burgers waren volgens de wet 0%.

3. Kadafi beloofde geen huis voor zijn ouders te kopen totdat iedereen in Libië een huis heeft.

4. Alle pasgetrouwde stellen in Libië ontvingen 60.000 dinars van de overheid en daarom kochten ze hun eigen appartementen en stichtten ze hun gezin.

5. Onderwijs en medische behandeling in Libië zijn gratis. Vóór Gaddafi waren er slechts 25% lezers, terwijl dat tijdens zijn bewind 83% was

6. Als Libiërs op een boerderij wilden wonen, kregen ze gratis huishoudelijke apparaten, zaden en vee.

7. Als ze geen behandeling kunnen krijgen in Libië, zou de staat hen $2300+ accommodatie en reizen financieren voor behandeling in het buitenland.

8. Als je een auto koopt, financiert de overheid 50% van de prijs.

9. De prijs van benzine werd $ 0,14 per liter.

10. Libië had geen buitenlandse schuld en de reserves bedroegen $150 miljard (nu wereldwijd bevroren)

11. Omdat sommige Libiërs na schooltijd geen baan kunnen vinden, zal de overheid het gemiddelde salaris betalen als ze geen baan kunnen vinden.

12. Een deel van de olieverkoop in Libië is rechtstreeks gekoppeld aan de bankrekeningen van alle burgers.

13. De moeder die het kind heeft gebaard, ontvangt $5000

14. 40 broden kosten $ 0,15.

15. 25% van de Libiërs beschikte over alle Ilisna-diploma's.

16. Kadafi heeft 's werelds grootste irrigatieproject geïmplementeerd, bekend als het "BIG MAN PROJECT", om de beschikbaarheid van water in de woestijn te garanderen.

Als dit “DICTATUUR” wordt genoemd, vraag ik me af wat democratie is?


Join: @nietsiswathetlijkt


https://t.me/europathelastbatllenl        = hitler

https://web.telegram.org/#807030708      = gadaffi


dinsdag 4 juni 2024

Er komt veel naar buiten

 

Er komt nu zoveel naar buiten: koopmans, die liegt, faucie die liegt, het waterpeil expres hoog gehouden zodat bergen aan zee onderwater staat, de geulen in de duinen ook expres om het land nat te houden, de boeren die natte akkers hebben, de bezoekers aan bilderberg in Madrid, de oranjes die ook niet schoon zijn, de Groningen chaos is ook expres gedaan, Schoof naar voren geschoven die wij niet kennen ( een laatste wanhopige poging om de macht te houden),  vooral in de usa komt er veel naar buiten, ook macron die een oorlog wil verklaren aan Rusland, etcetera.
Volgens mij is de macht van de ZH=cabal al grotendeels weg de hebben de WH de teugels in handen.
Echter om het publiek nog duidelijk te maken hoe in en in slecht de ZH zijn, laten ze nog enige narigheid zien.
Wat Trump ook zei:
JE MOET HET DE BEVOLKING LATEN ZIEN, ANDERS GELOVEN ZE HET NIET.
Volgens berichten zijn er al duizenden arrestaties verricht en is Gitmo al bijna vol.
Wat we nog zien zijn maskers, klonen, dubbelgangers, cgi, groen scherm, hologrammen, oude video's. Van zowel de buitenlanders als ook de oranjes.
Mensen maakte klaar om zo langzamerhand je vrij te voelen, los van de matrix.
De komende maanden zal er veel naar buiten komen wat de CABAL  allemaal voor smeriger streken hebben uitgehaald, inclusief de gevolgen van de prik=genocide.
Het zal nog heftig worden.
Over de verkiezingen:

In Nederland. Zijn die uitslagen gemanipuleerd. In het buitenland ook. Ze doen net of er eerlijk is gekozen, maar daar is niets van waar.
De Europese verkiezingen is een grote flauwekul. De Europese unie is al uitgeschakeld.
Verkiezingen in de usa: volgens mij komen die er niet, want dat zijn verkiezingen voor het BEDRIJF USA, en dat bestaat niet meer. Biden is een valse president van een failliet bedrijf.  Donald Trump is president van de vrije republiek ( de 19e president) usa. Amerika is nu in een oorlogssituatie en Donald is de CIC , commander in chief, hij is de baas.
Biden is een valse niet officiële president, om de wereld te laten zien hoe slecht die is.

De Europese boeren trekken nu naar Brussel en gaan daar ophef maken.
Ik ben benieuwd wat daar uitkomt.
In Frankrijk hebben de boeren heel veel aangericht in Parijs, maar de regering en macron zit er nog steeds.
Ik hoop dat ze een vuist kunnen maken.
Heel veel succes boeren in Brussel.
Prettige dag verder.
Kenny
Marbo

P.s. meer info, kijk op rumble kanalen of telegram kanalen of kijk bij de link in opm.

Fb lezers eindelijk wakker

 Hebben de fb lezers hier het nu eindelijk in de gaten: de leugens van alle regeringen en special de nederlandse inclusief de tv, radio, kranten ( =msm), die al 10 tallen jaren aan de gang is. Over bijna alles:

1, De geschiedenis ( er zijn 1000 jaren toegevoegd en we leven in 1024 na christus)

2, de virussen

3, de prikschade

4, de medische behandelingen

5, de medicijnen

6, de radium dat radioactive e straling gevaarlijk is

7, vrije energie

8, de oude wereldkaarten

9, antarctica

10, weer manipulatie 

11, voedsel manipulatie 

12, electrische auto's

13, NEDERLAND is een bedrijf

14, sinds 1940  bestaat ned niet meet als staat

15, onderzoek de koninklijke familie,  over het ronde huis, en nog veel meer. Kijk bij pateo tv

16, we hebben allemaal een trustfonds, waaruit je hypotheek is betaald,  we betalen de banken geld over iets wat van onszelf is.


EN NOG VEEL MEER.

DOE JE ONDERZOEK EN ONTDEK DE GRUWELIJKE WAARHEID VAN ONZE OVERHEID. 


In opm. Staat een link naar mijn blog waar alles is uitgelegd. Kijk ook eens op telegram kanalen.

maandag 3 juni 2024

Klonen om te infiltreren

 Ze gebruikten het klonen van mensen als middel voor hun infiltratie met zielloze lege vaten die door de menselijke bevolking verspreid waren. Ze beschikten over kloonfaciliteiten in diepe ondergrondse militaire bases over de hele wereld die als knooppunten fungeerden voor hun geavanceerde tunnelsystemen. Dit was hun infiltratiemethode. om hun lege vaten te hebben, manipuleerden en controleerden ze alle wereldleiders. Dit was slechts een afleiding om de bevolking bezig te houden met oorlogen, ziekten, hongersnood, politiek, nepreligies, links versus rechts, zwart versus wit – zij zijn het ALTIJD geweest. Hetzelfde geldt voor de entertainmentindustrie: ze gebruikten hetzelfde controlepatroon, waarbij hun gekloonde sterren een rol speelden in hetzelfde doen, waardoor de bevolking werd misleid met precies wat ze aan het doen waren. Kunstmatige intelligentie wordt beperkt door de maker ervan. Ze creëerden hybride buitenaardse wezens, waarbij ze het DNA van kinderen vermengden om hun eigen ras van slaven te creëren, een reden waarom ze abortussen aanmoedigden. Hun einddoel was om de mensheid tot slaaf te houden op hun intergalactische slavenschip Matrix. De omvang van wat gaat komen zal de wereld shockeren Het was altijd hun afleiding van Reptielen/Grijzen die kinderen aten en opofferden voor hun bijnieren en pijnappelklieren. John F Kennedy jr. 19e vice-president WWG1WGA 💞🌹🕊🌍💫

zaterdag 1 juni 2024

Navo en marie curie

 

Ik las een paar zaken die licht op uw geleerde wetenschap werpen.
1, de navo,  volgend jaar is ned de gastheer voor een vergadering
2, rutte wil heel graag navolging voorzitter worden
3, schoof wordt naar voren geschoven ( wilders wilde dat niet, maar hem werd opgedragen deze man naar voren te brengen. Deze man is een WEF , een benodigde promoter, een prik promoter, een globalisering.
Dus logisch dat het allemaal gebeurt. Ook , niet de ministers bepalen wat er gebeurt, dat zijn de achterliggende ambtenaren, die allemaal bevolen zijn om de WEF te volgen.
Nu pushen ze ook maar door, 15 min steden, asiel enten overstromingen, de waterhoogte zodat ned onder water komt, etcetera.

Het volgende las ik ook op telegram:
Jullie kennen de naam Marie Curie, is dat haar echte naam wel? De Engelse uitdrukking voor kwik is mercurie.
Deze marie heeft veel met kwik gewerkt en ook met radium.

Zij ontdekte ook dat kwik belangrijk is voor electromagnetisme, bv het draaien van de lichtbron in vuurtorens wordt door kwik makkelijk en eenvoudig gedaan.
Radium is een stof die een huis kan verwarmen.
Dat deze stoffen giftig en radioactief zijn is een fabeltje omdat deze stoffen gratis energie kunnen leveren, waar de Rothschilds tegen waren, want die wilden de bevolking en afhankelijk maken en niet mochten gebruiken, daarom zeiden ze dat die stoffen radioactief waren.
Dat marie Curie stierf door radioactiviteit is een grove leugen.
Ze kwam om bij een verkeersongeluk omdat ze te gevaarlijk werd voor de Cabal.

Zie link van filmpjes in opm.