zaterdag 5 augustus 2023

Kopteksten zijn 100% gevaarlijk, ze geven verkeerde info

 

Het is al heel lang aan de gang en soms zie je het en soms niet.
Maar de msm doet het al jaren. Zowel de tv, de radio, de kranten, ook op internet.
En wat doen ze dan ?
Wel, de koppen van alles schreeuwen moord en brand en laten de ergste gebeurtenissen zien.
Zowel op tv, bv een voorstukje laten zien dat er iets heel erg met iemand aan de hand is. Wat blijkt , zijn hondje moet naar de dierenarts, of die heeft een bloedende vinger.
Dit gebeurt niet alleen met bekende Nederlanders,  maar ook met wereld gebeurtenissen.
Ze schreeuwen het van de daken en als je verder leest of kijkt is het omgekeerde het geval, of stelt het niet veel voor.
De deep state weet ook dat de meeste mensen  alleen de koppen lezen en daaraan meteen een conclusie trekken, zonder of verder te lezen /kijken. Hierdoor trekken ze de kijker en lezer in de angst, wat ook de bedoeling is.
Tegenwoordig is het nog erger: de msm weet van gekkigheid niet wat ze uit moeten zenden, een verhaal 180 graden anders is al gewoon, afleiding is ook normaal geworden door onzin dingen te laten zien. Het aantal kijkers wordt maar niet meer verteld, want het kijkcijfergetal zakt alleen maar.
Hoeveel mensen in de omroep wereld zijn al weg? Jinek van 6 naar de nos? Of is dit  ook afleiding omdat ze gaat vertrekken?
We zullen het horen.
Hebben jullie al gemerkt hoeveel ceo's vertrekken, hoeveel directeur vertrekken, hoeveel bekende Nederlanders plotseling wat anders gaan doen, hoeveel Kamerleden vertrekken?
De lijst wordt steeds langer. En wat zijn de redenen?  Ook al heel ver gezocht.
Wordt het ze te heet onder de voeten?
Voelen ze nattigheid dat ze aan de verkeerde kant stonden?
Beseften ze dat ze aan een dood paard trokken?
Proberen ze hun straf te ontlopen?
Het valt wel op niet waar.
Toch denk ik dat ze allang vervangen waren en dat dit spel nog uitgespeeld dient te worden.
Ook wereldwijd zien we ceo's vertrekken.
Daarnaast zien we ook veel sterfgevallen. En dat komt niet door de prik zeker??
Welzeker wel, hoeveel gezonde sporters vallen om, hoeveel nieuwslezers vallen om, hoeveel hartaandoeningen zijn er plotseling, hoeveel kanker aandoeningen zijn er, hoeveel jonge kinderen hebben hartaandoeningen of hooikoorts of iets anders? Het gaat maar door.
En deze getallen zijn tevoorschijn gekomen NA het prikprogramma.
En dan toch volhouden dat het niet door de prikjes komt.
Nee, het gaat om geld en afpersing, chantage zodat de WEF aanhangers mee blijven doen. Niet meedoen betekent liquidatie.
Ze beginnen nu te beseffen dat ze aan de foute kant stonden.
Een spreekwoord luidt: als de ratten het schip verlaten , is het schip zinkende.
Degene die nu vertrekken of van het schip willen of springen, beseffen niet dat het schip midden op zee is en dat ze dus tendode zijn opgeschreven.
Hun gemene volgzaamheid met de WEF heeft geresulteerd in: heel veel doden in tehuizen, heel veel hartaandoeningen,  veel jonge gezonde mensen die dood neervallen of een ernstige aandoening hebben gekregen, en er staat ons nog veel aandoeningen, overlijdens te wachten.
Deze valse ,gemene, schaamteloze, genocide propagerende monsters die lid zijn van de WEF  verdienen niet dat ze nog langer leven. Een gevangenisstraf lijkt me ook niet juist, want dan leven ze nog ten koste van de gemeenschap, dus vul maar in.
Rusland had altijd een oplossing: stuur ze naar Siberië,  naar de kampen die daar zijn.
Wel tot zo ver maar weer.
Mlm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten