woensdag 30 augustus 2023

In scene gezet en WH in control

 Deze belangrijke COMMS zijn om 3 redenen.

_Laat de belangrijke ANONEN weten dat het in scène is gezet
_Laat de Deep State weten dat militaire operaties dichterbij komen ( de foto is duidelijk vervalst en geënsceneerd en de CIA . [DS] MIL. IN PENTAGON weten dit al)
De laatste reden is echt belangrijk... Een paar jaar geleden vertelde ik je dat draden van militairen uit >Italië en RUSLAND ALLEMAAL INFORMATIE GEDEELD HEBBEN OVER DE KOMENDE TRUMP ARREST//// ..... De reden was dat wanneer TRUMP ARREST EN MUGSHOT PUBLIC gaat dit EVENT ITALIAAN EN RUSSIAN OPERATIONS BETROKKEN MET DECLASS EN DROPPING IMPORTANTE INFO VOOR HET PUBLIEK zou VEROORZAKEN<
De ALLIANCE MILITAIRE OPERATIES zouden opstarten en in een hoge versnelling raken///

_Nu weet u publiekelijk waarom KASH PATEL op Q-ondersteunde kanalen zit ( Patel was stafchef van de waarnemend SECRETARIS VAN DE DEFENSIE van de Verenigde Staten )
> JAN HAYES van DEPARTMENT OF DEFENSE IS OP Q SUPPORTED CHANNELS en laat je weten dat het leger de verkiezingen van 2020 gaat ontmaskeren en dat het leger zich overmatig zal bemoeien met operaties en dat ze wachten op het perfecte moment om binnen te komen.
____
Behind The SCENES>] : PELOSI verwijderd en alle deep state machtige actoren verwijderd en kan niet het presidentschap bekleden wanneer Biden wordt verwijderd .... Dat geldt ook voor Kamala.

Wie heeft KAMALA HARRIS opzettelijk als vicepresident geplaatst? ... Dus ze kan nooit president worden als er iets met Biden gebeurt.
___
Ik heb je al die tijd verteld dat sinds 2017 TRUMP legaal de macht gaf aan het leger om achter de deep state aan te gaan ( het leger plaatste TRUMP maar had zijn handtekening nodig voor militaire operaties die hen zouden beschermen). En operators zijn op hun plaats geweest en Joe Biden was opzettelijk geplaatst door witte hoeden om DE DEEP STATE./ CIA / FIAT GELD/ ECT ETC.EC. te ONTDEKKEN.
> in 2018 gaf TRUMP EXECUTIVE ORDERS VOLLE KRACHT aan het Amerikaanse leger om COVERT MILITAIRE OPERATIES EN CONTINUITY OF GOVERNMENT OPERATIES uit te voeren EN DIT ALLES IS VERBONDEN.
Aan> _Ezra Cohen-Watnick secretaris van defensie voor inlichtingen, nationaal veiligheidsadviseur van de procureur-generaal van de Verenigde Staten en voormalig senior directeur voor inlichtingenprogramma's voor de Nationale Veiligheidsraad van de Verenigde Staten, Ezra Watnick en Cheyenne mountain commanders en slechts een paar mensen creëerden DEVOLUTIEPLAN.

Blijf sterk wereldpatriotten, jullie maken deel uit van het plan om de wereld te redden. De laatste oorlog om alle oorlogen te beëindigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten