dinsdag 12 juli 2022

 Goedemorgen patriots! 


De "anti-vaxxers" hebben bewezen een immuunsysteem en hersenen te hebben.  Gefeliciteerd. 


Twitter staat in zelfvernietigingsmodus


Elon Musk heeft nog een openbare opmerking gemaakt over het weglopen van zijn acquisitie  van Twitter dit weekend. Nu heeft hij een reeks memes gepost die verband houden met de deal. In één wordt Musk lachend getoond om het idee dat Twitter nu details over spambots op hun site voor de rechtbank moet onthullen. In een andere toont hij actielegende Chuck Norris  schaken.


Voor iedereen die niet bekend is met Operatie Looking Glass en probeert op te stijgen naar: #5Dbewustzijn, dit interview met Bill Wood is een must see! Deze clip is 24 minuten lang. Als je maar een beperkte tijd hebt, kijk dan vanaf het punt van 8-15 minuten!

Je zult je realiseren waarom velen van ons weten dat het allemaal voorbij is en het kwaad heeft verloren!#Schaakmat


Bill Wood interview

https://youtu.be/j5kq0zYLgrE


Ze WETEN dat we gewonnen hebben, ze proberen alleen maar het eindspel te verlengen. NCSWIC. Bijbels.


Dit is de reden waarom Q ons heeft laten weten dat het plan onvermijdelijk is en dat we moeten vertrouwen, genieten van de film, enz. omdat de angst die wordt opgewekt door mensen die geloven dat de slechteriken winnen, de tijdlijn in die richting zou kunnen doen slingeren. Omdat we ons allemaal op ons gemak voelen, helpt het om de positieve tijdlijn voor het grote ontwaken te behouden


We creëren ons eigen lot. De waarheid over hoeveel leugens en bedrog er is gebeurd, is al bekend. De ongelooflijke dingen van liefde, vrijheid en vrede in de wereld zullen zijn wat we manifesteren. Er zijn veel meer van ons die verlicht zijn om het resultaat geweldig te laten zijn. Dit is wat velen van ons uit de toekomst kwamen doen  in deze tijdlijn. God gaat wonderen brengen. De kinderen worden gered. De patriots gaan een positieve, waarheidsgetrouwe en spirituele toekomst brengen voor Nederland en de wereld. Bijbelse tijden waarvan velen van ons wisten dat ze bevrijding zouden brengen.


Wij zijn elektrische wezens van licht!

Wij zijn (liefde)energie!

Wij zijn eeuwig!

Wij zijn goddelijke makers!

We zijn gefragmenteerd van Bron/God!

We evolueren!

We stijgen!

We zijn allen een!


#SlavenNoMore

#FreeHumanity

#darktolight

#5DNieuweAarde

#wwg1wga🦅

https://t.me/WhatsHappeningWehaveitall/49169


Geen opmerkingen:

Een reactie posten