donderdag 7 juli 2022

 

Jul.3, 2022
GTB 616.

HET DEFINITIEVE EINDE VAN DE SCHURKEN, DIE DE CABAL EN ILLUMINATI VERTEGENWOORDIGEN, KOMT IN ZICHT.

MET NAME WORDEN DE REGERINGEN NU GENOEMD VAN DE USA,
CANADA, ENGELAND, DUITSLAND, FRANKRIJK, ITALIE. ... EN..... NEDERLAND..., DIE VERWIJDERD GAAN WORDEN.
De tijd wordt nu ook genoemd, waarschijnlijk in de herfst, dat is de verw achting, dat de zaak geregeld is.
Wij hebben nog een hete zomer voor de boeg volgens Benjamin Fulford.
Kushner en de dochter van Trump Ivanka, zijn ook cabal leden of worden alszodanig beschouwd. Trump zelf is niet de echte meer maar helaas een dubbelganger... waarom wordt niet bekend gemaakt. Misschien uit veiligheids overwegingen, maar het is ook niet zeker of de echte Trump op de ondergrondse vliegbasis Thule zit in Groenland en dat hij nog leeft.
Wij zullen moeten wachten hoe zich dit ontwikkeld. De oorlog in de Ukraine loopt naar het einde en dat betekend tevens dat de Cabal zijn thuisbasis verliest. Financieel is het ook afgelopen met de Cabal, de financiele bronnen, de een na de ander drogen op. Gas wordt aan het westen ( de Cabal) niet meer geleverd, olie wordt nu ook door Venezuela  niet meer geleverd, Saoudi Arabia en Libie hebben ook de leveringen gestaakt. De Cabal heeft geen geld meer genoeg om zijn criminele broeders te betalen en die blijven alleen trouw zolang het geld komt, het zijnechte criminelen...
Er zijn duizenden satelieten buiten werking gesteld en men gaat nu na wie of wat dat heeft veroorzaakt. Vast staat wel, dat de russen er een aantal buiten gevecht gesteld hebben, toen zijn bommenwerpers afgelopen zaterdag op weg gingen naar London.
Ook staat het vast dat de Cabal nog steeds over space wapens beschikt en HAARP wapens. Regelmatig worden die afwisselend gebruikt.
Dus zij zijn nog niet helemaal vleugellam.
Toch is de verwachting algemeen van diverse secret services in verschillende landen, dat het in de herfst klaar is en de restanten van de cabal opgeruimd zijn.
 Ook gaan er voortdurend geruchten rond over het aftreden van de cloon Biden. Maar zolang er niets officieels gezegd wordt ga ik daar verder niet op in. Wel weten wij, dat het nu niet meer lang kan duren , zijn “politieke situatie” is naar een minimum aan het gaan. Ook de bericten omtrent congress en senaat hakken er in, maar het is nog te vroeg om daar iets over te zeggen.
Feit is, ondanks het wapen gekletter van de NAVO, dat de macht van de Cabal met de dag verminderd. Ook het geschreeuw van onze regering. Rutte hoor en zie je bijna niet meer. Een tactische terugtrekking van onze eigen cabal leider, net zoals Boris, Hitlers dochter, en Rothschild puppet Macron. In Frankrijk trekken nu ook de boeren de straten op, volgens de 
berichten op het duitse media internet....
Hopenlijk drukt men nu door,. Een kunstmatig opgeroepen voedselcrisis, daar zitten wij nu niet op te wachten. Op wie gaan wij steunen.
Op een slimme achterbakse leugenaar of een hollands glorie recht voor de raap jongen.....
De een werkt met stinkende ziekmakende zalf en de ander met “echte Stront”....
GTB.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten