donderdag 7 juli 2022

 

Ik ben er trots op een wappie te zijn. Een soort geus die opkomt voor zijn bevolking en land door autonoom te zijn.

De complot theorie komt niet van de wappies, want die hebben steeds gelijk gekregen, maar van de zgn overheid die de onderheid onder de duim wil houden.

Sinds 1848 is nederland een bedrijf en als je zelfstandig en vrij mens , bent en autonoom dan ben je geen lid van die club. Toen is er een staatsgreep gepleegd en zijn alle mensenrechten sindsdien geschonden. Met behulp van het illegale koningschap willen ze laten zien dat we in een democratie leven, maar alle verkiezingen zijn gestolen en vooraf al bepaald. Al hondeden jaren. Weet je dat als je 7e jaar is gekomen je geboortenaam zoals die is opgegeven door bv je vader wordt beschouwd als: lost at sea. Dit betekent dat je als mens dood bent verklaard.

Bij je geboorteaangifte wordt namelijk je naam gestolen ( zonder jouw toestemming) en met hoofdletters ingeschreven in een trust. Hiermee gaan ze de beurs op om geld te verdienen ( dus met jouw naam).

Jouw naam in hoofdletters is dus een fictieve persoon ( jij bent geen persoon maar een zelfstandig levend mens met je naam in kleine letters).

Jij als kleine lettermens bestaat dus niet. MAAR ZOLANG JIJ JE CONFORMEERT AAN DIE NAAM MET HOOFDLETTERS ALS ZIJNDE JOUW PERSOON ALS MENS, ACCEPTEER JE DE REGELS DIE AAN DIE PERSOON VEFBONDEN ZIJN.

Als jij je niet conformeert dan accepteer je ook niet alle regelgeving die aan die fictieve persoon ( jouw naam in hoofdletters) zijn verbonden.

Kijk op je rijbewijs, je paspoort, een officieel document, daar staat je naam in hoofdletters, wat betekent dat de fictieve ( persoon) wordt bedoeld.


Die staatsgreep in 1848 betekent ook ( waarschijnlijk hebben zgn machthebbers dat eerder ook al gedaan) dat de zgn overheid bezit neemt van de grond waarop wij wonen. Wie geeft hun het recht om de eigenaar van de grond te worden?


Het gevolg is duidelijk, wij bevolking dienen te betalen voor de grond en alles wat er in zit , schandalig toch.

Wat is er nog meer scheef gegroeid en wie en wat hebben zo ons een oor aan genaaid ofwel alles voor gelogen.

Wel eens gehoord van Tartaria, het grote luxe land waar gratis energie was en enorme technieken bestond.

Wel eens gekeken naar die prachtige gebouwen met allerlei ornamenten over de hele wereld? Toen ze nog met paarden en modderwegen zaten. Weleens afgevraagd hoe ze die enorme gebouwen, pilaren, ornamenten, hoge indrukwekkende gebouwen, gemaakt kunnen hebben met de techniek die de geschiedenis boeken beschrijven?

Wel in tartaria kon dat wel want toen was de technieik er.

Maar alles is door de illuminatie weggevaagd, want daar konden ze niets mee verdienen en daardoor ( door de geweldige technieken) konden de bevolking meer invloed uitoefenen op hun mens zijn.

De Kabal wilde dat dus niet en heeft de geschiedenis vervalst om de bevolking tot geldslaaf te maken. Dat is ze aardig gelukt.

Nu is de tijd voor verandering.


Wat is er nog meer mis. In mijn vorige berichten heb ik aangegeven om de punten te verbinden die bij elkaar horen ( ik weet niet alle punten, maar een aantal belangrijke zijn toch wel duidelijk).

Napoleon

Titanic

beurskrach 1930

1e wereldoorlog

2e wereldoorlog

moord op martin Luther King

moord op broers kennedy

Spaanse griep

corona en mondkapjes

9 september

Maleisische vliegtuigen mh17 en mh370

lockdowns over de hele wereld

Wef, who, nwo, nato, Oekraïne,

dood van: prinses Diana?, Michael Jackson?, John kennedy jr, Elvis?, en vele anderen.

Oorlogen in Irak, Afghanistan, Vietnam en vele andere oorlogen die uitgeroepen zijn om daar macht over te hebben

de FED

president Gaddafi

de honger in Afrika, welke expres gecreeerd is.

Aids, hij, sars, polio, mazelen, pokken, welke ziekten allemaal gepatenteerd zijn, dus door gemene mensen ontwikkeld.

De tv, welke gebruikt wordt om mensen te hypnotiseren ( herhaling valse berichten, vfoto's en afbeeldingen laten zien alsof ze waar zijn maar uit een spelletje komen of jaren terug, of van een andere plaats komen.

De valse maanlanding waar ik al jaren geleden over berichtte.

De cocaïne fabriek

de oranjes die vals op de troon zitten





Kijk ook eens naar pateo tv van Johan Oldekamp waar uitgelegd wordt over de rol van oranje, de Maleisische vliegtuigen, de cocaïnefabriek van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten