donderdag 7 juli 2022

 

Beste mensen

Ik heb er weer eens over nagedacht, over de situatie in Nederland, en kwam tot het volgende.

Het kabinet en de hele regering staat onder invloed van de WEF. Het hele kabinet heeft een contract met het WEF en dient dat uit te voeren. Hiertoe hebben ze (de wef) een heleboel mensen waarschijnlijk omgekocht of erger. Daar is iedereen het wel overeens, behalve de cognitieve dissonantie mensen en de mensen die niet in de gaten hebben wat er in de wereld aan de hand is, en de goedgelovigen die precies luisteren en volgen wat het kabinet zegt.

De “wakkeren” weten , in ieder geval een deel van wat er aan de hand is, dat de zwarte hoeden het niet goed met ons, bevolking, voorhebben.

Die weten ook dat de witte hoeden steeds meer invloed hebben, en zelfs alles onder controle hebben.

Zou het niet zo kunnen zijn dat de witte hoeden ( de goeden) de touwtjes in handen hebben en bv de Nederlandse regering hebben opgedragen om extra strenge (waanzinnige) maatregelen te nemen en nu de boeren zodanig onder druk zetten dat er opstand komt.

Het lijkt me logisch om dit plan uit te voeren, want zonder opstand ( manifestatie, demonstratie) wordt de kracht niet groot genoeg om de regering omver te werpen.

Deze protesten moeten komen om de druk omhoog te krijgen zodat tenslotte de druk zo groot wordt dat er bijna escalatie gaat optreden. Dan komt de alliantie ( = leger eenheden van de shaeff) om schoon schip te maken en de regering weg te sturen.

Volgens mij is dit het plan van de witte hoeden om een situatie te creëeren die zo scherp is dat het niet anders kan dat het leger ingrijpt.

Als ze dit niet zouden doen dan kabbelt de onrust maar door en komt er te weinig weerstand vanuit de bevolking.

Dit scenario is nodig, hoe vervelend voor ons bevolking ook.

Die valse illegale regering gaat nooit uit zichzelf weg. Dus we moeten wel.

Dus steun de boeren, kom in opstand en verzamel zoveel mogelijk medestrijders om de escalatie op te voeren.

Dan komt het goed.

Wwg1wga

ncswic




Geen opmerkingen:

Een reactie posten