vrijdag 1 juli 2022

 https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-32550-O.pdf

💥💥💥💥💥BELANGRIJK NIEUWS DELEN SVP 💥💥💥💥💥

Voor iedere Ambtenaar in dienst van de overheid op alle werkniveau ’s  die denken dat ze nog een beschermde rechtspositie hebben.

Jullie zijn per 1 januari 2020 door de regering genaaid.

Maar jullie leidinggevende hebben hun positie o.a. bij Politie, Ministers, Burgemeesters, Rechters, Leger komen niet in aanmerking om uit hun rechtspositie geplaatst te worden.

Alle anderen zijn vanaf 1 januari 2020 hoofdelijk aansprakelijk voor hun handelen.

Wil je weten hoe dat kan lees dan verder en bedank de toenmalige minister van binnenlandse zaken en Koninklijke relaties Ronald Plasterk.

Neem daarbij nog dat velen mee hebben gedaan aan het medisch experiment door een Bio-Wapen te hebben laten injecteren, weet dat je verzekering nooit zal uitbetalen omdat je vrijwillig mee hebt gedaan aan je eigen zelfmoord actie.

Ook is niemand aansprakelijk te stellen voor de misdaad die tegen je is gepleegd, Rutte en de Jonge zijn op gewetenloze manier tewerk gegaan om de GENOCIDE op de bevolking toe te passen.

In een gesprek met de postmaster is veel info naar buiten gekomen.

Het hele verhaal zal op een later tijdstip naar buiten komen.

Feit is dat we door de Paus levend verklaart zijn. 

De wetgeving niet op levende mensen van toepassing is, enkel op dode entiteiten.

Daarom is het geboorterecht Common law op ons van toepassing, deze wordt in het bedrijf Nederland NV niet toegepast.

Er komen grote veranderingen, blijf in vertrouwen want we zitten midden in de ontknoping.

We zien dat Banken Failliet gaan de Petrodollar ter ziele is net als de Euro.

We zitten midden in een oorlog die Rutte opzettelijk tegen ons de bevolking in opdracht van het WEF heeft gestart.

Ook de werknemers van bedrijven of verenigingen die de status Ambtenaar hebben verloren zijn als nuttige idiote gebruikt zonder dat ze het zelf doorhebben.


Eerste Kamer der Staten-Generaal 1 Vergaderjaar 2017–2018 32 550 

Voorstel van wet van de leden Van Weyenberg en Keijzer tot wijziging van de Ambtenarenwet en enige andere wetten in verband met het in overeenstemming brengen van de rechtspositie van ambtenaren met die van werknemers met een arbeidsovereenkomst naar burgerlijk recht (Wet normalisering rechtspositie ambtenaren) 

O BRIEF VAN DE MINISTER VAN BINNENLANDSE ZAKEN EN KONINKRIJKSRELATIES Aan de Voorzitter van de Eerste Kamer der Staten-Generaal Den Haag, 13 oktober 2017 Hierbij bied ik u een afschrift aan van de brief die ik heden aan de Tweede Kamer der Staten-Generaal heb gestuurd over de stand van zaken van het overlegstelsel van overheid en onderwijs. In deze brief ga ik tevens in op diverse andere toezeggingen, waarvan een deel (mede) aan uw Kamer is gedaan, betreffende de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren. De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, 

R.H.A. Plasterk

Eerste Kamer, vergaderjaar 2017–2018, 32 550,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten