maandag 8 mei 2023

De dood van pim fortuyn

 

De geruchten

Tijdens een geïmproviseerde persconferentie vlak na de aanslag zegt Magda Berndsen, korpschef van de politieregio Gooi en Vechtstreek: “Ik kan u meedelen dat er een mogelijke dader is aangehouden, en dat het gaat om een blanke, Nederlandse man, van wie de identiteit nog niet bekend is.” Maar de echte schutter, de Libanees Abu Fatah, wordt op dat moment door de politie in een donkerblauwe BMW naar Schiphol gereden. Dat schrijft de medicus prof. dr. Bob Smalhout op 5 mei 2007 in zijn column in De Telegraaf. Hij heeft die wijsheid uit Moord namens de ‘Kroon’?, een dan net verschenen boek van voormalig actrice Ine Veen. Smalhout noemt haar conclusies “meer dan schokkend” en wijst op de overeenkomsten met de moord op president John F. Kennedy in 1963. “Ook daar was vrij zeker sprake van een samenzwering van hooggeplaatste zakenlui, politici en onderwereldfiguren, die allen wat te vrezen hadden van de politieke ideeën van Kennedy.” En Volkert van der Graaf, de opgepakte schutter, is niets meer of minder dan de Nederlandse Oswald. “Iedereen weet thans dat Lee Harvey Oswald niet de belangrijkste moordenaar was. (…) De eigenlijke killer van Fortuyn was een beroepscrimineel die hem van grote afstand door het hoofd heeft geschoten.”

Die theorie over de tweede schutter is niet nieuw. Hij werd lang geleden al op internet gezet door het zogenoemde Mishima Cyber Command. In grote trekken gaat het verhaal als volgt: Fatah, die dezelfde soort kleding als Van der Graaf draagt en een speciale sniperversie van diens pistool bij zich heeft, zit op een elektriciteitshuisje naast het parkeerterrein van het Mediapark. Zodra Van der Graaf op Fortuyn afloopt, haalt Fatah tweemaal de trekker over en raakt de LPF-leider in het hoofd. Van der Graaf is zich duidelijk niet bewust van Fatah en lijkt te schrikken. Hij lost drie schoten op de gevelde Fortuyn en vlucht. Volgens het Mishima Cyber Command is het allemaal te zien op geheimgehouden videobeelden, gemaakt met een beveiligingscamera of door de CIA.


Waarom Fortuyn moest sterven, weet het Mishima Cyber Command ook. “Professor Fortuyn werd opgeofferd voor de zonden van het huis van Oranje-Nassau.” De koninklijke familie zou de Nederlandse tak vormen van een omvangrijk internationaal netwerk dat via Paramaribo, Rotterdam, Kosovo, Libanon en Saoedi-Arabië drugs en wapens smokkelt. Als minister-president wilde Fortuyn dat openbaar maken. Reden genoeg voor de Oranjes, de familie Bush, de BVD (nu AIVD geheten) en de Amerikaanse narcoticabrigade DEA om hem uit de weg te laten ruimen. Verder zag Fortuyn niets in de Europese Unie. Dat bezorgde hem de vijandschap van de Bilderberggroep en Europol.


Johan Friso was sexmaatje van Pim wat een schande was daarom kwam Beatrix met Mabel in beeld om alles te verdoezelen, Mabel opgeleid AIVD en undercover bij Klaas Bruinsma die later werd doodgeschoten en raad eens door wie, juist door deze zelfde Abu!

Friso omgekomen zogenaamd door die lawine echter raakte hij in coma en op laatst werd hij van ziekenhuis naar paleis noordeinde gebracht wat zijn dood betekende en zeg ik hierin hij vermoord is omdat hij met ware verhaal van Pim naar buiten wilde komen en dat van Joris demmink waar hij slachtoffer van was en daarmee bij Pim terecht kwam echter Aalbersberg nu ntcv toen beveiliger Demmink kwam hier achter en werkte zich zo omhoog in de ranglijsten dit omdat hij een chantage middel had tegen koningshuis demmink friso en justitie vollenhof.

Prive vliegtuig op schiphol stond op naam van drie van mijn dorpsgenoten van Korelaar zij die aangeduid worden kindersmokkel satanische rituelen te verzorgen voor de elite waaronder het beroemde huis in nunspeet.


kijk waar friso nu begraven ligt, een familie lid koningshuis niet in familie graf maar in een kuil gedonderd op een kerkhof ergens achteraf. Want hij had bijna het koningshuis vernietigd



Geen opmerkingen:

Een reactie posten