vrijdag 12 mei 2023

Er wordt veel gesproken over Gitmo. Waarom?

 

Er wordt veel gesproken over Gitmo. Zelfs Google geeft info hierover.

Toen las ik op " What is happening" op telegram van Wim Stouwdam , het onderstaande. ( zie*).


Dat idee heb ik ook al een tijdje dat we al in een nieuwe wereld leven en dat beetje bij beetje ons een stukje wordt voor gehouden dat we steeds meer zien dat het verandert.

En dat de meeste narratieve dingen een afleiding zijn van bv arrestaties, Gitmo.

Ook Nederland is al klaar en onder controle van de "white hats". Ze laten nog altijd zien hoe slecht de varkens zijn die de kabel steunen en promoten.

Een heleboel mensen leven nog in hun bubbel=coma en, dat las ik weer van Rik, gaan gewoon een prik halen voor de vakantie!!!!

( wwg1wga totaal op telegram).

Verder op mijn blog bobbie139.blogspot.com

Wwg1wga

Ncswic


Mln bvdfd


Het geld systeem zit er nog bij heel velen in wat een 3D belevenis is. Samen met geld gaat we ( de schaapjes) ook gehoorzamen naar de overheid, slaafs opvolgen van hun orders, zoals opvolgen van hun maatregelen. Ook de boeren zijn daar nog niet los van. De nederlandse bevolking( een groot deel) is dusdanig ingedut dat een schok ze misschien tot bezinning brengt.

Als je kijkt naar het gebeuren bij kinderen in de opvoeding, die reageren vrij direkt. Bij volwassenen duurt het even voordat ze beseffen wat er aan de hand is, en na verloop van tijd wordt de trigger overgehaald om te protesteren en/of boos te worden. Daar gaat dus een tijd overheen.

Dat zien we nu ook, er zijn altijd groepen mensen die dat eerder doorhebben en dus gaan protesteren, maar de meerderheid wordt pas bewust van het feit dat er iets mis is na een flinke tijd. Men zegt vaak , ze worden wakker als je aan hun portemonnaie komt.

Dat is nu precies wat ik bedoel .

Geld en bezit is zo belangrijk geworden dat ze daarmee hun status willen opvijzelen.


Wat ik hiervoor beschreven heb over de nieuwe tijd, waar we al in leven, wordt niet beseft door de meute, die leven nog in geld en bezit.


Terwijl liefde, genegenheid, aandacht, respect, liefdevolke aanraking, saamhorigheid, wordt vergeten of zelfs weggestopt.

( met de meute bedoel ik die mensen, die nog niet beseffen dat de wereld aan het veranderen is, die houden vast aan het vertrouwde oude).

De meute is geprogrammeerd om alleen met zichzelf bezig te zijn, ego, ik is belangrijk en die moet indruk maken. Dus egoistisch, geldhebberigheid, belangrijk zijn, inhalig zijn, niet sociaal. Dus een hele negatieve spiraal aanhangen.


Ik leef al jaren in een andere wereld, geld is voor mij niet belangrijk, en manifesteer toch goed. Alhoewel ik ook moet opboksen tegen de maatschappij en overheid die totaal andere belangen nastreeft: geld, status, invloed, overheersing, regels, boetes, etc.


Wat me ook opvalt dat een heleboel mensen nog in de 3d bubbel zitten en daaraan gewend zijn, dat er veel narigheid naar buiten gebracht wordt.

Ik begrijp dat wel, want die narigheid moet aan het licht komen, maar door er steeds maar weer aandacht aan te geven blijf je zelf ook in die negatieve bubbel hangen.

Kijk eens wat er allemaal voor positiefs gebeurt: Donald die de wereld op sleeptouw neemt in vrede, de bevrijding van de onderaardse gewelven en tunnels, de saamhorigheid, het verdwijnen van het geldsysteem ( een andere vorm gedekt door goud), de bevrijding van het duivelse godsdienstsysteem ( Rome en het vaticaan), de uitschakeling van grote gemene kopstukken zoals, de Rothschilds, de Clintons, Obama, de km ( khazariaanse maffia), bijeenbrengen van grote bevolkingsgroepen, etc.

president Kennedy en Soekarno van Indonesia wilden dat ook al, maar de weerstand was te groot en moesten het met hun leven bekopen of afgezet worden.

Team Trump ( de Q forces) zijn sinds die tijd al bezig gegevens te verzamelen om de duivelse machthebbers ten gronde te richten. Met de aanstelling van Donald Trump is een begin gemaakt met de blootstelling en ontruiming.


Natuurlijk gaat dat niet snel. EN OMDAT WE ALLEMAAL GEINDOCTRINEERD ZIJN DOOR DE KABAL ZIJN WE ZELFS VERONTWAARDIGD DAT BEPAALDE FIGUREN OPGERUIMD WORDEN. WIJ WAREN ZELFS FAN VAN HUN.


Dat we dienen te beseffen dat er een opruiming plaatsvindt van die duistere en gemene figuren, wil er in eerste instantie bij de meeste mensen niet in.



*

Hier de reactie op een opmerking bij “wat is happening” op telegram, dat er veel geschreven wordt over Gitmo.


Ja Wim, ik weet het ook niet zeker, maar stel dat alle gebeurtenissen in de wereld een afleidingsmanoeuvre zijn voor gitmo? Dan betekent dit dus dat we eigenlijk al in een nieuwe, mogelijk betere wereld leven maar dat alles in kleine, hapklare brokjes nog aan de wereld getoond moet worden? Zoals een boek waarvan de afloop al bekend is, dien je eerst alle bladzijden te lezen om het einde te begrijpen? Dit zou verklaren wat erkende waarzeggers, tarot lezers, zichtbare maskers en sommige goede kanalen ons al proberen te tonen. En natuurlijk je eigen gevoelens 😁


tot zover

wwg1wga

ncswic

mlm bvdfd


Geen opmerkingen:

Een reactie posten