zaterdag 10 september 2022

 De witte hoeden zijn wel tegelijk in controle: de spoorwegen "staakten" toch vorige week. Heel "toevallig" he dat tijdens de formule1 op zandvoort juist veel treinen reden. De witte hoeden laten duidelijk hun kracht zien, terwijl ze weten wat er zich onder het zandvoortcircuit afspeelt.

Het hele circus van f1 is een grote wee  ee f  circus met heel veel geldbelangen.

Ik kijk net even op tv naar de f1 in italie en kreeg een rilling over mijn rug: zoveel mensen in italie die moeite hebben het hoofd boven water te houden en dan zie je mensen op de Tribune zitten die honderden euro's betalen voor een kaartje en dan niet te vergeten de miljoenen aan euro's voor zo'n race.

Het wordt toch maar eens tijd dat de wereld verandert.

OP zich is f1 wel mooi om te kijken, Al's iedereen een gelijke kans heeft . Ook de betalingen aan de couriers vind ik belachelijk hoog.

Waarom niet een race houden waarbij iedereen kan komen kijken en de couriers het zonder grote gedragen ook leuk vinden.

Nee de zware hoeden willen geld en macht gehouden om de bevolking te onderdrukken en volgzaam te houden. En te laten zien dat "zij" aan de touwtjes trekken.

Gelukkig komt daar nu verandering in. De eerste grote dominostenen is gevallen ( de queen , die trouwens al 3 jaar en 33 weken van de wereld is) en vele stenen zullen nog vallen.

Voor de onwetenden zullen grote namen omvallen, wat een grote schrik zal geven. En die zullen meemaken dat zoveel gebeurtenissen ons valselijk zijn voorgelogen ( over de hele wereld) dat hun bestaande wereld beeld zal ìnstorten.

Nog een paar weken ( misschien maandem) door de zure appel heenbijten en dan beginnen met een prachtig tijd, welke ons geluk, liefde, eerlijkheid, voorspoed, genoeg eten, genoeg geld ( alhoewel geld straks niet belangrijk meer is), en veel vrijheid zal geven.

Wees blij dat je in de toekomende tijd mag leven en bevrijd bent van het geldslaaf system.

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰


Geen opmerkingen:

Een reactie posten