zaterdag 10 september 2022

 Zorg ervoor dat jij niet aangevallen wordt door jouw fouten. Laat de tegenstander, in dat geval de zware hoeden en de in coma verkerenďe personen  , hun eigen fouten maken. In het engels (exposen).zodat ze kunnen inzien of zich belachelijk kunnen maken.

Ik maak er ook een sport van om zaadjes te planten. Zodat jij gaat provoceren of aanmerkingen gaat plaatsen kunnen ze jouw aanvallen ( figuurlijk).

Wij wappies ( is voor mij al een geuzennaam) weten al een heleboel en laten zien dat complotten van de overheid komen.

Nu gaat het beginnen met de " officìele" food van queen zullen andere dominostenen snel vallen. Misschien Ken je dat filmpje wel: eerst een kleine Steen, dan steeds groter en op het eind een grote Steen. Ik denk dat we meerdere grote stenen zullen zien vallen.

Vertrouw het plan.  Er Komen nog enkele vervelende zaken aan, zoals hogere prijzen , sluitingen, arrest van meer T, maar dat hoort erbij.

Ik geloof zelf dat de ellende voor de wappies mee kunnen vallen, omdat we weten wat er aan de hand is. Terwijl de comateuse Jensen en de half wakkeren zich een hele grote built gaan schrikken wat er allemaal komen gaat.

Zowel qua arrestaties, kinderhandel, satanische gebruiken en door wie, welke personen afgevoerd gaan worden, dat regeringen omvallen, dat de geschiedenis van heel veel zaken heel anders is, dat de pharmacy de medische wereld overgenomen heeft, dat er zulke onmenselijke figuren bestaat, dat 11 sept anders us, de 2 wereldoorlogen anders zijn, dat er klonen zijn, chi, dubbelgangers, maskers , eigenlijk te veel om op te noemen. Nog maar niet te spreken over de platte aarde ( Frans Heslinga kan daar heel gedegen over vertellen).

Ik zie zeggen, sta achter de boeren, geniet van je familie en vrienden en enjoy de show.

Wwg1wga

🥰🥰🥰🥰🥰


Geen opmerkingen:

Een reactie posten