zondag 18 september 2022

 Deze strijd is al aan de gang sinds voor de Tweede Wereldoorlog.  De veranderingen worden stilletjes doorgevoerd, maar het hele verhaal zal in stukjes verschijnen in boeken en films.  Om uw interesse te wekken, werd president John F. Kennedy niet vermoord in 1963. Hij leeft nog steeds op 104-jarige leeftijd of stierf in januari 2021. Hij is Q+.  Zijn zoon, JFK Jr., die zijn dood in 1999 in scène zette, is onze huidige vice-president, de 19e, aangezien we tellen vanaf 1871 vóór de overname van de wereldwijde bankier.


 Joe Biden werd in 2019 geëxecuteerd wegens verraad en pedofilie. Kamala Harris is een man en niet in Amerika geboren.  Er wordt aangenomen dat ongeveer 98% van onze politici corrupt zijn en onder wereldwijde elitecontrole stonden.  De taak van Jefferey Epstein was het filmen van hun seksuele perversies en het verzamelen van chantagemateriaal voor de wereldwijde controleurs.

 We hebben onze onafhankelijkheid nooit gewonnen in 1783. Lees het Verdrag van Parijs, we zijn nog steeds trouw aan de Britse Kroon.  In ieder geval waren de meeste Founding Fathers vrijmetselaars en dus agenten van de Britse Kroon.  Er is een nieuwe onafhankelijkheidsverklaring geschreven en ondertekend door president Donald Trump op 4 juli 2020: https://operationdisclosureofficial.com/2021/09/09/the-real-2nd-declaration-of-independence-signed-by  -president-troef-7-4-2020/

 COVID is geen virus.  Virussen zijn niet levend, niet besmettelijk en niet in de lucht.  Het zijn exosomen die uit onze cellen worden uitgescheiden wanneer ziekteverwekkers binnendringen.  Virussen zijn een andere medische leugen.  De PCR-test is niet geldig.  Het is nooit ontworpen om "virussen" te detecteren.  Het hele COVID-verhaal is dekmantel voor de militaire operatie die de slechteriken oppakt en hun tunnels voor kinderhandel en ondergrondse bases, DUMB's, opblaast.  Misschien heeft u de afgelopen twee jaar de gedempte explosies gehoord of gevoeld.  Ik heb er gisteren meerdere gevoeld.  Het oplopen van COVID is de code om te worden gearresteerd en te bekennen.  Als dit gebeurt, blijft de reputatie van de persoon intact ... voorlopig.  Te veel van ons weten wat er gebeurt om de waarheid uiteindelijk niet naar buiten te laten komen.

 Hiermee ga je aan de slag.  Er is zoveel meer.  De wereldwijde cabal, vrijmetselaars, jezuïeten, Rothschild bankiers, royals, enz. controleerden elk aspect van ons bestaan.  Deze informatie voor uw opleiding maakt ook geen deel uit van de Shorecliffs-zaak en is daarom niet factureerbaar.

 Ik zal meer informatie geven over de bovenstaande evenementen als je geïnteresseerd bent.  Als je een link naar mijn Telegram-kanaal en chatgroep wilt, zal ik er een verstrekken.


 Robert Campbell"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten