maandag 15 augustus 2022

Psychopaat tutte en nep koning

 Associatieverdrag gestemd met de [geredigeerde].


Psychopaat Rutte heeft met de steun en in opdracht van Nazi Fake King Willy de goedgelovigen de bevolking gegijzeld, mensenhandel gegijzeld en ze systematisch vermoord met het [geredigeerde] Bio-wapen.

Het is dus de plicht om niet meer mee te werken en deze Globalisten te steunen via boete en belasting.

Welke koning geeft zijn land aan een buitenlandse mogendheid als het WEF, dan weet je dat hij geen koning is maar een stroman "stadhouder van bezet Nederland dat is als een bedrijf in de VS Ingeschreven"  De nazi-wortels van de "Brusselse EU ” – Dr. Rath Gezondheidsstichting (dr-rath-foundation.org)

Máxima de Nepkoningin vertelde in 2007 dat ze de Nederlander niet kon vinden, dit is waar we zijn nu staatswezens zonder staat gegijzeld voor het NGO bedrijf Nederland NV onder leiding van psychopaat Mark Rutte en zijn misdaadteam van ministeries Kabinet en Burgemeesters die moeten controle over de bevolking, de politie die geen enkele autoriteit heeft, gedraagt ​​zich zoals wilde nazi's dat deden in de tijd van 1933 tot 1945 de SS-nazi's.

Alle contracten en verdragen vanaf 13 mei 1940 die namens en met Nederland tot stand zijn gekomen zijn internationaal niet geldig aangezien wij niet meer bestaan ​​als staat van Nederland maar als een bedrijf dat geen bevoegdheid heeft voor deze misdrijven.

DE EU, VN, NAVO, WHO, IMF en ECB zijn niet geldig of bevoegd om op te treden als autoriteit tegen de mensen van Europa, ze hebben geen wettelijke autoriteit omdat de SHAEF-wetten van toepassing zijn.

Elke rechter had voor elke individuele rechtszaak een vergunning moeten aanvragen en zijn rechtsvorm bekend moeten maken, een natuurlijke persoon wordt niet erkend en een rechtspersoon is een dode entiteit, een openbaar lichaam als de overheid heeft geen bevoegde bestuurders om deze misleiding uit te voeren.

Alle doktoren, wetenschappers en verpleegsters die hebben deelgenomen aan GENOCIDE in opdracht van corrupte politici komen voor een tribunaal onder de staat van beleg.

Laat de storm komen.

Rinus
  https://operationdisclosureofficial.com/2022/08/13/bilderberg-mafia/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten