donderdag 4 augustus 2022

 

Alles lijkt afleiding. Klimaat hoax, co2 hoax, taiwan, elektrische auto's, water te kort, apenpokken, spuitjes, voedsel tekort, lockdown, etc.
Waarom die afleiding en waarom en waarvoor?
Wel de afleiding is er voor om mensen bewust te maken van het feit dat als we niet protesteren we afglijden naar een dictatuur als China, met controle en punten systeem voor alles.
Daarnaast is de afleiding ook nog voor de witte hoeden die wat van plan zijn: militair?, scare event?, wo3, rv, gesara, overschakelen naar gouden standaard voor valuta, queen van engeland, 3 Georges dames, Oekraïne,  alle regeringen weg, etc.
Het schijnt een roerige maand augustus te worden met een uitloop naar september (de 11e?) en in oktober zou het begin van een nieuwe tijd komen.
Laat de boeren en truckers protesteren en steun ze veel, want we dienen te laten zien en de druk opvoeren naar de zgn overheid toe, dat we niet eens zijn wat er gebeurt.
Jullie weten dat Nederland sinds 13 mei 1940 als staat niet meer bestaat en alle regeringen na die tijd illegaal zijn. Ook de huidige. Ze doen alsof en hebben een contract gesloten met de week ee  f  die ze niet kunnen afzeggen of weigeren.
Wel, ik ben benieuwd wanneer hoe er wat gaat gebeuren. Dat er veel ( nu gebeurt er al heel veel achter de schermen) gaat gebeuren en dat we dat gaan merken is vrijwel zeker.
Veel succes allemaal.
Leve de boeren en de omgekeerde vlaggen.
Zelf ben ik voorstander van de bataafse vlag als protest,  want de Nederlandse vlag, ook omgekeerd, geeft toch aan dat we een connectie hebben met royals, wat in mijn ogen heel slecht is als je onderzoek hebt gedaan ( bv het ronde huis en kijk ook eens op pateo rv).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten