dinsdag 23 augustus 2022

 

Het zal de meeste mensen koud in de broek lopen als ze vernemen dat de prikjes gifstoffen bevatten ( kijk maar eens op: bobbie139.blogspot.com).of https://bobbie139.blogspot.com/2022/08/het-zal-de-meeste-mensenkoud-in-de.html

In eerste instantie zullen ze dat niet geloven en alles ontkennen, maar als de waarheid met bewijzen komt zullen ze heel langzaam gaan beseffen dat ze een lopende tijdbom zijn geworden.

De derde fase zal dan zijn het kwaad worden en de wappies gaan verwijten dat ze hen dat niet verteld hebben.

De 4efase zal dan pas acceptatie zijn en hulp vragen aan de wappies of er nog wat aan te doen is.

Uit welingelichte bronnen is nu wel duidelijk geworden wat de prikjes bevatten. Ook de mondkapjes en pcr test stokjes bevatten vergiften. En de pcr test was waardeloos. En de mondkapjes waren en vergiftigd en belemmerend voor de ademhaling en slecht omdat je je eigen adem weer inhaleert. 

Bovendien dienden ze nergens voor behalve om de personen nederig en gehoorzaam en volgzaam ( van de zgn overheid) te maken.

Waarom was dat nodig?

Omdat de zgn overheid een contract had afgesloten met de WEF ( world economisch forem). En deze overeenkomst dienden ze uit te voeren op straffe van de dood.

Het wef had in zijn programma: je bezit niets en bent heel gelukkig.

Ze wilden een globale regering welke alles bepaalde en daartoe moesten ook 70% van de mensheid dood om de rest als gedwongen slaaf te kunnen gebruiken. Vandaar de genocide.

Daarnaast is de regering een bedrijf en een bedtijf kan met een ander bedrijf een overeenkomst sluiten. Maar er zijn ook andere zaken wat betreft de regeting: per 13 mei 1940, tien wilhelmina vluchtte met de regering hield de staat der nederlanden op te bestaan. Het is nooit teruggedraaid. Dus alle wetten nadien zijn ongrondwettelijk dus illegaal. Alles wat ze nu uitvoeren is mogelijk met politiegeweld, want als je er tegenin gaat komt de politie aan de deur. Trouwens ook de politie is illegaal ( kijk naar youri plate juridisch kantoor).

Even terugnaar de prikken:

in de pprikjes zitten zoveel ziektestoffen dat het waarschijnlijk is dat je kan krijgen, aids, de pest, polio, saus, mazelen, gordelroos, ontstekingen, slecht functionerende nieren, slechtfunctionerende lever, hartaandoeningen, longaandoeningen, kanket, huidaandoeningen , etc.( zie ook onderstaande link die aangeeft wat er allemaal in de prik zit) (

Hebben we al al die sporters en jonge mensen gezien en gelezen die of in elkaar zakken of hartaandoeningen hebben? Hoeveel sporters zijn neergevallen tijdens het sporten.

Hoeveel miskramen zijn er al geweest ( meer dan 200% meer), hoeveel oversterfte hebben de begrafenis ondernemers gemeld ( meer dan 400%).

Wat gebeurt er na de ( geestelijk afgedwongen) prik? De goedgelovige die de regering geloven op hun woord weten niet wat er komen gaat. Het is nu al algemeen bekend dat de prikjes schadelijk zijn en dat de overheid ons voorgelogen heeft.

Na de 1e prik, waarin zoveel ziek makende stoffen zit en zelfs vergif, wordt het immuun systeem voor 1/3 gedeactiveerd door de rommel die men ingespoten krijgt. Hierdoor zullen mensen: eerder ziek worden, slechter functioneren, hartfalen krijgen, nierstoringen,etc. Misschien in lichte mate, maar het weerstand systeem van het lichaam is verzwakt.

Bij de 2e prik zal 50% van het immuunsysteen niet of slechter functioneren, waardoor nog slechtere functies van het lijf optreden: diabetes verslechterd, veel eerder moe, nierproblemen, hartproblemen ( hartstilstand door bloedproppen) , huiduitslag, slechtere ogen en slechter horen, geval van tinitus is bekend, overlijden.

Bij de 3e prik en booster zijn de gevolgen nog erger.

De levensverwachtingen: na de 1e prik vermindering van 10% ( bv 40 jaar nu en gemiddelde verwachting is 80 jaar wordt nu dan min 4 jaar )( er gaan verhalen rond dat binnen 6 jaar het overlijden kan komen.)

Bij de 2e prik is de levensverwachting min 30% ( ons vb min 12 jaar) of zelfs binnen 5 jaar.

Bij de 3e prik en booster is de levensverwachting min 50% ( ons vb min 20 jaar) of zelfs binnen 3 jaar.

Geen goed vooruitzicht voor diegenen die de overheid klakkeloos heeft geloofd.

Er komt steeds meer naar buiten wat de prikjes, de mondkapjes, de neustest, de lockdowns allemaal lichamelijk veroorzaakt heeft.

Dan heb ik het nog niet eens gehad over de geestelijke schade, de ouderen die in verzorgingshuizen alleen zonder familie dood moeste gaan, de eenzaamheid, contactarmoe, zelfmoorden, ziekenhuizen die patienten weigeren, etc.

dit zijn dan nog de menselijke aspecten.

De staatkundige aspecten zijn nog veel groter: sinds 1858 is necetland een bedrijf

bij je geboorte wordt jouw naam gestolen ( zonder jouw toestemming) en met hoofdletters in een trust gestopt. Zolang jij gelooft dat je hoofdletternaam aan jouw verbonden is, ben je een speelbal van de overheid. ( op je 7e jaar wordt je geacht “ lost at sea” te zijn, dus je kleine letternaam bestaat eigenlijk niet meer en is jouw lijf verbonden aan je hoofdletter naam). Hierdoor kan de overheid jou belasting opleggen, verplichtingen opleggen, etc.

Indien jij je NIET conformeerd met je hoofdletternaam ( jij bent de kleine letternaam ) kun je tegen de overheid ingaan ( boetes niet accepteren, verplichtingen weigeren, belasting niet meer betalen, etc ( kijk maar eens bij youri plate juridisch kantoor).

Sinds 13 mei 1940 toen wilhelmina vluchtte met de regering naar engeland , is er een einde gekomen aan de staat der nederlanden ( art 21 van de toenmalige wet= de regering mag nooit buiten het grondgebied van Nederland zijn). Hierdoor zijn alle wetten sindsdien ( en ook de overheid=regering) ongrondwettelijk = illegaal.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten