maandag 8 augustus 2022

 


Je bent niet alleen 



Duizenden en duizenden zijn het proces van ontwaken en transformatie ingegaan sinds de huidige wereldgebeurtenissen. 

Covid is zowel een vloek als een vermomde zegen gebleken, omdat zovelen nu hun weg vinden, naar het licht van de waarheid.



Waarheid die je doet ontwaken.

Waarheid die vrijheid geeft in de transformatie om te worden wie je werkelijk bent.

Waarheid die het verlangen en de behoefte aan verandering versnelt.

Waarheid die ons verbindt in de hogere dimensies van de andere verbeterde werkelijkheid waarnaar we allen zoeken in dit leven.



Deze verbetering zal het effect zijn van het Grote Ontwaken. Wanneer we ons verbinden in het verlangen en meesterschap van autonomie, gezondheid en harmonie.

Het begin van deze verandering begint in jezelf.



Veel mensen ervaren stress als gevolg van de onrust, onzekerheid, ontevredenheid en sommigen zelfs het begin van een slechte gezondheid op dit moment op de planeet. Dat is het signaal van je intuïtie, je ziel. Het signaal dat er iets anders nodig is. Diep van binnen roept een stem om je aandacht en je actie voor een hoognodige verandering. 

 

Velen beginnen met het aanpassen van hun leven op het niveau van lichaamsbeweging, gezonde voeding, yoga, lezen over bewustzijn, luisteren naar podcasts, enz.

Op dit niveau is er wel enige verbetering te behalen in termen van welzijn en energie, maar het brengt geen echte verandering teweeg.

En de oppervlakkige oplossingen die mensen momenteel voorgeschoteld krijgen op het gebied van gezondheidszorg zijn zelfs misleidend en schadelijk.

 

Al snel stuit je, bewust of onbewust, op diepere blokkades, uitwerkingen in je lichaam en patronen in jezelf, die verandering en verbetering in je leven in de weg staan.

Dit kan je het gevoel geven dat je weer terug bij af bent, dat je in cirkels blijft ronddraaien.

En dat is ook zo.

De negatieve spiraal van lage frequentie die we de matrix noemen.

 

Leer hoe je menselijke systeem werkelijk werkt.

Leer welke mentale ego structuren de stroom van energie blokkeren en je vast laten zitten in de matrix van de Mind.

Leer te luisteren naar de taal van je emoties, wat ze je willen vertellen en welke thema's in je leven het beïnvloedt.

Leer hoe je je kunt verbinden met je innerlijke leiding en je morele kompas kunt activeren op je reis.

Leer welke knopen je in jezelf kunt losmaken om de regie te nemen over je eigen autonomie, gezondheid en Licht in je leven en dat van je dierbaren.



Bewuste, wakkere, stabiele, sterke en autonome zielen zijn op dit moment nodig om bij te dragen aan het veranderen, verschuiven en veranderen van de collectieve systemen die vandaag de dag de dienst uitmaken in onze gemeenschappen.

Wat de wereld nodig heeft zijn nieuwe systemen die met de juiste intenties worden opgebouwd om de mensheid en de planeet terug te voeden naar hogere staten van welzijn, vrijheid en harmonieus leven in vrede.

Het begint allemaal met jou.



Als je niet luistert naar de roep van die stem van binnen, is de kans groot dat je ziel aandacht zal blijven vragen via je fysieke lichaam en je levenservaring.

Aandacht in de vorm van stress en chaos in je privé- of werkleven en relaties. Of zelfs serieuze aandacht in de vorm van ziekte.

Tekenen uit de hogere universele dimensies om je te vertellen dat het tijd is om te doen waarvoor je hier kwam oude ziel.

Tekens die je het interne werk van heling laten zien dat een lus van pijn en lijden heeft gecreëerd voor vele generaties die door jou gestopt kan worden.

Als jij en ik blijven ronddraaien in de karmische cirkels, verandert er in wezen niets.

 

Het universum geeft je een duwtje, dan een duwtje, en uiteindelijk een stoot om je omver te werpen en je tot stilstand te brengen. Totdat je ziel je aandacht krijgt en je moet veranderen.

De donkere nacht van de ziel heeft een doel.

Om je te dwingen het pad op je reis te vinden dat jou en vele anderen naar het licht zal leiden.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten