woensdag 2 oktober 2024

Zijn we klaar voor wat er komen gaat

 šŸ” šŸ” šŸ” šŸ” šŸ” 


Goedemorgen.

Zijn we klaar voor wat er gaat gebeuren? Op 1 oktober zijn we nog maar 24 uur verwijderd van het startschot. En de loop van de geschiedenis zal ons leven voorgoed veranderen. Niet alles zal rozengeur en maneschijn zijn voor iedereen die begint, maar het zal zich vanzelf stabiliseren en die correcties zullen worden doorgevoerd waar ze decennialang nodig waren. Banksystemen worden al lang beschuldigd van het bevoordelen van de rijken ten koste van de gemiddelde burger, wat bijdraagt ​​aan economische ongelijkheid.

Hoge kosten, beperkte toegang tot krediet voor de minderbedeelden en een gebrek aan transparantie zijn grote zorgen.
Een verschuiving naar gedecentraliseerde financiƫle systemen die individuen meer directe controle over hun financiƫn geven, waarbij tussenpersonen zoals banken worden uitgeschakeld. Hervormingen kunnen zich richten op het waarborgen dat minderbedeelde gemeenschappen toegang hebben tot bankdiensten, krediet en investeringsmogelijkheden die traditioneel buiten bereik lagen.

Of Decennia van onderinvestering in infrastructuur, met name op het gebied van openbaar vervoer, energienetwerken en internettoegang, hebben veel gemeenschappen achter zich gelaten. Stedelijke en landelijke gebieden hebben allebei geleden onder verslechterde wegen, bruggen en inefficiƫnte transportsystemen, wat de groei en de kwaliteit van het leven belemmert. Grote investeringen in hernieuwbare energie, infrastructuur en schone steden zullen helpen transport- en energiesystemen te moderniseren, onze afhankelijkheid van alleen olie te verminderen, terwijl banen worden gecreƫerd en lokale economieƫn worden gestimuleerd. Waterstof zal zijn weg naar de toekomst vinden.

Ik bedoel dat we op elk niveau van de samenleving veranderingen zullen doormaken. En niets zal onaangeroerd blijven. Velen weten niet dat D. Trump zijn kabinet al had gekozen. En wie er ook overblijft, het zullen alleen maar toevoegingen zijn, aangezien hij zijn nieuwe regering niet op de traditionele manier zal beginnen. De overgang voor hem is al begonnen.

Morgen zal LIBOR worden vervangen door SOFR, wat een belangrijke verandering in financiƫle benchmarks betekent. Amerika zal het nieuwe fiscale jaar mogelijk beginnen onder een door goud gedekte Amerikaanse obligatie, terwijl de huidige fiat-USD in de loop van de tijd wordt afgebouwd. Omdat we teruggaan naar een economie gebaseerd op echte waarde. En Basel 3 zal de standaardmethode zijn om dit voor alle financiƫle instellingen te bereiken.

Banken moeten nu hogere kapitaalreserves aanhouden, wat betekent dat ze meer veilige activa moeten aanhouden in verhouding tot hun passiva. Dit leidt tot een sterker en stabieler banksysteem, wat de kans op een nieuwe financiƫle ineenstorting verkleint. Voor de vastgoedsector betekent dit meer verantwoorde leenpraktijken. Ontwikkelaars, huizenkopers en investeerders kunnen er meer op vertrouwen dat hun leningen worden verstrekt door stabiele financiƫle instellingen met betere waarborgen.

Daarom zeg ik jullie allemaal voortdurend dat je alleen zaken moet doen met Basel 3-banken. Ik heb jullie nooit verteld dat alle banken slecht zijn en dat we ze moeten vermijden en moeten beginnen met ruilhandel om uit deze puinhoop te komen. Ik weet niet waarom mensen meer willen afleiden dan ze willen begrijpen en veronderstellen dat ik degene was die hen dingen vertelde alsof het de Schrift was. Ik heb altijd gezegd dat Basel 3 de weg vooruit is. Dus begrijp alsjeblieft dat als een bank onderuitgaat, het meer dan waarschijnlijk is dat ze niet voldeden aan het nieuwe Basel-protocol of -beleid.šŸ‘†šŸ‘†

We gaan een nieuwe fase van ons leven in en we moeten begrijpen dat we op een punt in de geschiedenis zijn dat het officiĆ«le begin markeert van langverwachte veranderingen die we zo hard nodig hadden in ons land en over de hele wereld. En we staan ​​voor de deur, klaar om deze toekomst binnen te stappen met het vertrouwen dat alles op korte en lange termijn op veel niveaus in ons voordeel zal uitpakken, wat door iedereen die al lang op zoek is naar een nieuwe manier van doen, zal worden verwelkomd.

Dus ik hoop dat jullie dit allemaal begrijpen en weten dat we hierna nooit meer hetzelfde zullen zijn. Niets zal hetzelfde zijn. En we verdienen het om te leven in een wereld waarin we niet alleen gefocust zijn op overleven, wat een heel archaĆÆsche, laag vibrerende manier van leven is die het systeem voedt waar we aan willen ontsnappen. Wat de ironie van dit alles is. We hebben

PT19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten