maandag 14 oktober 2024

Uitleg wat de boeven hebben bekokstoofd

 


Gekopieerd van Canon belgium.
Niet om je bang te maken maar om te laten lezen wat de " criminele psychopaten" = globalisten al jaren van te voren uitgedacht hebben om  75% van de wereldbevolking uit te roeien..
Gelukkig hebben we President Lincoln, president Kennedy die begonnen zijn deze wantoestanden te bestrijden en gelukkig maakt president Trump het af.
Ja zeker, de WH= q-team=Trump met zijn generaals hebben alles in handen en onder controle.
Helaas kunnen ze niet voorkomen dat de lagere boeven nog het een en ander uithalen.
De hoge boeven zijn al verdwenen.
Wat je ziet van de "hoge boeven" zijn maskers, dubbels, criminele, groen scherm, hologrammen,oude video's.
Ook in Nederland zijn de "hoge boeven" ( ja ook de royals vallen daar onder) al weg en vervangen.
Jaar 2024 zal de geschiedenis ingaan van de grote verandering en moeras opruiming.
Maak je klaar om de grote verandering mee te maken.
Kenny
Marbo
---'

MASSAMOORD IN UITVOERING: De elites zijn actief bezig de planeet te ontvolken - Klaus Schwab, chemtrails en biowapens: het plan van het WEF om miljarden uit te roeien onthuld!

De ontvolkingsagenda van het WEF is niet langer verborgen. Het ontvouwt zich nu en JIJ bent het doelwit. Elke wereldwijde gebeurtenis? Een berekende zet van de elites om de mensheid uit te roeien. Dit is een grootschalige oorlog en de meesten kunnen het niet eens zien.

Er zijn wapens ingezet - chemicaliën, biowapens, mind control - allemaal ontworpen om de bevolking te verminderen. Klaus Schwab en zijn handlangers hebben een duivels plan bedacht en ze voeren het uit voor je ogen. Weersmodificatie? Het is geen "experiment". Orkanen, bosbranden - het zijn geënsceneerde rampen om landen te laten verhongeren en samenlevingen te vernietigen. Kijk naar Florida - de volgende in de rij voor hun vernietiging.

De invasie door illegale immigranten gaat niet over "vluchtelingen". Het is een bewuste vernietiging van de economie, het breken van het systeem onder het gewicht van chaos. Het doel? Ineenstorting. Europa is al aan het vallen en Amerika is de volgende.

En het stopt daar niet. Het water dat je drinkt is vermengd met fluoride om je steriel en dom te maken. Generaties worden getransformeerd in gehoorzame schapen. De GMO's? Die zijn ontworpen om je ziek en onvruchtbaar te maken. Ze willen minder mensen en ze krijgen het stilletjes voor elkaar, één hap per keer.

DEI? Het is geen gelijkheid. Het is een wapen om families, waarden en bevolkingsgroei te vernietigen. Een psychologische oorlog tegen familie en eenheid. De elite weet dat een verdeelde bevolking niet zal terugvechten. Ze willen je zwak houden.

De chemtrails die je elke dag ziet? Gif. Het is niet alleen vervuiling, het zijn bewapende aerosolen om je immuunsysteem te verzwakken en je levensduur te verkorten. Adem hun gifstoffen in en je komt elke dag dichter bij de dood.

De klimaatveranderingshoax? Het gaat niet om het redden van de planeet, maar om het controleren van de mensen. Door de toegang tot energie en voedsel te beperken, maken ze je afhankelijk van hun systeem. Je bent niets meer dan slaven onder hun vlag van "milieuactivisme".

Biowapens zijn de laatste aanval. Covid was nog maar het begin. Het volgende virus zal gericht zijn op het uitroeien van hele groepen mensen, terwijl de elites veilig in hun bunkers zitten. Elke keer dat er een "nieuw virus" opduikt, weet dan dat het deel uitmaakt van hun masterplan.

Hollywood? De media? Ze promoten psychische aandoeningen, degeneratie en de ineenstorting van de samenleving om ervoor te zorgen dat steeds minder mensen sterk genoeg zijn om terug te vechten. Alles wat je ziet, is onderdeel van een bewuste campagne om ons zwak te maken.

De elites zijn verder gegaan dan iemand zich kan voorstellen. Ze verspreiden gifstoffen via industrie en vervuiling, waardoor hele gemeenschappen onvruchtbaar worden. Kijk naar de toename van onvruchtbaarheid in vervuilde gebieden, dit is geen toeval. Dit is opzettelijk.

En de anticonceptie-push? Het gaat niet om vrouwenrechten. Het gaat erom de bevolking in toom te houden. Minder kinderen, minder mensen die zich verzetten tegen hun controle.

Vaccins? Biowapens in vermomming. Ze injecteren onvruchtbaarheidsmiddelen rechtstreeks in je bloedbaan. Dit is al tientallen jaren in de maak. Het is het Global 2000 Population Reduction Plan, en Klaus Schwab is slechts het nieuwste gezicht van dit kwaad.

Alle stukjes vallen op hun plaats. Dit gebeurt nu. Als je niet wakker wordt, zit je al in hun val. De storm is hier, en hij komt voor ons allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten