zondag 13 oktober 2024

Gevolgen van indoctrinatie

 Gekopieerd van telegram van nora.

Het geeft precies weer wat de mensheid heeft ondergaan en bevolen heeft om te doen.

Het wordt tijd dat ook de onwetenden eens opstaan. Te beginnen met de studenten, die zich tot nog toe niet hebben laten zien.

Marbo

----


"Ik ben nu op het punt dat ik niet denk dat ik voor het land heb gevochten. Ik heb gevochten voor de mening van een politicus over iets."

~ Voormalig Navy Seal van de Verenigde Staten Robert O'Neil


De dag dat wij, het volk, beseffen dat we elkaar vermoorden omdat een kleine groep kwaadaardige psychopaten besloot om doelbewust 'de pot te schudden', zal de dag zijn dat deze wereld een kans heeft om wakker te worden uit de mind control hypnose die ons gevangen houdt. Alleen dan zullen we vrijheid kennen en kunnen we beginnen met genezen.


We zijn gemanipuleerd en bedrogen om elkaar te haten en te vrezen, omdat oorlog winstgevend is, omdat het hen helpt hun macht te consolideren en omdat ze zich energetisch voeden met onze pijn, onze ellende en onze wanhoop.


We zijn ertoe gebracht te geloven dat geweld en conflict deel uitmaken van de menselijke natuur, maar dat is niet echt zo. De meesten van ons moeten een heel hoog niveau van wanhoop, dreiging of angst bereiken om hun toevlucht te nemen tot geweld, omdat het niet onze standaardinstelling is.


Op dezelfde manier zit haat niet in ons DNA, haat wordt aangeleerd, het is een aangeleerd gedrag. Wat natuurlijk en normaal en organisch en intrinsiek is voor de mensheid en elk levend wezen, is LIEFDE.


Pas als we geschokt en mishandeld en misbruikt en geconditioneerd en vergiftigd en verslaafd en misleid en verloren en verward zijn, keren we ons tegen elkaar. Pas dan beginnen we te vechten en pijn te doen en te haten.


De wereld is groot en overvloedig, er is geen schaarste, geen limiet, geen behoefte aan concurrentie. Er zal genoeg zijn voor iedereen op het moment dat we degenen elimineren die een onzichtbare gevangenis hebben gebouwd om onze geest gevangen te houden in het denken van het tegenovergestelde van wat waar is. Dan zullen we zien dat ze ervoor hebben gezorgd dat we in confrontatie met elkaar blijven, want zolang we elkaar vermoorden, zullen we ons niet tegen hen keren.


Het is tijd om te beseffen dat wij HUN oorlogen voeren, niet de onze, dat wij leven binnen de door HUN opgelegde grenzen in plaats van de onbegrensde mogelijkheden van het universum, en dat wij HUN wetten gehoorzamen in plaats van die van God.


Het is tijd dat wij, het volk, elkaar aankijken en erkennen dat het nooit iets tussen ons was, maar altijd iets tussen ONS en HEN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten