maandag 20 juni 2022

 Jun 21, 2022

GTB 601


UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN.

VEEL IS IN BEWEGING NU.


De westerse landen lopen met hun vastgeklemde fiat dollar langzaam vast.

De stockmarket Dow Jones is al 11x van de 12 weken gezakt.

Dat is nog nooit voorgekomen. Sind 1929 niet. De voorspelling dat de stockmarket gaat crashen is dan ook reeel. De waarde zal nog veel lager gaan. Er is reeds 20 % weggeveegd.

De crypto munten hebben ook al 2/3 van hun waarde verloren, te weten 2 biljoen dollar.

De jongens die het meest getroffen worden is de kleine belegger, maar vergeet de goten ook niet. Vanguard, blackrock, State Street corp. en Fidelity Investments International, die gezamelijk 40% van de Aktien  market besturen lopen nu ook rake klappen op.

Het westen kan niet veel meer beginnen met de aftakelende fiat dollar.

De meeste internationale deals gaan nu met de goudgedekte Russische Roebel. Ook de transfer systemen van de BRICS functioneren. Er hebben zich al meerdere landen voor dat systeem aangemeld. Daaronder is Saoudi Arabia, Iran, Venezuela , Bolivia etc.

De olie embargo’s treffen het westen het meest. Zelfs Venuzuela heeft zijn kraan 50% dicht gedaan. Frankrijk krijgt geen gas meer van de Russen.

Duitsland nog slechts 40%, maar staat op de nominatie afgesloten te worden.

Dan worden ook nog zo’n honderd bio labs over de hele wereld door special forces overvallen, ten einde te voorkomen dat de Cabal die gebruikt om nieuwe ziekte golven over de wereld te sturen om de bevolking met 90% terug te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten