zaterdag 28 mei 2022

 

We hebben het allemaal toch wel door he. Door de c prik, waarin allerlei rotzooi in zit, zie je nu hiv, apenpokken, en waarschijnlijk meer aandoeningen. Omdat die ziekmakers in de prik zat is het gemakkelijk voor de zwarte hoeden weer een pandemie aan te kondigen met weer een prik. Door 1 prik kun je een heleboel ziektes creëeren. Een uitgekiende gedachte. Zeker door bij de 1e prik te vermelden dat je niet ziek wordt of verminderd van de C . Wat zien we nu gebeuren , hebben de wappies alweer gelijk, dat juist de geprikten ziekteverschijnselen krijgen van allerlei aard. Wat ik nog veel verontrustender vind is dat begrafenis ondernemers opmerken dat de hoeveelheid overleden mensen explosies stijgt. Zeker bij de ouderen groep, boven de 50, maar ook bij jongeren die omvallen door hartproblemen. Ik bentrots om een wappie te zijn. Ikheb al eerder gezegd dat een wappie voor mij sterk overeenkomt met een geus ( een geuzennaam) ik voel me een geus en een wappie en ben er trots op.

Voor alle twijfelaars of niet geheel wakkeren: blijf allert.

Ncswic en wwg1wga. Wat president Kennedy begonnen is wordt nu door de heer T afgemaakt.

Wij als geboren na 1930 weten niet beter dan werken voor de kost en geld afdragen aan de overheid.

Je moet weten dat we al honderden jaren gemanipuleerd worden, misschien wel langer. Kijk dan ook even naar ' de val van de kabel' van Janet Ossebaard.

Ook de Titanic is er een onderdeel van evenals:

de crash van de 1930 er jaren, beide wereldoorlogen, moord op Kennedy, de dood? Van prinses Diana, John kennedy's dood?, Michael Jacksons dood?, en nog vele anderen die dood? Zijn gegaan.

Verder nog de maanlanding, de dood van pim fortuyn, de dood van theo van gogh, de dood ? van george floyd, 9 september, aanslag bali 2002, de C pandemic, nu de zgn apenziekte.

Alles hoort bij elkaar, om ons bevolking in controle te houden en gehoorzaam. Waarom?, omdat de 1% elite en rijk (= veel bezit en geld) willen zijn en veel macht willen om de bevolking te sturen. Ze doen er alles aan: omkoping, moord, bedreiging, afpersing, beïnvloeding, genocide, etc.


Ook cloning , maskers, cgi, doubles ( =zelfde persoon lijkend op), oude beelden, enz, om ons maar laten geloven dat de echte nog bestaan.

Dit laatste kan door de witte hoeden geregeld zijn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten