zondag 29 mei 2022

 

De valse GOD die vanuit het Vaticaan regeerde was en is de Antichrist, waar de wereld elite zich aan hebben gelimiteerd om de wereld bevolking uit te moorden om het grote ontwaken tegen te gaan.

Dit kwaadaardig plan is jammerlijk aan het mislukken mede door hun eigen arrogante uitspraken en bekentenissen, men is in de waan dat men onschendbaar is en volledige immuniteit heeft.

Aangezien we in een spiritueel ontwaken zitten herkennen we het gevecht van het kwaad tegen goed, van Satanisten tegen de GOD van het universum.

Mijn mening is, hem kun je niet vinden in een kerk of religie zoals ons wordt opgedrongen, hij zit in ons via onze ziel en communicatie via onze pijnappelklier.

We hebben een moraal kompas wat is goed of fout, die we ervaren als onze normen en waarden.

De Globalisten zijn met alle macht de normen aan het verleggen om de mensheid te verleiden, en uit te moorden als bloed offer aan Satan.

Veel mensen en zeker in dient van bedrijfsoverheden, want soevereine staten bestaan er niet door deze fraude die tegen ons is gepleegd, die mensen hebben een laag bewustzijn en volgen enkel orders die het Satanische regiem hun dicteert.

Deze mensen zijn gehersenspoeld dat zij het absolute gelijken opdracht hebben en zijn oprecht in de overtuiging dat ze correct handelen, niet door hebbende dat ze zelf ook slachtoffer zijn van de GENOCIDE waar ze aan onderhevig zijn.

Het wordt tijd dat deze mensen in Fake overheid diensten een hun verstand en geweten gaan raadplegen, waar men mee bezig is om de Satanisten uit de politiek hun orders blind op te volgen.

Ik zie het dat men door dit laag bewustzijn zij hun eigen gezin en familie mee opofferen op het altaar van de valse Globalisten Satanisten.

Een ijzersterke uitspraak van Johan Cruif was ooit, je gaat het pas zien als je het door hebt.

De Massa die aan het ontwaken is ziet het nu massaal, ze hebben het spel van het kwaad door wat in hun eigen regeringen zit, die met alle andere westerse regeringen het WEF plan willen uitvoeren om de de-populatie Agenda 21 die door Bilderberg Satanist Dark Prins Bernhard von Lippen de vader van Beatrix en grootvader van slappe dweil Willy de overbodige fop koning van niet bestaand Nederland in 1992 in Rio de Janeiro bij de VN is ingebracht en geaccordeerd is door 178 landen.

We zien dat de GENOCIDE een lang geplande agenda heeft, mensen die overblijven worden door vaccinaties gedowngradede om er willoze zombies van te maken, zonder een ziel of eigen wil.

Helaas voor de kwaadaardige zelf benoemde elite is door het ontwaken hun agenda dusdanig onder druk komen te staan dat met veel fouten geeft gemaakt en hun hele kwade opzet zichtbaar is geworden.

Q bestempelt als Complotdenker, maar Q is onder andere een anti KM Ultra programma om de Wereldbevolking wakker te schudden.

Daarom heeft men moeten toestaan dat veel kwaad en onrecht heeft kunnen gebeuren, de mensheid moeten het kunnen zien en ervaren.

Het oude waardeloze Geld systeem heeft op zijn valreep en ondergang nog veel mensen mee betrokken in de GENOCIDE agenda, artsen en verpleegkundigen die gewillig en tegen betalen van extra waardeloos Fiat geld hun ziel hebben verkocht en mede schuldig zijn aan volkeren moord.

Hierdoor is het vertrouwen in het door de Rockefellers opgelegde gezondheidssysteem uit winst bejag geheel verdwenen, wat de komst van de Med Bedden zal introduceren ter vervanging van het oude kwaadaardige gezondheid systeem.

Nu de Fraude van de verkiezingen en valse beschuldigingen tegen Donald J Trump aan het licht zijn gekomen, zal het nieuwe Geldsysteem via de QFS, de hele Cabal onteigenen en buiten spel zetten.

De Dollar en Euro gaan beide vallen, en kunnen niet meer ongelimiteerd uit het niets meer in de QFS worden opgenomen.

Hiermee is de FED en de ECB machteloos gemaakt, en de ondergang van het WEF, VN, WHO, EU en NATO, financieel bezegeld, het is niet de vraag of maar wanneer we dit zien.

Naar mijn beleving kan het zeer snel gaan, zeker nu de Cabal gedwongen wordt zijn eigen ondergang in werking te stellen, als het licht uitgaat, en internet weg valt, zijn ze zelf blind en hebben dan de controle verloren.

Iedereen wordt vanuit het universum gemanipuleerd zijn rol te vervullen om het GODELIJK plant uit te voeren, we kunnen in sommige gevallen niet kiezen, want als ik had kunnen kiezen tussen mijn gezin en wat ik nu doe zou ik ten alle tijden voor mijn gezin hebben gekozen.

Daar was ik blijkbaar niet voor voorbestemd, en heeft mijn eigen levensloop me tot de rebel gemaakt die ik nu ben.

Rebellie tegen het kwaad is een vereiste om de Satanische Wereld dictatuur te stoppen.

Ik jaag geen farizeser met een zweep de tempel uit, en ben ook niet bij machte om de huidige politici persoonlijk te berechten en straffen voor hun rol in de GENOCIDE.

Wel help ik mensen met een begrijpelijke beeldvorming van de feiten die achterbaks door de politici Satanisten over de hele wereldbevolking wordt uitgerold.

Als je het gaat zien zal je het zeker niet mee ondersteunen als je een moraal kompas hebt dat werkt, wordt jij je er van bewust welk spel men met je wil spelen.

Acteurs van Politie met een opgeklopt EGO en valse autoriteit hersenspoeling moeten eens voor de afwisseling gaan denken of ze zelf niet misbruikt worden om de GENOCIDE mee te ondersteunen.

Ook in het bedrijf Nederland Naamloze Vennootschap, is de rechterlijke macht enkel een bedrijf waar we als bevolking nooit bewust een lidmaatschap hebben genomen.

Dank de Piraten wetgeving de Admiraliteit wetgeving is er een rechtspraak op willekeur ontstaan die zijn eigen systeem beschermd en nooit rechtspreekt voor een mens, want de Mens wordt hier niet erkend mede dank de doodverklaring met onze geboorteakte.

Als ik als mens niet erkend wordt, kan ik geen misdaad begaan als Mens, en een dode rechtspersoon kan ook geen misdaad plegen.

Daarom kan er geen eerlijke rechtspraak zijn, juist door het bedrog van de persoonsvorm creatie, een Mens als bedrijf te bestempelen waar hij zelf nooit een keuze in heeft gehad als MENS.

NESARA / GESARA is meer als enkel de wereldbevolking een nieuw geldsysteem te geven waar de Elite geheel buitenspel gezet worden.

Iedereen zijn geboorte akte komt daarmee te vervallen, je bent dan vrij en geen systeem slaaf meer van de Cabal.

Door het erkennen van je soevereiniteit ben je vrij, maar hebt dan wel eigen verantwoordelijkheid voor de invulling van je bestaan, rekening houdende dat je dit als wereldgemeenschap samen moet doen.

De onthullingen over ons echte verleden gaan ons inzichten geven die we kunnen gebruiken om de toekomst samen vorm te haan geven.

Natuurlijk was Donald J Trump op de hoogte via de NSA intelligentie welke misdaden de Globalisten hebben gepleegd, van de Titanic, 9.11, MH370-MH17, de verkiezingsfraude van 2020 en de Bio Laboratoriums die door het Pentagon zijn gefinancierd.

Ook de handel in Kinderen vrouwen en Adrenochrome waarbij de Oekraïne de spil in het net van de Deep State was, tot het moment dat Putin alle info heeft verzameld.

De betrokkenheid van de Cabal Politici die in uiterste staat van Paniek gedreven zijn en zich zelf hebben ontmaskerd als kwaadaardige Satanisten, Ik durf er om te wedden dat zeker 90% van de Politie niet weten wat Adrenochrome is of hoe het ontstaat of wie het gebruikt.

De Activering van de QFS is de genade klap voor het kwaad op deze wereld, het oude SWIFT geld transitie systeem is vervangen door het AIIB CIPS systeem via de QFS die alle transacties over de hele wereld ruim twee jaar gemonitord heeft.

De geldstomen, en foute acteurs zijn dus bekend, niets kan stoppen wat er via de QFS komt, waarbij het Leger de taak zal hebben om de orde te handhaven.

De Satanische Elite kunnen niet meer over straat, hebben geen toegang meer tot het QFS geldsysteem en zijn in een klap verslagen.

Ons hele leven is een leerproces geweest, we zijn het product van onze opvoeding, ervaring en onze moreel kompas.


Kijk voor de mh17 en mh370 naar een filmpje van johan oldekamp: pateo tv.

https://pateo.nl/HTML/NL/Pateo_TV/PateoTV038.htm


Geen opmerkingen:

Een reactie posten