woensdag 1 december 2021

 



ad 3 een virus is niet besmettelijk dus niet overdraagbaar. Een virus zijn er duizenden van in ons lichaam en zij maken eiwitresten van een geleden kleine aandoening. Zelfs een bacterie is niet besmettelijk want dat zijn de opruimers in het lichaam, dus ook niet besmettelijk.

Waarom worden dan mensen ziek.

Eerst het volgende: een ziekte is een vorm van het lichaam om je een bepaalde aandoening in het lichaam weg te halen dus uit het lichaam te verwijderden. m.a.w. Ziek zijn is een normaal gebeuren van het lichaam. Maar sommige mensen worden eerder ziek en erger dan andere. Hoe komt dat dan?

Wel, het zgn immuun systeem is a.h.w. Een leger van witte bloedlichaampjes ( zo hebben ze dat genoemd) die binnendringende ( dit is juist de vraag of dat gebeurt) bacteriën uit te schakelen.

Volgens de nieuwe inzichten is het nl zo:

(waarom worden mensen ziek) er zijn geen binnendringde bacteriën en virussen of andere ziekte makende dingen.

Natuurlijk is het zo dat als je een wondje hebt het makkelijker is dat je een infectie oploopt.

Zo'n infectie geeft een reactie van de zgn witte bloedlichaampjes om deze infectie het hoofd te bieden. Dit betekent dus dat het gebied warm wordt, meer bloed, meer afvoer van vuil stoffen dus, een beetje opgezwollen enz.

Maar , zonder wondje, jouw huid is zo'n beschermings muur dat infecties geen kans krijgt.

Oke, mensen krijgen griep, hoe kan dat dan.?

Wel, volgens de laatste inzichten is het zo dat jouw lichamelijke gesteldheid, bv door je manier van leven, door te weinig zonlicht (buiten zijn) , door je eten, door te weinig bewegen, je lichaamssappen te zuur worden, dit kan op elke plaats in je lichaam zijn, waardoor ziektekiemen ( laten we ze zo noemen) een kans krijgen om dat gebied te verzieken. Hierdoor worden de witte bloedlichaampjes geactiveerd.

Hierdoor ontstaan dus de virussen weer die eiwitten ( afvalstoffen) produceren en wat weer opgeruimd dienen te worden door de bacteriën. Hierdoor wordt het lichaam warm door deze activiteiten.

Ook kanker kan ontstaan door een te zure omgeving , dat wil niet zeggen dat het altijd zo is want er zijn verschillende soorten kanker zoals bv ook huidkanker.

Ik wil niet beweren dat de kanker altijd op deze manier ontstaat , maar het is een mogelijkheid.


Ziek worden , zijn geeft virussen en eiwitten en bacteriën. Het lijkt hier wel dat ik het beter weet dan artsen, maar het is nu duidelijk geworden, dat de geldstroom en de pharmacie industrie zoveel invloed hebben en hebben gehad om deze industrie te spekken met geld.

Ook Louis Pasteur en madam curie hebben gefraudeerd om deze industrie te spekken.

Een voorbeeld: Louis Pasteur heeft bv verschillende aandoeningen met de microscoop bekeken en ontdekte steeds dezelfde eiwit stukjes en nam toen aan dat die eiwit stukjes (virus) de oorzaak was. Zo is hij ook beroemd geworden.

Nu is bekend geworden dat die brokjes eiwitten juist

de afvalstoffen zijn van een aandoening.(=virus).

Het is het vergelijken als: er zijn wel een heleboel branden in de stad. En overal bij die brand staan brandweerauto's . als we de zelfde conclusie trekken als Louis Pasteur, dan zijn de brandweer auto' s de oorzaak van de branden, want die staan er altijd bij.

( de brandweerauto's worden gelijk gesteld met de geproduceerde eiwitten).


De pharmacie is met de uitkomst van Pasteur heel tevreden, want zij leveren de medicijnen om de zgn virussen te bestrijden.

Op dit moment gebeurt het zelfde met het valse kabinet, die ivermectine en Hydroxychloroquine . verboden .

Deze medicijnen zijn al zo lang goed gekeurd en werken uitstekend en zijn goedkoop..

ze werken, omdat ze jouw lichaamssappen op de juiste manier reguleren, zodat de aandoening snel over is.



Ik heb verteld dat een virus niet besmettelijk is onthoud dat.

Toch lees ik steeds berichten dat in een groep mensen mensen besmet zijn geraakt, hoe kan dat dan?



1 de pcr test kan geen covid detecteren.  Alleen, misschien heb je dat ook gezien, er zijn 2 verschillende test mapjes. 1 met een positieve uitslag en 1 met een negatieve uitslag.( voorgeprogrammeerd).

De zwarte hoeden zijn zo vals dat ze de testers de opdracht geven minimaal 25% positieve testen te laten zien. Anders valt het teveel op dat er te weinig positief zijn.

Ook bij hun eigen  clubje doen ze dat. Om maar geen argwaan te krijgen.

Zo komen ze aan de aantallen die te controleren zijn.

Wat niet te controleren is, zijn de grafieken die laten zien hoeveel procent besmettingen er zijn. Die zijn uit de duim gezogen, of met de computer gegenereerd.

Trouwens besmettingen zijn helemaal niet interessant, want een besmetting zegt  niets of je ziek bent.

Wat soms wel eens gebeurt is dat afgebroken eiwitten (spike eiwitten) door de lucht kunnen zweven van iemand en bij een ander terecht komt ( aërosolen).

Ik heb uitgelegd hiervoor dat de lichaamssappen van iemand niet goed in balans kunnen zijn ( bv  te zuur) waardoor dat eiwit (virus) de kans krijgt bij de ontvanger een aandoening te ontwikkelen.

Uit alles komt naar voren dat een aandoening niet overdraagbaar is en dat een ziekte alleen veroorzaakt kan worden door de persoon zelf ( verslechterde algehele toestand) .

Nogmaals: een virus is een overblijfsel van een opgeruimde aandoening ( kan van alles zijn). En kan NOOIT een bepaalde aandoening weergeven.

Een bacterie is een opruimdienst die de overblijfselen gaan opruimen.

Als je er teveel van hebt lijkt het dat je ziek bent.

Vergelijk met de afval bak. Als die vol is dan gaan de bacteriën (vuilnismannen) hem legen. Als hij overloopt van afval dan voel je je ziek en duurt het even dat je je weer goed voelt.

Waar komt dat afval dan vandaan?

Wel, onze boodschappen komen verpakt in huis. Het voedsel eten we op en de verpakking gooien we in de afvalbak. 

Het virus is de verpakking.

Het virus is ook het overgebleven klokhuis of schillen van bv fruit.

Het gebruik en het opeten kan je vergelijken met een aandoening.

Want we eten wat op(=ziekte) wat goed voor ons is, wat overblijft(=virus) gooien we weg en dat wordt opgehaald (=bacterie).

Nu lijkt het alsof het eten een ziekte is. Natuurlijk niet. Ik wil alleen aangeven (metaforisch) hoe je het kan vergelijken.



Alle aandoeningen komen uit het lichaam zelf. Zelfs het bekende kanker.

Eten, stress. Weinig beweging. Weinig in de buitenlucht. Weinig contacten en aanrakingen met anderen, te veel drinken van bv alcohol, roken, niet te vergeten het slikken van pillen en nog veel meer zaken, zorgen ervoor dat je lichaamssappen niet in balans zijn. Dat kan plaatselijk zijn alsook het gehele lichaam.

Zeker als bovenstaande zaken langdurig aanhouden kunnen ze zorgen voor bv kanker.

Neem een vrouw die vrij volgzaam is en getrouwd met een erg dominante man ( kan natuurlijk ook andersom), wat kan betekenen dat de vrouw een stress ontwikkelt om maar te voldoen aan de eisen van de partner. Zo heb ik gezien bij een familielid die er onderdoor is gegaan.

Ik verwijt niemand wat, want ieder heeft er voor gekozen, maar ik zie wel het resultaat.

Kijk maar eens om je heen. Mensen met kanker, hoe komen ze eraan, en waarom zijn hun lichaamssappen uit balans?

Kennen jullie nog de heer Moerman die een moerman dieet had, die zorgde voor een betere balans van de sappen en zodoende de kanker weg kreeg. Hij werd weggehoond door de msm, want de big pharma kon hier niets mee verdienen.

( vergelijk de vrije elektriciteit van Tesla, die voor iedereen vrijbeschikbaar was. Edison en anderen steunden Tesla eerst, maar er moest een betaling bij voor de bevolking. Toen stopten ze de steun en hebben de electra met een betaling geïntroduceerd en Tesla kapot gemaakt).

De big pharma is hier sterk tegen want dan verdienen ze niet aan de pillen.

De big pharma is alleen gebaat bij aandoeningen bij mensen, want dan kan de pharmacie veel geld verdienen.

.De big pharma verdient gigantisch aan de zieke mens.

Volgende keer gaan we het hebben over de achtergrond van dit zgn C hoax.



De achtergrond is een gigantische gebeuren. De W@e@f en de N@w@o is de achtergrond, die dient uitgerold te worden. Dat programma hebben ze al jaren geleden bepaald. Dit betekent dat de privé bezittingen verdwijnen en dat je gelukkig bent.

Hun motto: je bezit niets meer, zelfs je kinderen niet en je bent heel gelukkig.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten