vrijdag 17 december 2021

 



Na onderzoek en verschillende video’s te hebben gezien ben ik er nu achter dat ons zgn wereldprobleem vele malen omvangrijker is dan wij ons kunnen voorstellen. Ook ongeloofwaardig lijkt het. Het gaat ons voorstellingsvermogen te boven.

Ons Nederlandse probleem is eigenlijk te vergelijken met een toneelstukje in een klein dorpje en de dorpsgenoten als publiek. Zeer amateuristisch en uitgevoerd volgens de opdrachten die de spelers hebben gekregen van de regisseur, die de opdracht heeft gekregen van de gemeente, die de opdracht kreeg van het rijk, die de opdracht kreeg van hogerhand (illuminatie?).

Er is al menigmaal gespeculeerd dat de heer T uit een galactische wereld komt met tijdreizen ( zie het boek van baron trump want geschreven is eind 1800 en waar precies beschreven wordt wat er nu op aarde gebeurt).

En doorgangsportalen en ook de oude volgen spraken hierover, inca's, in India hele oude geschriften en afbeeldingen ook in Egypte, dat we moeten geloven in een veel grotere wereld. Daarnaast is onze geschiedenis zo vervalst, wie heeft er gehoord van Tartaria met vrije energie, transport gratis door de lucht en mensen die leven in vrijheid.

Kijk eens naar die enorme gebouwen met veel bewerkte torens, kunnen die met paard en wagens reden dat namen? Die gebouwen zijn uit de tijd an de Tartaren of nog vroeger.

Om maar niet te spreken over de obelisken met gave inscripties. Hoe hebben ze dat zo precies gedaan? En in de grafkelders inscripties in het plafond en geen roet, dus ze hadden toen ook elektrisch licht?

Er staat ons heel wat te gebeuren.

Gehoord van De heer Schwab en mevr van de leiden die naar Antarctica gereisd zijn?

Wel die werden ontboden door de galactische federatie en de heer T beweging en hebben arrest gekregen in die zin , óf meewerken met de witte hoeden, óf dood.

Ook de galactische federatie heeft door dat de zwarte hoeden vals bezig zijn ( allang trouwens) en hebben hun laten exposen, zodat iedereen hun valse agenda kon aanschouwen.

In antarctica is een grote basis , daarom mag niemand er komen, en daarom liep de high jump van admiraal Byrd mis..in antarctica is een basis, van galactische en de alliantie van meneer T waar alles bepaalt wordt. Dus ons voorstellingsvermogen gaat niet verder dan onze ' geleerde' wereld. Maar die wereld is vele malen groter, kijk maar naar de zgn platte aarde. In de reactie staat daar een link van.

Ook een link van hoeveel groter ons probleem is, is daar toe gevoegd.

Deze info staat ook op blogspot, ook een link in de antwoorden.


https://youtu.be/L31uTr0auOs


kennydijkvent.blogspot.com


https://www.reddit.com/r/MapPorn/comments/maf7dz/the_world_beyond_the_ice_wall/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten