zondag 3 oktober 2021

 

⚡⚔⚡⚔⚡⚔⚡⚔⚡⚔⚡

     💫✨DONKER NAAR LICHT💫✨

Het zijn niet de mensen van Australië, het is het land van Australië dat een grote DRAKON STRONG HOLD is.

De mondiale elite richtte oorspronkelijk het Parliament House in Canberra op als hun centrale regeringszetel om de planeet te regeren.

Het hoofdkantoor van de belangrijkste Amerikaanse inlichtingendienst is niet in Langley, Virginia, maar in Melbourne, Australië.

Centraal-Australië is de thuisbasis van 's werelds belangrijkste ondergrondse voorzieningen, gebouwd als ondergrondse hotels waar de mondiale elite hun toevlucht zoekt na het uitvoeren van hun oorspronkelijke wereldwijde uitstervingsplan, om pas weer tevoorschijn te komen als het stof is neergedaald.

Onder Canberra zijn er vele niveaus van draconische bases die toegankelijk zijn met een onderzeeër en een ruimteschip dat in het meer voor het Parliament House (Lake Burley Griffen) landt.

Onder het meer hebben ze toegang tot de vele niveaus die zich onder het Australische parlementsgebouw bevinden.

Onder Uluru (Ayers Rock) in het centrum van Australië bevindt zich het grootste laboratorium voor genetisch klonen ter wereld voor het donker.

Under Pine Gap, gelegen in Australië, is 's werelds belangrijkste UFO-bewakingsfaciliteit die wordt gebruikt door de wereldwijde elite.

De meeste kinderen die in ondergrondse faciliteiten worden verwekt, worden verwekt in de ondergrondse faciliteiten onder de westelijke buitenwijken van Sydney en vervolgens naar Circular Quay Harburg in Sydney gebracht en vervolgens in kratten via P&O Cruise Lines over de hele wereld verscheept naar plaatsen als New York, LA, de  Midden-Oosten en Europa voor gebruik in satanische offerrituelen, kinderjacht en adrenochroom oogsten.

Australië heeft een MASSIEF ondergronds tunnelsysteem en is bezaaid met DRAKON-bases, allemaal verbonden door grote tunnelsystemen die meer dan 200 jaar geleden zijn gebouwd met draconische ET-technologie.

Tunnels van Melbourne leiden rechtstreeks naar Tasmanië en van Tasmanië naar Antarctica.

Tunnels van Sydney leiden naar Nieuw-Zeeland en Norfolk Island.

Tunnels van Sydney leiden naar Canberra en van Canberra naar Pine Gap en Uluru (Ayers Rock) en ook naar Melbourne.

Tunnels van Perth (Geraldton) in West-Australië leiden rechtstreeks naar Zuid-Afrika.

Tunnels van Darwin leiden naar Indonesië.

MINERALEN worden ondergronds gedolven onder Coober Pedy in Zuid-Australië, door VERANKERDE MENSELIJKE SLAVEN en vervolgens rechtstreeks naar Alpha Draconis verscheept.

Australië is niet wat de meeste mensen denken dat het is.

Australië is een belangrijk WERELDWIJD bolwerk voor de Duisteren en momenteel proberen de Duisteren wanhopig een van hun laatst overgebleven bolwerken op de planeet vast te houden.

Daarom worden op dit moment standover-tactieken gebruikt tegen iedereen die durft op te staan.

Bron: boersenwolf.blogspot.com

MILITAIR IS DE ENIGE MANIER
Q

⚡⚔⚡⚔⚡⚔⚡⚔⚡⚔⚡

     💫✨DONKER NAAR LICHT💫✨

        🤜🏻❤️WWG1WGA❤️🤛🏻

@DUMBSandUNDERGROUND
ondersteund door
@SpaceForceGalacticFederation

Geen opmerkingen:

Een reactie posten