woensdag 29 september 2021

 

“Vaccinatie” heeft veel weg van een gerichte moordaanslag. Een arts legt uit hoe het werkt.
29 SEPTEMBER 2021 / ADMINISTRATOR
De eerste vaststelling is, dat deze serie injecties geen experimentele vaccins zijn. Citaat uit het verslag van de Amerikaanse natuurarts (die uiteraard voorlopig anoniem wil blijven):

Bij alle proefdieren die deelnamen aan de studie voor een van deze vaccins manifesteerde zich een sterftecijfer van 100%.

Missie was dus geslaagd, de testen waren bevredigend afgewikkeld, men kon met mensen aan de slag.

De tweede frappante opmerking gaat over de exacte periode van 8 weken tussen de eerste en de tweede injectie. Het lichaam heeft deze periode nodig om een volgende generatie witte bloedlichaampjes aan te maken en weerstand op te bouwen, het militaire apparaat weer in stelling te brengen. Precies op dat moment wordt dus de tweede invasie uitgevoerd. Er is over nagedacht…..

Het plan volgens de getuige is om de witte bloedlichamen met enkele injecties uit het menselijke systeem te verwijderen, waardoor het immuunsysteem definitief is uitgeschakeld. Alsof je AIDS hebt, een auto-immuunziekte en de rest van je korte leven tot medicijnen en injecties bent veroordeeld. Zoals een suikerpatiënt aan de insuline is gebonden.

Klik op de afbeelding voor de mondelinge verklaring:

Hieronder de vertaling:

Wat het “vaccin” met je immuunsysteem doet.

Ik ben een natuurarts en ik heb 1600 patiënten, velen zijn gevaccineerd, alleen maar om u een achtergrondverhaal te geven over mijn geloofwaardigheid. Wat ik tot nu toe heb gezien en wat ik heb geleerd van artsen, specialisten, natuurartsen en ook van immunisatie en virologie artsen, dat soort disciplines en ook verpleegkundigen. Dus wat ik met u zal delen gaat over het eerste vaccin, het tweede vaccin en dan de boosters en wat er vervolgens met je lichaam gebeurt.

Het eerste vaccin, als het in uw lichaam wordt geïnjecteerd, heeft naast een kleine hoeveelheid  zoutoplossing  een hele serie ingrediënten die catastrofaal zijn voor uw cellulaire systeem. Wat dat doet met uw immuunsysteem, dat is samengesteld uit  … beenmerg, de schildklier, de milt en alle andere systemen die verband houden met uw immuunsysteem, vermindert het vermogen om witte bloedcellen te produceren met 50% na de 1e vaccinatie.

Dan, 8 weken later, dat is ongeveer de reproductieperiode van het witte bloedcellen voortplantingssysteem. Dus je vermogen om nog een generatie witte bloedcellen aan te maken is 8 weken, daarom hebben ze het als zodanig opgezet, 8 weken later, om het opnieuw aan te vallen. Dus ze vallen het witte bloedcel reproductievermogen aan terwijl het al veel te laag is. Dus nu verlagen ze de zoutoplossing  in de tweede en verhogen ze de schadelijke ingrediënten, en heb je een verschuiving in de ingrediënten. Dus door de afname van de zoutoplossing is er die verschuiving. En wat ze doen is dat de 2e dosis uw vermogen om witte bloedcellen te maken aanvalt met als gevolg nog eens een extra afname van  25%. Dus dan heeft u uiteindelijk nog slechts het vermogen om witte bloedcellen te maken op slechts 25% van uw natuurlijke capaciteit.

Dus u heeft ervoor gezorgd dat 75% van het leger uitgeroeid. En tevens het vermogen om dat leger te maken en weer op te bouwen.

Dan zetten ze de booster in. De booster heeft 81 strengen lichaamsvreemde bacteriën die uw cellen nog nooit zijn tegengekomen, bovendien hebt u niet meer de antilichamen om deze invasie te bestrijden, er resteert slechts 25% van uw verdedigingsleger van witte bloedcellen om het te bestrijden. Het is dus een verloren strijd. Wat zich dan begint te manifesteren is chronische ontsteking, specifiek in de gebieden waar u eventueel pre-dispositie had, dus als u al gezondheidsproblemen hebt, is dat de meest kwetsbare plek waar het zich op gaat concentreren. Bijvoorbeeld ontsteking in de darmen, het luchtwegsysteem, als u tumoren of kanker had, of als er sprake was van endomytriose. Een aanwezige huidaandoening, wat het ook maar is, het gaat dat gebied ontsteken, want het lichaam bevindt zich nu in een chronische ontstekingstoestand, met een lage immuniteit en een lage immuunrespons.

Dan… krijgt u de tweede  booster en die tweede booster heeft 8 strengen HIV en het schakelt iemands vermogen om witte bloedcellen te maken volledig uit en als u even googelt wat die ziekte precies is… Het is HIV.

Dus dan lopen er uiteindelijk steeds meer mensen rond zonder immuunsysteem, zelfs zonder het vermogen om een immuunsysteem te maken, in combinatie met 81 strengen lichaamsvreemde bacteriën en dan ook nog eens 8 strengen HIV samen met alle andere schadelijke ingrediënten. Ondertussen hebben ze alle zoutoplossing uit de eerste en tweede booster verwijderd.

Nu… tot overmaat van ramp zal tijdens het proces 20% tot 30% van de bevolking sterven, tijdens elke serie van dit proces. Er zijn 4 series gepland. Er komen nog 3 boosters uit, en de reden waarom dat is …. Zodra ze ervoor hebben gezorgd dat je geen witte bloedcellen meer kunt maken, word je … afhankelijk van de boosters om te overleven, net zoals iemand afhankelijk wordt van insuline. Big Pharma is op zoek naar mensen die ofwel afsterven om de gewenste bevolkingsbeheersing vorm te geven, dan wel zullen degenen die niet afsterven voor het leven afnemers zijn van de boosters zodat ze hun inkomen behouden en het geld terugkrijgen van de financiering die ze hebben ingebracht om deze vaccins te ontwikkelen.

Dus… ik hoop dat dit nuttig was, ik hoop dat u hier goed naar luistert en hoop dat u de tijd neemt om een eigen kritisch standpunt in te nemen.

Bij alle proefdieren die deelnamen aan de studie voor een van deze vaccins manifesteerde zich een sterftecijfer van 100%.

… dus ik moedig iedereen aan om even de tijd te nemen, om je heen te kijken en uhm… Wacht maar af. En laten we maar eens kijken, laat de natuur zijn gang gaan, en kijk wat er gebeurt.

Stew Peters noemt het “Moord met voorbedachten rade”. Luister waarom.

Kort samengevat: Minuscule vlijmscherpe metalen deeltjes (RVS – roestvrij staal) in het vaccin nestelen zich in alle organen. Alle alarmbellen van het immuunsysteem gaan rinkelen en het leger Witte Bloedcellen gaat massaal tot de aanval over: de cytokinestorm. Na lijkschouwing geven de torenhoge concentraties witte bloedlichaampjes aan, dat de strijd is aangegaan, maar verloren. Velen overleven deze aanval van het eigen immuunsysteem niet. Afhankelijk van de ernst van de reeds onderliggende ziekten. Deze pseudo vaccinatie is eigenlijk te beschouwen als een executie in stappen door een serie dodelijke injecties.

Stew Peters en Dr. Jane Ruby zeggen tenslotte:

“Laat je nooit injecteren. Baan kwijt? Van de Universiteit gestuurd? Geen tripje naar Europa? Erg spijtig, maar je wilt toch niet beweren dat een dodelijke Covid-injectie een goede deal is om je ding te kunnen blijven doen??”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten