dinsdag 12 oktober 2021

 

Waarom zijn de arrestaties in jan niet doorgegaan?
Wel de dreiging van kruisraketten die in containers zitten zouden op afstand afgevuurd kunnen worden. Deze raketten kunnen of op een schip (duizenden voor Oost en west kust van de usa) of op een vrachtwagen of op een trein staan. Kunnen dus overal afgevuurd worden.
Dus daarom duurt het ook veel langer om het moeras op te ruimen. We zijn alweer een jaar verder en er liggen nu ( volgens de berichten) duizenden containerschepen voor de havens te wachten om uitgeladen te worden. Het zouden gaan om goederen, maar daartussen zouden best weer kruisraketten tussen kunnen zitten. Ook deze dienen eerst gescant te worden en/of onschadelijk gemaakt te worden.0
Dus buiten child trafficking zijn er ook kruisraketten controle te doen. Logisch dat het veel langer duurt.
Wij, bevolking, weten dat allemaal niet en hopen dat het vervelende ( injecties en lockdowns) snel over is. Houdt moed want de wo3 is aan de gang. Wees geduldig, maar neem geen injecties en sta op om bv de regering omver te gooien.  Dan hebben we in Nederland een stap genomen. Wees bewust dat onze regering sinds 13 mei 1940 onrechtmatig is, dus illegaal. Misschien kunnen we veel burgerarrest uitvoeren.
Kijk deze video zolang die er is.

https://www.greatnewsreport.com/igp5-00193-shipping-container-nukes/?ref=15359

Geen opmerkingen:

Een reactie posten