vrijdag 24 september 2021

 

KOPIËREN EN DELEN A.U.B. : DEZE INFORMATIE WORDT ONZICHTBAAR GEMAAKT DOOR FACEBOOK. DE HELE PLANDEMIC IN HET KORT SAMENGEVAT EN DE OPLOSSING.
DIT SCHREEF DICK VAN NIEUWKOOP (KLOKKENLUIDER).

Rockefeller ontdekte olie en begon het te verkopen als brandstof voor auto's. Hij duwde de schone alcohol als brandstof uit de markt via de drooglegging (alcoholverbod). Vervolgens werden er miljoenen mensen ziek van de luchtvervuiling. Dus zette hij de farmaceutische industrie op om mensen te behandelen tegen de luchtvervuiling van zijn olieproducten met nieuwe olieproducten. (Beste businessmodel ooit). In deze situatie zitten we vandaag nog. Onze gehele universitaire en medische wetenschap wordt tot op heden bepaald door Rockefeller olie belangen. Miljarden mensen wereldwijd zijn vergiftigd door olie, pesticiden en duizenden andere olie producten en vinden dat allemaal zelfs helemaal normaal.

Toen die luchtvervuiling in de vorm van zwarte rook overduidelijk zichtbaar werd, ontwierpen ze een katalysator, waarmee ze de zwarte rook gingen verbranden tot onzichtbare nano-rookdeeltjes. En toen gingen de overheden zeggen : "De lucht is nog nooit zo schoon geweest". Maar daarmee werd de zaak nog erger. Want als de rookdeeltjes nog kleiner zijn dan gaan ze nog dieper het lichaam in en komen ze in al onze organen en de hersenen terecht. En opnieuw is ook deze nano-luchtvervuiling zichtbaar geworden door een witte waas aan de horizon. Toen deze waas wereldwijd een feit was, aan het begin van de virus crisis werd besloten om de ziekenhuis protocollen te veranderen.

Plotseling werden mensen die ziek waren van nano-luchtvervuiling gediagnosticeerd als een virus besmetting. En het medisch personeel werd zo bang gemaakt voor deze besmetting dat ze niet snapten dat het gewoon de symptomen waren van vervuiling en artsen werden massaal omgekocht met grote bedragen als ze Corona als doodsoorzaak zouden opschrijven. Dus de aandacht was daarmee in een keer afgeleid van de nano-luchtvervuiling. De oplossing voor de elite, die haar fortuin te danken heeft aan deze vervuiling om uit deze besmettelijke crisis te komen zonder dat ze hun macht verliezen, is om langzaam de wereldbevolking uit te dunnen. Daarom is vaccineren de oplossing.

Al 100 jaar lang geven de vervuilers een "virus" de schuld als er doden vallen door hun giffen, daarmee is het virusgeloof bij de bevolking diep geworteld en zullen ze de oplossing vaccinatie omarmen. Echter deze vaccinatie is een langzame depopulatie methode en op deze manier zullen de vervuilers hun probleem oplossen. Als er minder mensen op aarde rondrijden, olie stoken etc. dan zal de aarde zelf de vervuiling weer kunnen verwerken. Begrijp ook dat dit alleen kan worden uitgerold als iedereen zijn mond houdt.

Dus de complete, politiek, media, alternatieve media, sociale media, volledige industrie is de mond gesnoerd hierover. Alles wat we dagelijks aan informatie voorbij zien komen zoals Trump, pedo's, de politiek en 100-den en andere spannende verhalen is om deze doofpot te overschreeuwen. Want als de massa dit weet, dan zullen ze direct overstappen op fossielvrije energie en die is er in de vorm van b.v. een GEET processor waarmee alle auto's op water kunnen lopen en we onze elektriciteitsvoorziening zelf kunnen regelen.

We zullen direct overstappen op rentevrij geld waarmee we de oliedollar uitschakelen. We zullen stoppen met draadloze techniek die onze hersenen die vol zitten met nano-deeltjes verpulverd. We zullen direct overstappen op hennep producten in plaats van plastics. We zullen direct stoppen met het gebruik van pesticiden en andere methoden gaan gebruiken om ons voedsel te kweken. https://t.me/chemtrails_group/20766 https://www.facebook.com/groups/276129152896932 https://en.wikipedia.org/wiki/Exoteric
Langjarig groeiende pandemie van chronische ziekten. https://t.me/stop5gchemtrails/764


Air pollution refugees - Luchtvluchtelingen channel & chat. 

Exoteric refers to knowledge that is outside and independent from a person's experience and can be ascertained by anyone (related to…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten