zaterdag 31 augustus 2024

Kijkmensen sta op.

 

Kijk Beste Mensen, dit bedoel ik nu wanneer contant geld verdwijnen moet want dan pakken ze zelfs de rijkste ter wereld aan als jij niet mee loopt met het narratief van overheden.
Ze blokkeren gewoon je rekening en vervolgens heb je geen poot om op te staan want zij beheren je geld he en dus gaat het niet om witwassen van gelden want daar zijn altijd banken bij betrokken die hier aan verdienen , nee het gaat erover om U en mij onder de duim te krijgen want niet gehoorzamen aan deze overheden dan is het BAM en raken ze je levensvoorzieningen zoals het blokkeren van je bankrekening energievoorzieningen en ja zelf je drinkwater wat met 1 knop indrukken tot stilstand komt te staan.
Word wakker lieve mensen, ik ben dat al een hele poos en wacht erop wanneer de mensen eindelijk eens gaan inzien vele overheden wereldwijd het helemaal niet goed met ons voor hebben en ons eerder en sneller naar de afgrond willen duwen waarin ze als eerste de zwakkere mensen pakken dit door middel van die prik die weer volop gepromoot word.
Open je ogen Beste Mensen sla de handen ineen, kerels van dit land meld je op deze groep Volk&Victorie2 FB en sluit je bij me aan dit om een groep van stevige kerels bijeen te krijgen zij die de zwakkeren gaan ondersteunen want doen we dat niet dan zijn die groep van zwakkere Nederlanders verloren met alle gevolgen van dien.
Ze laten de macht gelden, Elon Musk X (Twitter) Telegram baas Pavel Doerov beide miljardairs die veel macht op sociaal media hebben en niets verkeerds doen behalve dat ze geen censuur op berichten doen die tegen de overheden gekeerd zijn wat dat elite volkje in het verkeerde keelgat geraakt en dus zetten ze druk op die corrupte ambtenaren en rechters om dit soort mensen als Elon en Pavel de middelen die zij hebben te blokkeren en ze zelfs willen arresteren dit om ze een tijdje uit de roulatie te houden dit met verzonnen aanklachten bedacht in de politieke achterkamertjes terwijl deze zelfde politiek doet alsof hun neus bloed en zeggen niets van doen hebben noch met de arrestatie van Pavel Doerov noch met het blokkeren van de rekening van Elon Musk. 
Wie denken die overheden wel niet dat ze zijn en denken zij dat de volkeren stront in de ogen heeft, dacht het niet want ze zijn zo doorzichtig die vieze kliek dit wereldwijd.
Dus ja zeg ik kom samen stop met die verdeeldheid, en zoals ik zeg de echte kerels dit land verwacht als aanmelder op deze groep zodat we een groot gezelschap bijeen gaan krijgen een gezelschap dat een weerwoordje aan die vieze corrupte kliek geven een weerwoordje waar ze rode oortjes van gaan krijgen.
Ik hoop op het beste, doe je niets dan ben je bij voorbaat verloren en nee zoek geen parapluutjes volk maar kerels die de hakken in het zand zetten en voor niks of niemand wijken.
https://www.hln.be/buitenland/braziliaanse-rechter-blokkeert-bankrekeningen-van-musk-bedrijf-starlink~a0bd2dc0/
Kan deze inhoud als ingestuurde brief geplaatst worden?
Bedankt alvast.

Bob Dammann
Tekst uit oorspronkelijke berichten tonen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten