zaterdag 31 augustus 2024

Waterpomp

 Ze (De cabal mensen) hebben weer iets nieuws bedacht om geld op te halen en de bevolking te pesten.

Alle gemeentes zijn officieel failliet, het fiatgeld systeem is dood, dus proberen ze nog van alles om geld uit de  zakken van de bewoners te kloppen.

Parkeerbeleid, waterpompen, zonnepanelen, belasting op alle gemeentelijke belastingen verhogen, etc.

Mensen laat je niet bang maken, boetes zijn onbevoegd, maatregelen zijn illegaal.

Blijf opstaan voor je recht. Zie ook mijn vorige bericht over digitaal geld.

Prettige dag verder. 

Marbo

Kenny

BOB

--

Wie grondwater oppompt, moet vanaf 1 september betalen - maar hoeveel is nog onduidelijk

https://www.ed.nl/eindhoven/wie-grondwater-oppompt-moet-vanaf-1-september-betalen-maar-hoeveel-is-nog-onduidelijk~a9e8fd65/

📍https://archive.fo/YKJs7

Kijkmensen sta op.

 

Kijk Beste Mensen, dit bedoel ik nu wanneer contant geld verdwijnen moet want dan pakken ze zelfs de rijkste ter wereld aan als jij niet mee loopt met het narratief van overheden.
Ze blokkeren gewoon je rekening en vervolgens heb je geen poot om op te staan want zij beheren je geld he en dus gaat het niet om witwassen van gelden want daar zijn altijd banken bij betrokken die hier aan verdienen , nee het gaat erover om U en mij onder de duim te krijgen want niet gehoorzamen aan deze overheden dan is het BAM en raken ze je levensvoorzieningen zoals het blokkeren van je bankrekening energievoorzieningen en ja zelf je drinkwater wat met 1 knop indrukken tot stilstand komt te staan.
Word wakker lieve mensen, ik ben dat al een hele poos en wacht erop wanneer de mensen eindelijk eens gaan inzien vele overheden wereldwijd het helemaal niet goed met ons voor hebben en ons eerder en sneller naar de afgrond willen duwen waarin ze als eerste de zwakkere mensen pakken dit door middel van die prik die weer volop gepromoot word.
Open je ogen Beste Mensen sla de handen ineen, kerels van dit land meld je op deze groep Volk&Victorie2 FB en sluit je bij me aan dit om een groep van stevige kerels bijeen te krijgen zij die de zwakkeren gaan ondersteunen want doen we dat niet dan zijn die groep van zwakkere Nederlanders verloren met alle gevolgen van dien.
Ze laten de macht gelden, Elon Musk X (Twitter) Telegram baas Pavel Doerov beide miljardairs die veel macht op sociaal media hebben en niets verkeerds doen behalve dat ze geen censuur op berichten doen die tegen de overheden gekeerd zijn wat dat elite volkje in het verkeerde keelgat geraakt en dus zetten ze druk op die corrupte ambtenaren en rechters om dit soort mensen als Elon en Pavel de middelen die zij hebben te blokkeren en ze zelfs willen arresteren dit om ze een tijdje uit de roulatie te houden dit met verzonnen aanklachten bedacht in de politieke achterkamertjes terwijl deze zelfde politiek doet alsof hun neus bloed en zeggen niets van doen hebben noch met de arrestatie van Pavel Doerov noch met het blokkeren van de rekening van Elon Musk. 
Wie denken die overheden wel niet dat ze zijn en denken zij dat de volkeren stront in de ogen heeft, dacht het niet want ze zijn zo doorzichtig die vieze kliek dit wereldwijd.
Dus ja zeg ik kom samen stop met die verdeeldheid, en zoals ik zeg de echte kerels dit land verwacht als aanmelder op deze groep zodat we een groot gezelschap bijeen gaan krijgen een gezelschap dat een weerwoordje aan die vieze corrupte kliek geven een weerwoordje waar ze rode oortjes van gaan krijgen.
Ik hoop op het beste, doe je niets dan ben je bij voorbaat verloren en nee zoek geen parapluutjes volk maar kerels die de hakken in het zand zetten en voor niks of niemand wijken.
https://www.hln.be/buitenland/braziliaanse-rechter-blokkeert-bankrekeningen-van-musk-bedrijf-starlink~a0bd2dc0/
Kan deze inhoud als ingestuurde brief geplaatst worden?
Bedankt alvast.

Bob Dammann
Tekst uit oorspronkelijke berichten tonen

vrijdag 30 augustus 2024

Goed opletten, maar er gebeurt veel

 

Natuurlijk lees ik veel en moet ik goed vergelijken of het wel juiste info is.
Ook dat is zo moeilijk te bepalen.
Ook komt regelmatig een bepaalde datum voorbij. Ook, Charlie Ward maakt zich daar deels schuldig aan door te zeggen dat we bijna bij de overgang zijn. De finish is in zicht. Dat zei hij ook al vorig jaar.
Dus pas op, wat ik wel zie zijn de berichten dat er veel ceo's opstappen, ook in Nederland, plotseling gaan ze meer privé aangelegenheden aan.
Ook valt op dat er veel mensen omvallen. Heb je ook  gezien dat er in Duitsland een stad is waar een heel groot bord is geplaatst met mensenfoto 's die covid bijwerkingen hebben of zelfs dood zijn gegaan.
Het WEF gebroed blijft maar doorduwen met bv parkeerbeleid.
Gelukkig zijn er ook genoeg mensen die daar tegenin gaan.( petitie van dijk en waard).
En nog veel meer.
In Friesland hebben ze de Friling uitgebracht ( een zilveren munt die later als betaalmiddel kan dienen).
Ook is er de Florijn die als betaalmiddel wordt gebruikt ( betaal met florijn .nl).
Dus er wel leven in de brouwerij.
Het schijnt dat  de FIATDOLLAR al op z'n gat ligt en dat binnen niet al te lange tijd de nesara/gesara uitgeroepen gaat worden.
Ook wordt nog steeds gesproken over 5 november de Amerikaanse verkiezingen.
Ik betwijfel of die doorgaan, omdat die verkiezingen over de corporatie van de usa gaat.
Die is opgegeven. En Donald Trump is de 19e president van de vrije republiek van de usa.
Of gaan de verkiezingen daarover  ? Dat weet ik niet.
Ook de apenpokken is grote onzin, net als klimaat probleem, stikstof probleem, co2 probleem, virussen die als ziekte niet bestaat.
Ik heb daar meerdere keren over gesproken en in opm. staat de link naar mijn blog waar je veel info kunt vinden.
Prettige dag verder.
Marbo
Kenny
Bob

vrijdag 23 augustus 2024

Ebs en medbeds komen er aan.

 IK HERHAAL NOGMAALS DAT DE EBS AL GEACTIVEERD IS OP 19 AUGUSTUS 2024 IN 100 STEDEN IN DE VERENIGDE STATEN #EBS #ACTIVATED #USA HET ZAL NOG WEL EVEN DUREN VOORDAT HET IN DE HELE WERELD GEBEURT. MAAR IK WAARSCHUW JE DAT NESARA / GESARA BINNENKORT WERELDWIJD ZAL WORDEN GEÏNSTALLEERD. JE MOET WETEN DAT ER 10 DAGEN VAN DUISTERNIS ZIJN OM DE STARLINK QUANTUM SATELLIET TE KUNNEN PLAATSEN MAAR IK ZAL JE WAARSCHUWEN WANNEER HET VAN DE VERENIGDE STATEN NAAR LATIJNS AMERIKA GAAT EN DAN ZAL HET NAAR DE WESTERSE LANDEN GAAN (SPANJE). ZAL ER EEN EINDE KOMEN AAN HET FIATGELD EN ZAL DE #QFS (QUANTUM) WORDEN GEÏNSTALLEERD. IEDEREEN ZAL QUANTUMKAARTEN KRIJGEN EN HIJ ZAL JE VERTELLEN HOE JE ZE MOET GEBRUIKEN. IK ZAL HET UITLEGGEN OP MIJN TELEGRAMKANAAL. MEDBED (KWANTUMBEDDEN) ZAL OOK AAN DE HELE MENSHEID WORDEN GEGEVEN OM ALLE ZIEKTEN TE GENEZEN. OM QFS EN MEDBED TE GEBRUIKEN IS ONS DNA BELANGRIJK (VIJFDE DIMENSIE) #QFS #MEDBED #VIJFDE #DIMENSIE. @Grandespertarsomosloselegidos https://t.me/mhc70 Vertaald met DeepL.com (gratis versie)

woensdag 21 augustus 2024

Mh17, kanker genezen, trueman show , medbeds, gemeentes die met WEF meedoen

 

De trueman show met Lucas Hollart. Zeer interessant.

https://youtu.be/xJpR6lTivFc?si=kH0311FHpH_miarh

----

Medbeds

https://youtu.be/cZguSJat3xg?si=X0MsHLAQMyrdnkoD&sfnsn=mo

--

Gemeentes die meedoen met het WEF programma

https://vng.nl/artikelen/overzichtskaart-van-gemeenten-die-meedoen-aan-global-goals

-- 

Het mh17 verhaal

Pateo tv.nl

https://pateo.nl/HTML/NL/Pateo_TV/PateoTV026.htm


-- 

Wat de WEF voor plannen heeft


Breaking!!

Delen mensen in alle groepen.
Het wordt tijd om ons te formeren en massale fysieke weerstand te kunnen bieden.

Advocaat waarschuwt: hier wordt de nieuwe EU-vaccinatiepas straks voor gebruikt...🤔

De Europese Unie is van plan om een Europese vaccinatiepas uit te rollen. Volgende maand worden er tests gedaan met deze pas in vijf landen: België, Duitsland, Griekenland, Letland en Portugal.

Volgens critici is de vaccinatiepas een opstap naar verplichte vaccinaties in de toekomst. Sommigen stellen dat de pas gelinkt is aan grote financiële belangen en plannen om de persoonlijke vrijheid en nationale soevereiniteit in te perken.

Advocaat Meike Terhorst zegt dat de vaccinatiepas niet los kan worden gezien van een digital ID. “Je krijgt een digital ID waarmee al je vaccinatiegegevens worden opgeslagen. Al je persoonlijke gegevens worden opgeslagen op één plek. Het draait om een digital ID en vervolgens een link tussen je persoonlijke ID en je medische gegevens over vaccinatie,” zei ze in gesprek met The Defender.

Dit plan is al heel lang in de maak
“Het plan is om iedereen te vaccineren en om grondrechten min of meer te overrulen,” voegde ze toe.

Terhorst merkte op dat ze hier al vele jaren aan werken. “Het is allemaal aan elkaar gelinkt, zoals de infrastructuur van banken, persoonlijke medische gegevens en verzekeringen.”

De Europese vaccinatiepas is gebaseerd op het Global Digital Health Certification Network van de WHO, dat de organisatie in juni vorig jaar samen met de EU heeft gelanceerd.

Terhorst wees erop dat de plannen voor de vaccinatiepas zijn gelanceerd in 2018, voor de COVID-19-pandemie. “Dit plan is niet nieuw, het is al heel lang in de maak.”

Dwingen
Ze waarschuwde dat de pas de persoonlijke en nationale soevereiniteit dreigt te ondermijnen.

De advocaat verwees ook naar uitspraken van koningin Maxima, die begin dit jaar op het World Economic Forum in Davos zei dat het voordeel van een digital ID is dat je weet wie wel of niet gevaccineerd is.

In Duitsland, één van de landen waar proeven worden gedaan met de vaccinatiepas, kwamen onlangs de ongelakte documenten van het Duitse RIVM naar buiten. Daaruit blijkt dat de coronacrisis een grote zwendel was, aldus Terhorst. “De COVID-19-lockdown, alle maatregelen, schoolsluitingen, enzovoorts, hadden geen wetenschappelijke basis. Alle maatregelen waren gebaseerd op politieke besluiten en niet op wetenschap.”

Terhorst denkt dat de Duitse EU-baas Ursula von der Leyen mensen zal proberen te dwingen om zich te laten vaccineren.

Het gaat om je geld
Ze zei dat er grote financiële belangen gemoeid zijn met de Europese vaccinatiepas. “Het is één groot conglomeraat dat over de wereld heerst en dit conglomeraat streeft een verandering van het financiële systeem na.”

“Het gaat niet om gezondheid, het gaat om je geld,” benadrukte ze. “Ze willen je veranderen in een slaaf die geen rechten heeft.”

De digital ID en digitale vaccinatiepaspoorten vormen een directe bedreiging voor iedere burger, zei Terhorst. Bij een nieuwe crisis zegt je bank mogelijk dat je geen toegang krijgt tot je bankrekening als je de vaccinatie weigert.

Greetz Marcel Huberts ❤️
--- 


KANKER/VERGIFTIGING

* zorg dat je lichaam PH ALKALINE krijgt
* volg een ALKALINE DIET
* Verhonger kanker door suikers te mijden
* Dood schimmels met Nongmo natriumbicarbonaattherapie (BAKING SODA) & LEMON JUICE (sommige DRs zeggen dat kanker een schimmel is).
* VITAMINE C doodt kanker. (neem minstens 5000 mg.)
* OBIJWA TEA / ESSIAC TEA (Swanson Essiac 8 kruiden complex)
* ARTEMISIA COMPLEX (Chinees kruid doodt 98% van de kankercellen in slechts 16 uur)
DANDELION ROOT is 100x sterker dan chemo-medicijnen en doodt kanker in slechts twee dagen!
* Elimineer Kanker FREQUENTIE #444
APRICOT ZADEN hebben Laetril
* KEERLIMES ("Doodt kankercellen aanzienlijk en stopt de groei van tumoren") " IODINE THERAPIE doodt kanker
* OXYGEN doodt kanker (zuurstofrijk water)
* OREGANO OLIE remt de groei van kanker * CDS/MMS (zie Universele Tegengif Rommel)
* ZWARTE ZADOLIE ("Het geneesmiddel voor alles behalve de dood")
* neem een ANTI-PARASITIC
* PRAAT dagelijks met anderen.                          https://x.com/barbaraoneillau/status/1822465464766759065?s=48&t=5tSQxOhvVq0KmdUikXsmBw
---
Marbo.