woensdag 2 maart 2022

 

Mrt. 2, 2022
GTB 458.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD, WEKENLIJKSE BERICHTEN.
DE STRIJDT IN DE UKRAINE ZIT ER BIJNA OP. HET SCHOONVEGEN IS BEGONNEN.....

Het volk is nog aan het weglopen maar de cleaning is al IN VOLLE GANG.
70% van de Ukraine is bezet, althans onder de invloedsfeer van Rusland gebracht. Zij, de Russen, beschouwen het als een politionele aktie..
Dat kan, want de noordgrenzen van de Ukraine zijn nooit in een verdrag vastgelegd en het ukrainseland hoort eigenlijk nog steeds bij Rusland.
De troepen hebben de ukrainse marine tot zinken gebracht, die luchtverdediging lam gelegd en de banken van Rothschild allemaal bezet.
Ook de 17 biotechlabs en bio chemische fabrieken, opgericht met kapitaal van Bill Gates en de Rockenfellors, zijn allemaal vernietigd.
Het ziet er naar uit, dat de White hats een groot offensief zijn begonnen en dat de wereld nu bevrijdt wordt van de satanische overheersing.

De Eu en Duitsland, alsmede Frankrijk durven RUSLAND niet echt te 
sanctioneren, daar zij anders in de kou komen te zitten. Wij zien Kaag nog een grote bek hebben, maar die wordt straks ook verwijderd, of opgesloten...
China en Taiwan worden geruisloos samengevoegd, Er is voor Taiwan geen reden meer zich te verzetten, gezien de Khazarian Mafia ook in China is opgeruimd.
De Khazarians, die op slinkse wijze in 1913 zich de FED( Federal reserve van de USA) hebben toegeeigend en de russische revolutie hebben gefinancierd, hebben sindsdien veel terrein verloren.
Hun laatste streek was de covid Hoax, waar 40 miljardairs hun vermogen drastisch konden verhogen. Doch de namen zijn genoteerd en die zullen zich straks zich moeten verantwoorden. ( daarbij hun vermogen verliezend.) voor genocide....
De khazarian mafia, die de oorzaak was dat 80 miljoen russen hun leven verloren hebben, hebben  hun grondgebied Khazakstan reeds verloren, en ook in de Ukraine raken zij nu de grond onder hun voeten kwijt. De grote eindstrijdt draait volop.
De White hats zijn aan de winnende hand, zoals reeds gezegd. Het zwakke westen, de centrale banken van Rothschild, de Bis, de City of Londen, de wereldbank en de ECB alsmede het IMF hebben niet veel meer te vertellen. Elke dag zakken zij verder af. Ook de regeringen van Europa zijn nu aan het draaien, maar het is te laat gedraaid. Zij hadden dat twee jaar geleden moeten doen om hun bevolkingen heel veel leed te besparen.
Zij hebben zwaar gefaald, en daarvoor zullen zij allen moeten boeten.
Des te langer zij zich nog vast houden aan de macht, des te harder zullen klappen zijn die zij zullen oplopen....
GTB

Geen opmerkingen:

Een reactie posten