dinsdag 1 maart 2022

 

Feb.28, 2022
GTB 455.

OPNIEUW BEVESTIGD. ; JUSTIN CASTRO TRUDEAU ONDER HUIS ARREST GEPLAATST. CANADA REDT ZICHZELF UIT EEN COMMUNISTISCHE DICTATUUR.....
Ja, het is echt waar, bevestigt door de geheime dienst. Hij is gearresteerd op de juridische grond, dat hij zich het presidentsschap heeft toegeeigend, zonder dat hij de vereiste stemmen had vergaard. Dus legaal mocht hij niet president worden en blijven.
Ook in 2019 haalde hij niet de vereiste stemmen om aan te blijven. (Minimaal 170 zetels nodig van de 338.)
(Rutte let je op! ). Maar zoals het gaat bij families, zijn vader was president van Canada, dan gaat de zoon ook. Het is gebruikelijk in die kringen zie de Bushes in America. En Hitler- Merkel in Duitsland. Zonder veel tegenstand. HET IS PER SLOT VAN REKENING HET GOEDAARDIGE CANADA.

WIJ MOETEN NIET VERGETEN, ZIJ VEGEN HUN KONT AF MET WAT HET VOLK WIL.....
Uit de Panama papers, bleek dat Trudeautje miljoenen had weggesluisd via de kaaiman eilanden. ( Dat komt de Nederlanders bekend voor....) 
Sajant detaile  is, dat hij in die tijd een actie voerde tegen belasting ontduiking.
( zo zie je maar ; alleen muilkorven voor het volk, dat geld niet voor  bestuurders, die doen dat alleen als zij voor de camera verschijnen.
Arrogante smeerlappen)
Dat zelfde gedrag zie je bij de banken, die doen alles om opname van geld door de burgers te voorkomen, te bemoeilijken en te beperken onder het motte van zwart geld tegengaan, maar ondertussen worden zij allemaal met miljarden boetes opgezadeld, doordat zij massaal zwart geld wit maken en het zwart geld circuit bedienen. . ( Niemand gaat hiervoor de bak in  !) Nou zit hij dus op de gouden bank thuis. De onrechtmatge president van Canada.

Ook australie en nieuw zeeland draaien om. Het blijkt dat het gouverment gerotsooit heeft met statistieken en cijfers. Zij hebben hun bevolking bewust belazerd. Juridische onderzoeken zijn nu in volle gang.
De Ukraine verloopt volgens plan. De Russen weten precies hoe zij het ( de cabal) moeten aanpakken en wie zij moeten oppakken. Het is een grote militaire zuiveringsaktie van het buurland. ( officiel is het nog steeds russisch grondgebied - zoek het uit , het is zo.. rusland is officieel juridisch er nog steeds de baas. Ik heb al opnamen op het internet gezien van ukrainse soldaten met figuurzaag geweren.....
Eigenlijk moeten de Russen door gaan naar Frankrijk om de vieze Rothschild kliek van Macron te verwijderen daar en het volk te bevrijden van de cabal. Zij vegen ook hun kont af met de protesten.....
Deepstate tunnels en ondergrondse basissen zijn daar in france ook al opgeblazen, dus het diepe grondwerk is gedaan. 
Het ziet er niet naar uit dat Amerika onder Trump en Engeland de Russen veel in de weg zouden leggen. Het gaat tenslotte om het bevrijden van het volk in europa . Bevrijding van de corruptie schroef van de WHO, De EU en De Wereldbank met het IMF. En het europa te bevrijden van het gevaar van een slavenbolwerk.....
Benjamin Fulfords berichten worden nu bewust geboycot en gedwarsboomd, maar vele wegen leiden naar Rome en de vrijheid van meningsuiting, want wij hebben lak ....aan hun onwettige acties. !!!
GTB.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten