donderdag 5 december 2024

Kanker genezen

 De oorzaak van kanker werd in 1923 ontdekt door Otto Heinrich Warburg. , bescherming tegen deze fatale ziekte is heel eenvoudig


Heel klein aantal mensen in de wereld weten hiervan, want deze waarheid is helaas verborgen voor het publiek.

In het jaar 1931. Duitse wetenschapper Otto Heinrich Warburg (1883. -1970. ) kreeg de Nobelprijs voor het vinden van de oorzaak van kanker. Dr. Warburg ontdekte dat kanker het resultaat is van een anti-fysiologische levensstijl.


Door anti-fysiologische voeding (vooral zure voeding) en fysieke inactiviteit creëert het lichaam een zure omgeving die slecht voorzien is van zuurstof.


Cellulaire zuurgraad knijpt zuurstof, en het gebrek aan zuurstof in de cellen creëert een zure omgeving.


Dr. Warburg zei: "Zuurstofgebrek en zuurgraad zijn twee kanten van dezelfde medaille: als de een heeft, heeft hij de ander".


Als je te veel zuurgraad hebt, heb je automatisch zuurstof tekort in je lichaam; als je zuurstof tekort hebt krijg je een zure organisme. Een zure omgeving is een zuurstofvrije omgeving.


"Als je 35% van de zuurstof uit een gezonde cel wegneemt, kun je er in slechts twee dagen een kankercel van maken", beweerde dr. Warburg.


"Alle normale cellen hebben een absolute behoefte aan zuurstof, maar tumorcellen kunnen zonder leven. Dat is een regel zonder uitzonderingen".

Tumorweefsels zijn zuur, terwijl gezond alkalisch zijn


In zijn werk "Tumormetabolisme", dr. Warburg heeft aangetoond dat alle kankervormen voldoen aan twee fundamentele voorwaarden: zuurgraad in het bloed en hypoxie (zuurstoftekort).


Hij ontdekte dat tumorcellen anaërob zijn (ze ademen geen zuurstof in) en dat ze niet konden overleven in aanwezigheid van hoge zuurstofconcentraties.


Tumorcellen kunnen alleen overleven met glucose en in een omgeving zonder zuurstof.


Daarom is kanker niets anders dan een afweermechanisme, dat onze cellen gebruiken om te overleven in een zure omgeving zonder de aanwezigheid van zuurstof.


Gezonde cellen leven in een alkalische omgeving vol zuurstof waardoor ze normaal kunnen functioneren. Tumorcellen leven in een zure omgeving met weinig zuurstof.

De zuurgraad en alkaliteit van het organisme hangt af van voedsel


Nadat het spijsverteringsproces is afgerond, creëert het voedsel, afhankelijk van het voedingsprofiel, condities van zuurgraad of alkaliteit in het lichaam.


Simpel gezegd, de alkaliteit van het organisme hangt af van wat we eten.


De zure of alkalische toestand wordt gemeten op een PH schaal van 0 tot 14, waarbij 7 een neutrale zone is. 0 tot 7 is zuur en 7 tot 14 is alkalisch.


Om succesvol te kunnen functioneren hebben onze cellen een licht alkalische pH van iets boven de 7.


Bij een gezond individu ligt de pH van bloed tussen 7,40 en 7,45.


Bloed reguleert zich voortdurend zodat het niet in metabolische zuurgraad valt.


Sommige voedingsmiddelen verzuren echter het bloed en besmetten het lichaam.


Voedsel die het lichaam verzuren:


Geraffineerde suiker en alle derivaten daarvan. Het is het ergste van alles, want er zijn geen eiwitten, vetten, vitaminen of mineralen, alleen geraffineerde koolhydraten, die de alvleesklier schaden. Zijn pH is 2,1 (zeer zuur).

Vlees ( alle soorten )

Producten van dierlijke oorsprong - melk en kazen, room, yoghurt, enz.

Rafinirana sol

Geraffineerd meel en alle derivaten daarvan zoals pasta, gebak, biscuits enz.

Brood

Margarine

Cafeïne

Alkohol

Duhan

Alle industriële bewerkte en blikvoedsel, met conserveringsmiddelen, kunstmatige kleuren, smaakstoffen, stabilisatoren, etc.

Antibiotica en alle geneesmiddelen in het algemeen


Voedsel die alkaliseren:


Allemaal rauwe groenten. Iemand is zuur van smaak, maar in het lichaam verandert het en wordt het alkalisch.

Fruit. Bijvoorbeeld, een citroen in het lichaam heeft een zeer hoog niveau van alkaliniteit. (Laat je niet misleiden door zijn zeer zure smaak).

Amandel. Ze zijn erg alkalisch.

Volle korrels: het enige alkaliserende graan is gierst. Alle andere granen zijn licht zuur, maar het ideale dieet heeft een bepaald percentage zuurgraad nodig dus is het goed om wat granen te eten. Alle granen moeten gekookt worden gegeten.

Honing heeft een zeer hoge alkaliteit.

Chlorofyl. Groene planten bevatten chlorofyl wat zeer alkalisch is.

Water. Het is belangrijk voor de zuurstofproductie. Blijf altijd goed gehydrateerd, drink de hele dag water in kleine slokjes.

Aan het sporten. Oefeningen helpen de alkaliteit van het lichaam te behouden omdat ze zuurstof geven aan het hele lichaam. Sedentaire levensstijl verpest het leven.


Chemotherapie geneest niet maar verergert de zuurgraad van het lichaam


Chemotherapie verzuurt het lichaam in zoverre dat het moet reiken naar de alkalische reserves van het organisme, om de zuurgraad te neutraliseren door mineralen (calcium, magnesium, kalium) die in botten, tanden, ledematen, nagels en haar zijn ingebed.


Daarom merken we veranderingen bij mensen die chemotherapie krijgen, onder andere haaruitval.


Ook andere medicijnen verergeren de zuurgraad van het lichaam, dus het is goed om ze zoveel mogelijk te vermijden.

De juiste pH-verhouding


Zoals benadrukt is het totaal onmogelijk dat kanker voorkomt bij iemand die gezond eet, voldoende schoon water drinkt en oefeningen doet.


Om goed te eten, verzeker jezelf 60% alkalisch dieet en vermijd vooral zure producten zoals frisdrank, snoepjes, fastfood.


Maak geen misbruik van zout en gebruik het zo min mogelijk.


Als je ziek bent, is het ideaal voor je dieet om 80% alkalisch te zijn.


Als je kanker hebt, is het advies om je lichaam zoveel mogelijk te alkaliseren. Dit bereik je met dieet, beweging, stress vermijden en een extra inname chlorofyl.

Adviezen van deskundigen


"Alle zogenaamde natuurlijke sterfgevallen zijn niets anders dan het eindpunt van de verzadiging van het lichaam met zuurgraad", aldus George W. Crile, uit Cleveland, een van de meest beroemde chirurgen ter wereld.


"De ontelbare namen van ziektes zijn niet belangrijk, maar het feit dat ze allemaal voortkomen uit de basisoorzaak: te veel zuurgraad in het lichaam. " - Dr. Theodore A. Baroody, het boek "Alkaliseer of sterf" ("Alcalize or Die"):


"Verhoogde zuurgraad van het organisme is de oorzaak van alle degeneratieve ziekten. Als er een evenwichtsstoornis optreedt en het lichaam de zuurgraad en gifstoffen in grotere mate begint op te slaan dan het kan uitscheiden, dan ontstaan ziektes" -


👇Foto, Otto Heinrich Warburg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten