donderdag 21 maart 2019


Wat hebben we toch een zielig regerinkje.

Eerst wordt Pim Fortuyn weggehoond en zelfs vermoord, dan wordt Geert Wilders weggehoond en de andere partijen willen niet met hem samen regeren en nu wordt met Thierry Baudet hetzelfde gedaan. De gevestigde orde wordt een dictatuur, want de nieuwlichters worden of vermoord of aan de kant geschoven. Een grof schandaal die hetze van regeringswege. En de grote vraag blijft wie heeft de opdracht gegeven om Pim Fortuyn te vermoorden. Diezelfde regeringsleiders???

De gevestigde orde en de geheime diensten maken hier de dienst uit en elimineren gewoon diegene die te lastig zijn of om te beginnen sluiten ze uit. En als dat niet genoeg is dan volgt een ergere straf.

Het begint hier op Amerika te lijken waar president Kennedy wordt vermoord van regeringswege.
Hetzelfde geld voor Martin Luther King, ook vermoord door de regering.
Zelfs een 9-11 kan in dit rijtje thuishoren. Hier dan geen bekende mensen vermoord, maar wel een heleboel onschuldige amerikanen vermoord door de Amerikaanse regering, want het komt steeds meer naar voren dat het een 'insight job was' , dus uitgevoerd in opdracht van de regering of een afdeling daarvan.
SCHANDALIG.

Ook is er een overeenkomst met Prinses Diana, die te lastig werd en teveel wist en die teveel naar buiten bracht. In dit laatste geval zal het me niet verbazen als de zgn 'royal family' achter de moord op Diana zit.

Het begint er steeds meer op te lijken dat de regeringsleiders van ons land het braafste jongetje van de klas willen zijn en de wereld problemen even voor elkaar zullen boksen
Wat een arrogantie en een druk op de bevolking, want die moeten ervoor betalen , zag maar boeten.
Ik heb het hier over:
Klimaat maatregelen,
Divident belasting voor bedrijven (als zij dat niet hoeven betalen moet de burger er weer voor opdraaien.
Elektrische auto's (waar komt de stroom vandaan? Van de centrales die deels op kolen stoken, deels op gas en maar een klein deel van zonnepanelen). Nog maar niet te spreken van het fabriceren van de accu's die milieu onvriendelijk geproduceerd moeten worden.
Pensioen
De pensioenen. Het is toch te gek dat als een persoon die pensioen ontvangt komt te overlijden het overblijvende pensioen, NIET uitgekeerd wordt aan de nabestaanden.
NEEE, SCHANDALIG, het resterende pensioen vervalt aan de pensioenmaatschappij!!!

Ook het zelf beheren van het pensioen is niet toegestaan, terwijl als je het zelf beheerd met bv. beleggen het rendement vele malen groter is.

Onderwijs
Dan komt het onderwijs. Wegens de bezuinigingen is het onderwijs sterk achteruit gegaan en is er een leraar tekort. Dat komt ook door de stress op de scholen en de verschrikkelijke regels, dat als je maar even aan de leerling komt je meteen geschorst wordt.

Zorg
De zorginstellingen kampen met een tekort, ook wegens de bezuinigingen (bedankt regering) en de zorg voor bejaarden ligt helemaal op z'n gat. We mogen blij zijn dat er toch nog personen zijn die in de zorg willen werken tegen een hongerloontje en een stressvol gebeuren wat de administratie van de zorg is te gek voor woorden. Bijna de helft van de tijd in de zorg gaat verloren door de administratieve taken die moeten uitgevoerd worden.
Buiten al deze zaken ben ik ook bezorgd over het feit dat we (VOOR DE VEILIGHEID ??) steeds meer in de gaten gehouden worden met camera's , gsm's, ipods, telefoons, traject controle, etc.

Nog ff en we krijgen allemaal een verplichte chip om ons gedrag in de gaten te houden en te manipuleren. Dan kunnen '” de hoge heren” ons sturen als robots.
EEN WALGELIJK VOORUITZICHT.

Maar dat we gemanipuleerd worden is nu al duidelijk:
Alle voorlichtingen die ons via de media toekomt is gemanipuleerd om ons een verkeerd beeld te geven:
De vlucht van Hitler naar Argentinie
De moord op Kennedy
De moord op dominee King
De moord op Diana
De moord op Pim Fortuyn
9-11 voorlichting (er waren helemaal vliegtuigen , en de gebouwen zijn met gecontroleerde explosieven (Thermiet) neergehaald.
Het schofferen van de PVV en Geert Wilders
de voorlichting over de Pensioenen
de voorlichting over de zorg.
etc.



2 opmerkingen:

  1. over de pensioenen. Het principe is dat we allemaal voor elkaar zorgen zonder persoonlijk risico te lopen. Het is net hetzelfde als een verzekering. Iedereen betaald in de hoop hem nooit nodig te hebben. Met een pensioen is het ook zo. Je hoopt heel oud te worden en zo veel pensioen te ontvangen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. over de zorg: Je geeft aan dat we bezuinigen op de zorg. Maar de overheid geeft juist steeds meer uit aan de zorg: http://www.rijksbegroting.nl/2019/voorbereiding/begroting,kst248591_29.html
    De Nederlandse bevolking is ouder aan het worden en dus hebben we meer zorg nodig. Dit moeten we met minder werkende mensen betalen. Er is dus een probleem wat opgelost moet worden. Heb jij een voorstel waar we op kunnen korten om zo de zorg te kunnen betalen?

    BeantwoordenVerwijderen