zaterdag 4 mei 2024

In de gaten dat de cabal zich steeds berschuilt

 

Hebben jullie het ook in de gaten  dat de zwarte hoeden=cabal zich steeds verschuilen achter zaken die de gewone man als prettig/gewoon ervaart.
- de khataren  verschuilen zich achter het joodse geloof  waardoor de joden steeds de schuld krijgen . Echter omdat de khataren = khazaarse mafia zich overal op hoge positief hebben geplaatst, hebben ze ervoor gezegd dat de joden juist zielig gevonden moeten worden. Hierdoor is antisemitisme ontstaan.
- in Gaza heeft de israelische regering juist hun hoofdkwartuer en biolabs geplaatst. Om ook hier weer te verschuilen achter de palestijnen die daar wonen.
- onder het mom dat de regeringen goed zijn voor het volk , hebben ze de pharmacy ingeschakeld
- de medische wereld is juist met chemie slecht voor de bevolking, al doen ze dat het geneest.
- ook eetwaren, gebruiksartikelen, smeersels laten ze weten dat het goed is.
IN TEGENDEEL.
- eten wordt vergiftigd, ed lucht wordt ook vergiftigd door de chemtrails.
- auto's zijn makkelijk,, maar hun produjtie en gebruik is erg vervuilend. Auto's op water hebben ze (=cabal) door moord en charge en afpersing verboden.
- electra is gratis en kan uit de ether gehaald worden, maar de KM ( khazaarse mafia) will veel geld verdienen. En doen net of de brandstof van fossiele samenpersing komt en schaars is.
- zonnebrandcreme zorgt ervoor dat de huid een laagje krijgt waardoor de huid niet de broodnodige zonneschijn  ontvangt en dat niet kan omzetten in voor het lichaam noodzakelijke hormonen.  Ze =cabal zeggen dat de beschermingsfactor goed is.
Mis.
Dat je niet te lang in  de zon moet zitten is wel bekend.
We weten toch dat doordat we in de zon zitten dat onze huid bruin wordt. Dat betekent juist dat de huid een beschermend laagje zelf aanbrengt.
Door de zonnecreme  wordt juist die UV stralen die dat moeten opknappen, tegen gehouden.

Oh, oh , wat is de cabal goed bezig voor de bevolking.
JUIST NIET.  DE CABAL ZORGT ER JUIST VOOR DAT DE BEVOLKING ZIEK WORDT

DENK HIER MAAR EENS OVER NA



Geen opmerkingen:

Een reactie posten