dinsdag 26 maart 2024

10 wetten om je freq te verhogen

 10 WETTEN OM JE FREQUENTIE TE VERHOGEN


1. Leer zwijgen in momenten van grootste turbulentie: Gemoedsrust en geduld zijn je beste bondgenoten tijdens crises. Het veroveren van deze attributen maakt deel uit van je spirituele groei.

2. Vermijd het oordelen van andere mensen: je perceptie van de buitenwereld maakt deel uit van je innerlijke wereld. Wanneer je slecht over anderen spreekt, spreek je slecht over jezelf.. Je doet ze pijn en je doet jezelf pijn. Dus hou van ze en hou van jezelf.

3. Richt je aandacht op de dingen waar je het meest van houdt: waar je tegen staat blijft. Als je je focust op het negatieve, zul je het laten groeien. Als je je focust op het positieve, zal je het ook laten groeien. Dus, welke heb je gekozen?

4. Blijf stil staan, het is niet dat het slecht is om te vechten, maar onthoud dat het maar een test is: je betaalt oude schulden voor oude acties. Dus accepteer het en laat het stromen. Hoe meer je blijft staan, in kalmte en acceptatie, hoe meer je je karma hebt gereinigd.

5. Heb hoop, wat echt lijkt is gewoon een slechte gedachte het product van je verbeelding. Wisselen ! : Gedachten zijn dingen. Realiteit wordt gecreëerd door je denken en collectief denken. Verander van gedachten en je zult je realiteit veranderen.

6. Vergeven, loslaten en loslaten: Het is misschien moeilijk, maar het is noodzakelijk. Deze negatieve gevoelens zijn degenen die de cyclus van karma ondersteunen. Iemand moet het breken, begin het zelf te doen!

7. Spreek altijd positief: Woorden vormen ook realiteit, zowel die van jou als anderen. Wees voorzichtig met wat je zegt, wees positief en kies elk woord heel goed.

8. Minstens twee keer per dag mediteren (5 minuten zou een goed begin zijn): Het is de beste manier om de geest te kalmeren en in contact te komen met je spirituele wezen.

9. Visualiseer prettige situaties voor jou en al je dierbaren: Wat er in je geest bestaat, zal zich manifesteren in jouw realiteit. Creëer die realiteit zowel voor jezelf als voor je dierbaren, je zult geluk creëren en
je zult dharma toevoegen.

10. Geef Liefde ongeacht wat je krijgt: Liefde bouwt op. Liefde heelt. Liefde herstelt. Liefde is een keuze, geen reactie. Geef Liefde, je zult gelukkiger zijn als je het doet en je zult winnen in Dharma.

Met dank aan luna terra

⭐️⭐️MAGIC LIFE ⭐️⭐️
veel liefde en wijsheid ❤️
Leon Huiberts

Geen opmerkingen:

Een reactie posten